Top Local Places

Dorien's beauty and feet

Sperwerlaan 92, Leerdam, Netherlands
Skin Care Service

Description

ad

Welkom op de Facebook pagina van Dorien's beauty and feet,  voorheen Dorien's Voetenzaak.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Muziekje aan, stoompan staat te stomen, alles staat weer klaar voor de volgende heerlijke Puurr Zen treatment behandeling. Een heerlijke gezichtsbehandeling met een welness beleving. Wilt u zelf ervaren hoe ontspannen deze behandeling is? Tot eind oktober krijgt u 25% korting op een Puurr behandeling naar keuze.

facebook.com

NIEUW!!! PuRe Purifying masker. Dit unieke groene klei masker bevat het Fyto Actief mengsel van gember, cinnamon en sanguisorba (pimpernel behoort tot de rozen familie), deze heeft een adstringerende werking op de huid en zorgt dat de huid weer in balans komt. De groene klei heeft een zuiverende werking die speciaal aanbevolen wordt om bij de vette huid het talg te reguleren.

facebook.com

In de maanden september en oktober kunt u nog met 25% korting kennis maken met de rituelen van Puurr, heerlijke schoonheidsbehandelingen met veel Zenn extra's. Kijk voor meer informatie op mijn website www.doriensvoetenzaak.nl, stuur een privébericht of bel 06-13390237.

facebook.com

In the Picture: "SCRUB BOOSTER" Deze gezichtspeeling is niet zomaar een peeling maar bevat naast AHA's die de huid diep reinigen en verfrissen ook 100% zuivere Argan Olie deze voedt de huid en heeft een herstellend vermogen! Te koop in mijn salon voor €17,50. Voor meer info of vragen kunt u een privébericht sturen of bellen 06-13390237.

facebook.com

Kent u de Age dag en nacht crème al van Puurr? Een zachte soepele gezichtscreme op plantaardige basis met anti- verouderingscomplex. Speciaal ontwikkeld voor de huid die reeds eerste tekenen van veroudering draagt, zoals rimpeltjes en kraaienpootjes. Verrijkt met actieve ingrediënten die de collageen aanmaak stimuleren waardoor de huid van binnenuit weer strakker en voller wordt. Actieve werkstoffen zijn: peptiden complex, retinol, shea butter, amandel en vitamine E. Te koop bij mij in de salon voor €17,95.

facebook.com

facebook.com

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van zaterdag 30-7 t/m zondag 21-8. Vanaf maandag 22-8 is de praktijk weer geopend. Fijne vakantie!

facebook.com

Actie! Kom voordelig kennis maken met de schoonheids rituelen van Puurr. Tot en met oktober 25% korting op 1 behandeling naar keuze. Kijk voor meer informatie over Puurr en de rituelen op mijn website www.doriensvoetenzaak.nl of bel 06-13390237.

facebook.com

Leuke nieuwe kleurtjes gellak gescoord bij de beurs gisteren. Gellak wordt op de natuurlijke nagel geplaatst en blijft ca 6 weken mooi zonder dat er stukjes af breken. Voor meer informatie kijk op www.doriensvoetenzaak.nl, stuur een privébericht of bel 06-13390237.

facebook.com

Aanstaande maandag (18-4) valt mijn cursus uit dus ik heb deze dag 3 tijden beschikbaar voor een gezichtsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage en een masker. Aangezien ik mijn diploma nog niet heb maar wel alles inmiddels kan, kost deze behandeling van ca 75 minuten slechts €25 euro. Ik heb de volgende tijden vrij: 11:00, 13:00 en 15:00. Mocht je interesse hebben stuur dan een privébericht en wie weet zie ik je maandag? 💆

facebook.com

Feit: Vrouwen hebben maar liefst vier keer zo vaak last van voetproblemen als mannen. Waarschijnlijk komt dat door het te lang dragen van hoge hakken. Toch die hippe naaldhakjes maar eens vaker verruilen voor comfortabele gympen. ☺

facebook.com

Zijn je voeten ook zo klaar met de winter? Boek dan nu een heerlijke wellness pedicure. Dit is een standaard pedicure behandeling maar dan met een voetbad, scrub, masker en een voetmassage. voor meer informatie bel 06-13390237, kijk op mijn website www.doriensvoetenzaak.nl of stuur een privébericht.

facebook.com

Quiz