Top Local Places

Tennispark ITL

Houtribweg 10, Lelystad, Netherlands
Sports venue

Description

ad

ITL is een tennisvereniging, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor recreanten en wedstrijdspelers! ITL heeft 5 kunstgrasbanen met verlichting plus een minibaan, een eigen clubhuis met kantine en een moderne kleedaccommodatie. Elke week

Koffietennis:
Op woensdagochtend is er koffietennis. De labels worden dan geschud. Iedereen kan hieraan meedoen. Er zijn dan geen vrije banen beschikbaar.

Er wordt gespeeld vanaf 9 uur. Als het kouder en donkerder wordt begint 't op 10 uur.

Inlooptennis:
Op maandag en vrijdag kan iedereen aanschuiven die ook een balletje wil slaan. Er is altijd een vrije baan beschikbaar. Alleen het bestuur mag hiervan afwijken, als het tijdig vooraf bekend is gemaakt. Het inlooptennis begint op 13 uur.

De Wilde mix
Op vrijdagavond is er elke week een zogenaamde “wilde mix“. Iedereen, ongeacht speelsterkte, kan hieraan meedoen. Hierbij worden teams door de organisatie samengesteld. Er zijn geen vrije banen beschikbaar. Aanvang 20.00 uur.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Bloemenzee voor de winnaars van Uit de winterslaap!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Op vrijdagavond 11 maart tekent Wout Buitenhuis van Administratiekantoor Buitenhuis de sponsorovereenkomst voor plaatsing van een windvanger voor 3 jaar op het tennispark van ITL. Wij zijn blij met deze nieuwe sponsor die de slogan hanteert van : Uw financiën - onze zorg ! Welkom Administratiekantoor Buitenhuis http://www.administratiekantoorbuitenhuis.nl/

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Tennispark ITL's post

12 maart ITL-Day, Zaterdag 12 maart is het parkbeheer ontzettend goed geholpen door verscheidene leden die werkelijk alles onderhanden hebben genomen. Ik wil dan ook de groep met o.a., Michel van Esselen, Dennis Boerhout, Pieter Bakker, Jonathan Gerling, Matthijs en Daan Kamp, Rogier Kint, Erwin en Luna van Leeuwen, Jordan Tiesnitsch, Remko van Vemden, Bert Vloo en Edwin de Vries dan nogmaals bedanken voor hun fantastische hulp. Bij deze wil ik ook Ans en Ron v.d. Linden bedanken voor de nodige natte en droge ondersteuning die nodig waren tijdens deze drukke dag. Parkbeheer Peter van der Werff Door G.T.C. en met name Erwin van Leeuwen is er een tegelplateau geleverd en aangelegd onder het houten zitje naast het terras, waardoor het nu eenvoudiger wordt om rondom het zitje het gras netjes te houden en op tijd te maaien. Hulde aan G.T.C. die kosteloos de tegels en de aanleg heeft verzorgd voor ITL.

Photos from Tennispark ITL's post
facebook.com

Timeline Photos

Zaterdag 12 maart is het zover: de jaarlijkse (baan) onderhoud dag bij ITL. Het belooft mooi weer te worden dus we hopen dat heel veel mensen zich aanmelden om samen de handen uit de mouwen te steken. Des te sneller zijn we klaar!! Aanvang werkzaamheden 12 uur.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

CLUB VAN 50 In de kantine hangt een “Club van 50” bord hier kan iedereen met een inleg van 50 euro aan deelnemen. Deelname geschiedt per kalenderjaar, dus hoe eerder U instapt – hoe langer plezier U ervan heeft. Voor wie ….. • Sponsoren voor nog meer naamsbekendheid • Kleine ondernemers die zichzelf onder de aandacht willen brengen • Hobbyisten die trots zijn op hetgeen zij doen • Alle (oud)leden die ITL een warm hart toedragen • Teamspelers en/of vriendengroepen Denk ook aan b.v. de thuiskapster, pedicure aan huis, sieraden ontwerper, kaartenmaker, de huisschilder, klein CV onderhoud, administratie & advies, zzp’er. Kortom, de kleine zelfstandige of hobbyist in het ledenbestand van ITL. Spelregels Een inleg van 50 euro bij de bar onder opgave van naam en e-mail. De KC neemt contact op over aanlevering van logo of gewenste tekst en binnen 14 dagen na logo opgave hangt Uw bijdrage uiting op het bord in de kantine. Eind van het jaar wordt U opnieuw benaderd met de vraag of U het wilt continueren, dus geen lange verplichtingen. Doet U ook mee? MAAK HET BORD VOL!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

ITL organiseert het 2e Cold Kids tennistoernooi. Inschrijven kan tot 20 maart op toernooi.nl

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Aanstaande zaterdag 20 februari: de jongens tegen de meisjes! Vraag een vriend of vriendin en kom zaterdag naar ITL. We beginnen om 13.00 tot 16.00 uur. Hij/zij hoeft geen lid te zijn van ITL en hoeft niet te kunnen tennissen.Samen ga je wedstrijdjes spelen tegen het andere geslacht en aan het eind van de middag zal duidelijk zijn: wie zijn er sterker............... We vragen een bijdrage van € 1,50 per deelnemer.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ook al is het prut weer we hebben toch lol op de baan!

Timeline Photos
facebook.com

Ook al is het prut weer we hebben toch lol op de baan!

Ook al is het prut weer we hebben toch lol op de baan!
facebook.com

Timeline Photos

Helaas kregen we het bericht dat Henk Majoor is overleden. Henk was jarenlang lid van ITL tot zijn gezondheid hem in de steek liet. Ook was hij als vrijwilliger actief en heeft met de verhuizing van ITL de lichtbak boven de bar gemaakt en later onder zijn leiding met een andere vrijwilliger de windschermen die op het terras staan geplaatst. Als je Henk vroeg om iets te doen stond hij al klaar om te helpen. Wij wensen zijn vrouw Carla en de familie veel sterkte met het verlies van Henk.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Zaterdag 20 februari 2016 van 13.00 tot 16.00 uur organiseren we DE JONGENS TEGEN DE MEISJES Neem een een vriendje of vriendinnetje mee. Hij/zij hoeft geen lid te zijn van ITL en hoeft niet te kunnen tennissen.Samen ga je wedstrijdjes spelen tegen het andere geslacht en aan het eind van de middag zal duidelijk zijn: wie zijn er sterker............... DE JONGENS OF DE MEISJES??? Voor het inschrijfformulier klik op onderstaande link. http://www.itl-tennis.nl/uploads/nieuwsbrief/Jongens_tegen_de_meisjes_toernooi_2016_inschrijfformulier.pdf

Timeline Photos
facebook.com

Quiz