Top Local Places

Wimperextensions in Leusden BY JESS

Hamersveldseweg 6d, Leusden, Netherlands
Makeup Artist

Description

ad

Wake up in your make up! Elke dag wakker worden met prachtig volle wimpers, dat kan!  De toepassing van wimperextensions is een kunst en ze mogen alleen door goed opgeleide en ervaren technici worden toegepast. Wimperextensions worden  zorgvuldig aangebracht op uw eigen natuurlijke wimpers om het uiterlijk van dikkere en vollere wimpers te creëren. Uw eigen wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens individueel geïsoleerd, zodat een verlenging kan worden aangebracht. Deze plaatsingstechniek zorgt ervoor dat de groei van de natuurlijke wimpers niet geremd word en daardoor wimpers gezond en onbeschadigd blijven.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beschadigen, indien correct aangebracht, de wimperextensions uw eigen wimpers niet. Sterker nog, vinden veel klanten dat de gezondheid van hun eigen wimpers verbeteren in de tijd. Het verwijderen van mascara aan het eind van de dag vaak beschadigt de natuurlijke wimpers en kan leiden tot kale plekken in de wimperlijn. Het dragen van wimper extensions zorgt ervoor dat u weinig tot geen contact meer hebt met je natuurlijke wimpers waardoor de wimpers rustig door kunnen groeien.


De toepassing van wimper extensions moet een aangename ervaring zijn. Het moet een pijnvrij en ontspannende beleving zijn. Veel klanten vallen dan ook tijdens de behandeling in slaap. Bij het openen van de ogen voelen uw  nieuwe wimpers licht en comfortabel aan. De wimperextensions sluiten  naadloos aan met uw natuurlijke wimpers zodat het resultaat natuurlijk en verzorgd is zonder dat het overduidelijk is dat u wimperextensions heeft.
Voor de eerste behandeling zal er samen met u gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor uw ogen. Uw gezichtsvorm, oogvorm en natuurlijke wimpers worden zorgvuldig geanalyseerd  voordat de behandeling begint. We bespreken uw verwachtingen en kiezen de juiste extensions voor u. Extensions komen in een verscheidenheid van verschillende lengtes, krullen, diktes en kleuren voor, dus er zijn mogelijkheden voor iedereen van alle leeftijden.


Wimper extensions kunnen gestyled worden om verschillende looks op te creëren, zoals het accentueren uw natuurlijke kenmerken maar ook de vermomming van oneffenheden. Samen met u kunnen we daardoor een op maat gemaakte blik creëren.


De groeicyclus van uw natuurlijke wimpers is over het algemeen 8-12 weken dus in principe kunnen de extensions wekenlang blijven zitten. Echter uw natuurlijke wimpers groeien en u verliest gemiddeld 3 tot 5 wimpers per dag. Om deze reden is het aanbevolen de wimperextensions om de 2-3 weken op te laten vullen om een zo een mooi en vol resultaat te behouden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Waargebeurd verhaal 🌸 #volumelashextensions #wimperextensions #lyconwax

facebook.com

Fijne paasdagen!🐣🐤🐥 #wimperextensions #volumelashes #lyconwax

facebook.com

Klaar voor de zomer! #lyconwax #zachtehuid #waxonwaxoff

facebook.com

Wat ben ik toch gezegend met mijn klanten! 🙌🙌 #wimperextensions #russianvolumelashes #trots

facebook.com

Voor meer info: ☎️ 06-44786030 💻 www.wimperextensionsinleusden.nl 📩 byjess@ziggo.nl #lycon #zijdezachtehuid #waxing

facebook.com

Blowing the brains out!

facebook.com

En ook de tweede groep weer vol inspiratie naar huis 🌸

facebook.com

De eerste workshop zit erop!

facebook.com

Er is een plekje vrijgekomen....... voor diegene die er net naast gegrepen hebben!

facebook.com

Mooie demonstratie van de Wimperlift!

facebook.com

Onze One Shot Lash Lift van Elleebana in de Grazia. De nr.1 in lashlifting wereldwijd, Yes it is 🙌🏻 Voor de kerst nog een aantal mogelijkheden...... Wimperlift incl verven €50,-

facebook.com

✨Voordat de drukke decembermaand begint nog even dit....... Kin of bovenlip ontharen of wenkbrauwen epileren voor maar €2,50! Aanbieding geldig tot en met 30 november en alleen in combinatie met onze andere behandelingen.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Got the wrong manual. Got Frankies instead. #collectersitem 😂😂😂

Got the wrong manual.  Got Frankies instead.  #collectersitem 😂😂😂
@, instagram.com

Lets go

Lets go
@, instagram.com

🌸 NIEUWWW ONE SHOT LASH LIFT 🌸 DE ALERNIEUWSTE EN HOTSTE TREND OP WIMPERGEBIED Met deze treatment is het mogelijk om volle en gelifte wimpers te creëeren die wekenlang mooi blijven. Ideaal voor personen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen maar wel een volle en gelifte look willen creëren. WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT? ♡Prachtig resultaat van circa 8 weken. ♡Werelds snelste applicatie techniek – 30 min totale behandeling. ♡Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem! ♡Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions. ♡Geschikt voor korte en lange wimpers. ♡Geen mascara meer nodig. ♡Deze treatment voedt de wimpers ook zodat deze hun gezonde conditie behouden! Behandeling is te boeken vanaf het nieuwe jaar bij ons in de salon! 🌸 Actie prijs in januari € 50,00 (normaal 55,- incl verven). Kom je samen met moeder/ zus/ vriendin/collega dan krijgen jullie boven op de actiekortingen nog eens €5,-...

🌸 NIEUWWW ONE SHOT LASH LIFT 🌸

DE ALERNIEUWSTE EN HOTSTE TREND OP WIMPERGEBIED

Met deze treatment is het mogelijk om volle en gelifte wimpers te creëeren die wekenlang mooi blijven. Ideaal voor personen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen maar wel een volle en gelifte look willen creëren. 
WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT? ♡Prachtig resultaat van circa 8 weken. ♡Werelds snelste applicatie techniek – 30 min totale behandeling.
♡Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
♡Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions.
♡Geschikt voor korte en lange wimpers.
♡Geen mascara meer nodig.
♡Deze treatment voedt de wimpers ook zodat deze hun gezonde conditie behouden!

Behandeling is te boeken vanaf het nieuwe jaar  bij ons in de salon! 🌸

Actie prijs in januari € 50,00 (normaal 55,- incl verven). Kom je samen met moeder/ zus/ vriendin/collega dan krijgen jullie boven op de actiekortingen nog eens €5,-...
@, instagram.com

🎁 Inspiratie voor de sinterkerst nodig? Een kadobon doet het altijd goed! 🎁

🎁 Inspiratie voor de sinterkerst nodig? Een kadobon doet het altijd goed! 🎁
@, instagram.com

🎅 het lijkt nog ver maar het is nog maar 5 weken! De meeste klanten hebben hun afspraken al vooruit geboekt om teleurstelling rond de feestdagen te voorkomen 🙋. De agenda loopt hierdoor redelijk vol dus mocht je nog een afspraak voor de kerst willen neem dan snel contact op: 📧 byjess@ziggo.nl 📞 06-44776030 (whatsapp kan ook) 💻 www.wimperextensionsinleusden.nl #wimperextensions #volumelashes #druktemetkerst #lashextensions

🎅 het lijkt nog ver maar het is nog maar 5 weken!  De meeste klanten hebben hun afspraken al vooruit geboekt om teleurstelling rond de feestdagen te voorkomen 🙋.
De agenda loopt hierdoor redelijk vol dus mocht je nog een afspraak voor de kerst willen neem dan snel contact op: 📧 byjess@ziggo.nl
📞 06-44776030 (whatsapp kan ook) 💻 www.wimperextensionsinleusden.nl #wimperextensions #volumelashes #druktemetkerst #lashextensions
@, instagram.com

💞 NIEUWS💞 Vanwege de grote drukte en daardoor lange wachttijden krijgen wij op de maandagen en vrijdagen hulp van Brenda Binsbergen van mowina! Brenda heeft veel ervaring in het plaatsen van one by one en Russian volume wimpers en is daardoor allround inzetbaar! Pb/app of mail snel om je plek alvast te reserveren!

💞 NIEUWS💞

Vanwege de grote drukte en daardoor lange wachttijden krijgen wij op de maandagen en vrijdagen hulp van Brenda Binsbergen van mowina! 
Brenda heeft veel ervaring in het plaatsen van one by one en Russian volume wimpers en is daardoor allround inzetbaar! 
Pb/app of mail snel om je plek alvast te reserveren!
@, instagram.com

@, instagram.com

Soesaloe en by JESS organiseren...... 💞 ADVANCED VOLUME of MEGA VOLUME 💞 Het is weer zover! Lash master Frankie Widdows komt weer naar Nederland! Save THE date op 5 en 6 februari 2017! Meer info binnenkort via aangemaakt evenement! - 5 feb advanced volume - 6 feb MEGA volume Locatie Leusden Dit wil je niet missen! Wees er snel bij! Mocht je je vooraf al op willen geven stuur je gegevens dan via pb. Definitieve inschrijven kan binnenkort via een directe link.

Soesaloe en by JESS organiseren...... 💞 ADVANCED VOLUME of MEGA VOLUME 💞

Het is weer zover! Lash master  Frankie Widdows komt weer naar Nederland! 
Save THE date op 5 en 6 februari 2017! Meer info binnenkort via aangemaakt evenement! - 5 feb advanced volume
- 6 feb MEGA volume

Locatie Leusden

Dit wil je niet missen! Wees er snel bij! 
Mocht je je vooraf al op willen geven stuur je gegevens dan via pb. Definitieve inschrijven kan binnenkort via een directe link.
@, instagram.com

Nog twee weken!!! #wimperextensions #volumetraining #hamersveldseweg6d #volumelashes

Nog twee weken!!! #wimperextensions #volumetraining #hamersveldseweg6d #volumelashes
@, instagram.com

Tot 1 september zullen er geen trainingen plaatsvinden by JESS. Op de nieuwe locatie starten wij weer vanaf 5 september 🎓. Intussen worden de theorieboekjes up to date gemaakt 📓 met alle nieuwe kennis die is opgedaan! Heb jij interesse in 1 van de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar 💻byjess@ziggo.nl of bel naar. 📞06-44786030 (📱app is ook mogelijk) http://www.wimperextensionsinleusden.nl/#!volume-training/srgsy #hamersveldseweg6d#volumetraining #wimperextensionsinleusden #wimperextensions #volumelashes

Tot 1 september zullen er geen trainingen plaatsvinden by JESS. Op de nieuwe locatie starten wij weer vanaf 5 september 🎓. Intussen worden de theorieboekjes up to date gemaakt 📓 met alle nieuwe kennis die is opgedaan!
Heb jij interesse in 1 van de mogelijkheden? 
Stuur dan een mailtje naar 💻byjess@ziggo.nl of bel naar. 📞06-44786030 (📱app is ook mogelijk)  http://www.wimperextensionsinleusden.nl/#!volume-training/srgsy
#hamersveldseweg6d#volumetraining #wimperextensionsinleusden #wimperextensions #volumelashes
@, instagram.com

💞 Het begint vorm te krijgen! Per 1 sept wordt dit de nieuwe locatie van By JESS!!!#wimperextensionsinleusden #skinstitutethestore #volumetraining #hamersveldseweg6

💞 Het begint vorm te krijgen! Per 1 sept wordt dit de nieuwe locatie van By JESS!!!#wimperextensionsinleusden #skinstitutethestore #volumetraining #hamersveldseweg6
@, instagram.com

Quiz