Top Local Places

Veldmaat ICT

Haalmansweg 42, Lochem, Netherlands
Local business

Description

ad

U kunt bij Veldmaat ICT in Lochem terecht voor domeinregistraties tot een website en voor computerproblemen tot nieuwe laptop. Telefoon: 0573 - 251812 Veldmaat ICT is een internetbedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkelen van websites, content management systemen (CMS) en webapplicaties.

Naast de genoemde kernactiviteiten houdt Veldmaat ICT zich ook bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEM) en verzorgt het bedrijf ook domeinregistraties en professionele webhosting. Hiervoor beschikt Veldmaat ICT over professionele webservers in datacenter BIT-2B te Ede en datacenter euNetworks te Amsterdam, twee van de modernste en snelste datacentra van Europa.

Geïnteresseerd in één van onze producten of diensten of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

KPN

Landelijke internetstoring bij KPN. De storing treft niet alleen de mensen thuis, ook veel pinapparaten werken niet in de winkels.

facebook.com

Glasvezel buitenaf

Proficiat aan onze klanten in het buitengebied van Berkelland! #glasvezel

Glasvezel buitenaf
facebook.com

Timeline Photos

Net als bij alle voorgaande edities steunt Veldmaat ICT het gratis evenement "Blues rond de Kerk" van Stichting Kleine Markt op zaterdagavond 16 juli.

Timeline Photos
facebook.com

Gemeente Lochem

Ook de buitengebieden in de Achterhoek lijken glasvezel te krijgen. Dat geldt dan dus ook voor de gemeente Lochem. #glasvezel #Lochem

Gemeente Lochem
facebook.com

Timeline Photos

Veldmaat ICT heeft de afgelopen periode gewerkt aan de realisatie van een responsive website voor Reuzenparasol. Men vindt er nu alle informatie over deze exclusieve overkapping en gerelateerde verhuurartikelen. Bekijk op www.reuzenparasol.nl deze nieuwe website. Met grote regelmaat is deze eyecatcher wel ergens te zien op een festival zoals bijvoorbeeld Concert at SEA, North Sea Jazz en Dutchvalley.

Timeline Photos
facebook.com

Living Lochem

Net als bij alle voorgaande edities steunt Veldmaat ICT het jaarlijkse evenement Living Lochem weer. Dit jaar vindt het evenement plaats op 11 en 12 juni.

facebook.com

Timeline Photos

Net als bij alle voorgaande edities steunt Veldmaat ICT de Lochemse Oranjenacht van Stichting Kleine Markt op dinsdagavond 26 april.

Timeline Photos
facebook.com

Beveiligingsbedrijf en overheid VS: verwijder QuickTime voor Windows

Heeft u nog QuickTime op uw Windows-pc staan? Tijd om dat te verwijderen!

facebook.com

Ransomware Locky maakt slachtoffers in Nederland

Zoals altijd, open bijlages van onbekende afzenders niet zomaar en schakel zeker geen macro's in Microsoft Office in. Maar dit alles wist u al natuurlijk...

facebook.com

Glasvezel op Lochemse bedrijventerreinen

Wellicht binnenkort ook glasvezel op Lochemse bedrijventerreinen?

facebook.com

Quiz