Top Local Places

Jouwthuistrainer Personal Training & Massages Zeljko Jakovljevic

John Erkensstraat 32, Kerkrade, Netherlands
Massage Service

Description

ad


Is Personal Training iets voor jou?

Personal Training is dé manier om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Ik begeleid en motiveer jou en haal samen met jou alles uit de kast om jouw doelstellingen te bereiken. Ik zorg dat je jouw eigen verwachtingen overtreft. Jij krijgt mijn onverdeelde aandacht. Je zult versteld staan, van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.


Zoek je een moment van rust en ontspanning?

Een professionele massage is dé manier om lichaam en geest te laten ontspannen. Of het nou een sportmassage is na een intensieve training, of een ontspannende massage na een drukke werkdag. Ik zorg dat je in alle rust de weldaad van de massage kunt ervaren. Dat kan bij jou thuis, op het bedrijf, of in mijn praktijk te Kerkrade.  


Een slanker lijf zonder medische ingreep?

Lypossage is dé manier om jouw lichaam slanker en strakker te maken, zonder medische ingreep. Lypossage kan toegepast worden op bovenbenen, billen, buik, heupen en bovenarmen.  Het is een manuele lichaamsmassage met een ontslakkende werking, waardoor je slanker en strakker wordt. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Met  lypossage verlies je centimeters in omvang.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wil jij ook strak en slank de zomer in? ***actie*** Profiteer nog tot 1 juli van een unieke aanbieding voor een lypossage kuur in mijn praktijk! € 350,00 voor een kuur van 10 behandelingen om strak en slank de zomer in te gaan. Pm mij! www.jouwthuistrainer.nl www.lypossage.eu

facebook.com

Quiz

NEAR Jouwthuistrainer Personal Training & Massages Zeljko Jakovljevic