Top Local Places

Paardensport Stal de Brouwerij

Vrijenbergweg 4, Loenen op de Veluwe, Netherlands
Sports & Recreation

Description

ad

Paardensport Stal de Brouwerij Loenen - Op onze gezellige stal in Loenen staat een ruim aanbod van paarden en ponys die te lease zijn.
Het is een gezellige stal met veel meiden en jongens.
Iedereen helpt elkaar en er wordt vaak samen gereden. Er is een sp

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Prae Espoir

Prae Espoir
facebook.com

facebook.com

facebook.com

Wedstrijdweekend met Laura en Leon!

Weer een nieuwe video online! Neem zeker een kijkje! https://youtu.be/McnSDKyrc64

facebook.com

Vandaag is Laura met Tjazzabell weer op wedstrijd geweest. Ze heeft 2 parcoursen gesprongen, beide rondes gingen erg goed! De eerste ronde foutloos en de tweede ronde 1 balkje geraakt. Goed gedaan toppers!!

Vandaag is Laura met Tjazzabell weer op wedstrijd geweest. Ze heeft 2 parcoursen gesprongen, beide rondes gingen erg goed!
De eerste ronde foutloos en de tweede ronde 1 balkje geraakt.
Goed gedaan toppers!!
facebook.com

facebook.com

Vandaag zijn Leon Tabor en Laura Timmermans weer op wedstrijd geweest in Olst. Leon reed 2 keer een B proef voor de eerste keer met Espoir. Beide proeven gingen erg goed en werden beloond met 191,5 punten. Daarna was Laura aan de beurt en Espoir en samen sprongen ze een B parcours van 1 meter. Hierbij raakte ze 1 balkje en verder waren ze foutloos. Kortom het was een succesvolle dag en we hebben erg genoten!

Vandaag zijn Leon Tabor en Laura Timmermans weer op wedstrijd geweest in Olst. 
Leon reed 2 keer een B proef voor de eerste keer met Espoir.
Beide proeven gingen erg goed en werden beloond met 191,5 punten. Daarna was Laura aan de beurt en Espoir en samen sprongen ze een B parcours van 1 meter. Hierbij raakte ze 1 balkje en verder waren ze foutloos. 
Kortom het was een succesvolle dag en we hebben  erg genoten!
facebook.com

facebook.com

Na het vele oefenen en trainen van Laura Timmermans en Leon Tabor met Espoir, gaat het springen nu ook zelfs zonder zadel super goed!🎉🐴

Na het vele oefenen en trainen van Laura Timmermans en Leon Tabor met Espoir, gaat het springen nu ook zelfs zonder zadel super goed!🎉🐴
facebook.com

facebook.com

Stal De brouwerij

Goedenavond allemaal, Zoals een aantal al weten hebben wij ook youtube kanaal. Daar plaatsen we video's op over ons stal leven, zeer interessant dus. Neem zeker even een kijkje op ons kanaal! Veel kijk plezier!!!🎉👍 https://www.youtube.com/channel/UCsSjmr0Qw3thgRy7mBdpt2A

facebook.com

Pony/paard huren in de kerstvakantie Houd jij van paarden en zoek jij nog iets super leuks om te doen in de kerstvakantie? Dan kun je bij ons terecht! Je kunt bij ons een dag een pony/paard huren en de hele dag lekker paardrijden, knuffelen en verzorgen. Ook is het mogelijk om de hele kerstvakantie een pony/paard te huren bij ons en de hele vakantie lekker bezig zijn met de paarden. Uiteraard is het ook mogelijk om te helpen met de werkzaamheden bij ons op stal. Lijkt jou dit leuk? Stuur dan even een berichtje of bel naar 0613562334 Tot de kerstvakantie!

Pony/paard huren in de kerstvakantie

Houd jij van paarden en zoek jij nog iets super leuks om te doen in de kerstvakantie?
Dan kun je bij ons terecht! 
Je kunt bij ons een dag een pony/paard huren en de hele dag lekker paardrijden, knuffelen en verzorgen.
Ook is het mogelijk om de hele kerstvakantie een pony/paard te huren bij ons en de hele vakantie lekker bezig zijn met de paarden.
Uiteraard is het ook mogelijk om te helpen met de werkzaamheden bij ons op stal.

Lijkt jou dit leuk?
Stuur dan even een berichtje of bel naar 0613562334

Tot de kerstvakantie!
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz

NEAR Paardensport Stal de Brouwerij