Top Local Places

Slagerij Sterrenburg

De Markt 313, Krimpen aan de Lek, Netherlands
Shopping & Retail
advertisement

Description

ad

Slagerij Sterrenburg staat voor ouderwetse kwaliteit in een moderne slagerij. Naast de vele vleesspecialiteiten zijn wij gespecialiseerd in het worstmaken. Echt u proeft het verschil! Wij staan voor kwaliteit! Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Opening Hours

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 20:30
zaterdag
08:00 - 15:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De winnaar van de actie is bekend! Gefeliciteerd Frank Snoei u kunt de haasbiefstukken in de winkel ophalen.

facebook.com

En weer een gelukkige winnaar! Wij feliciteren Rowan Regard. Zij heeft vandaag haar lekkere haasbiefstukken opgehaald.

facebook.com

Geen zin om te koken vanavond? Kom dan bij ons langs en neem een lekker bakje bami of nasi mee met twee stokjes saté, van Tante Door voor maar € 5,48 per bakje. De aanbieding geld van donderdag 10 augustus tot en met zaterdag 12 augustus.

facebook.com

Wegens groot succes gaan we het nog 1 keer doen!! Like en deel dit bericht en maak kans op 4 mooie haasbiefstukken!! De winnaar word bekend gemaakt op donderdag 17 augustus .

facebook.com

Iets later als gepland maar de winnaar van de like deel en win actie is bekend! Gefeliciteerd Rowan Regard u heeft gewonnen, u kunt uw prijs ophalen in onze winkel . Wij zijn momenteel op vakantie maar dinsdag 8 augustus zijn wij weer terug .

facebook.com

Let op u heeft nog 1 dag om mee te doen aan onze like deel en win actie!

facebook.com

Wegens groot succes gaan we het gewoon nog een keer doen!! Like onze pagina en deel dit bericht en maak kans op 4 heerlijke haasbiefstukken U heeft tot zaterdag 12 uur om dit bericht te like en te delen.

facebook.com

facebook.com

Wij feliciteren Maup van Looijen. Zij heeft haar haasbiefstukken inmiddels opgehaald in onze winkel. We hebben van haar vernomen dat de haasbiefstuk heerlijk smaakte!

facebook.com

De winnaar van de like deel en win actie is bekent!! Gefeliciteerd Maup van Oijen u heeft de like en deel actie gewonnen u kunt u haas biefstukken in de winkel ophalen.

facebook.com

Let op! Wij gaan met vakantie! Zaterdag 15 juli is onze laatste verkoopdag, onze winkel is dan tot 15.00 uur geopend. Onze winkel is drie weken gesloten. De winkel is 8 augustus weer open en staat ons team voor u klaar.

facebook.com

Like Deel en win!! En maak kans op 4 heerlijke haasbiefstukken van 150 gr per stuk. Wat moet je hier nou voor doen like onze pagina en deel dit bericht met je vrienden op zaterdag 8 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

facebook.com