Top Local Places

Kade 24 studio art en design

Prins Clauskade 24, IJsselstein, Netherlands
Company

Description

ad

Kade24 studio art&design is een eigenzinnig kleinschalig bureau voor  en beeldende kunst. Als beeldend kunstenaar met een architectonische achtergrond ben ik vooral op zoek naar de verbinding tussen verschillende materialen die samensmelten in een abstracte compositie. Plat of ruimtelijk gaan zij een relatie met elkaar aan. Dit is een intuïtief proces zonder vooropgezet plan, het werk vormt zich door onderzoek en experiment, waarbij gaandeweg een vraagstuk met daaruit een visie ontstaat, dat zijn herkomst vindt in het collectieve en het persoonlijke bewustzijn. Het doel: het onzichtbare zichtbaar maken. Het beeld dat ontstaat is als een vormentaal van de ziel. Een nieuwe uitdaging lijkt mij dan ook om te gaan experimenteren met sculpturen en installaties om het geheel meer naar het ruimtelijke vlak te trekken.

Op deze pagina wordt je op de hoogte gehouden van het nieuws en andere informatie op kunst  gebied. tips voor het vergroten van je creativiteit. Interessante info over kade24 zoals nieuwe werken, exposities, workshops en andere projecten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Cultura Colectiva +

Kunst helpt!

facebook.com

Uitnodiging expositie MATERIE in Galerie Kunst 2001, Badhoevendorp

Uitnodiging expositie MATERIE in Galerie Kunst 2001, Badhoevendorp

facebook.com

Kade 24 studio art en design

http://www.sillekunst.nl/kunstwerk/kunstenaar/1145-esschotenvanketlin

facebook.com

Kade24 studio art&design

Kade24 studio art&design

facebook.com

Workshop "Herontdek je creativiteit" schilderen met mixed media

WORKSHOP ACTIE: Like en deel en maak kans op een gratis workshop!

Workshop "Herontdek je creativiteit" schilderen met mixed media
facebook.com

Timeline Photos

Mixed media painting"Road without borders..." 2017 Voor meer info check mijn online galerie, http://www.kade24.com/art Alle werken zijn te koop, betaling in termijnen is mogelijk.

Timeline Photos
facebook.com

Ontwikkelingen Ketlin van Esschoten

Wil je op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen, schrijf je dan in via de onderstaande link:

facebook.com

Workshop "Herontdek je creativiteit" schilderen met mixed media

Wat gaan we doen: Je gaat je eigen kunstwerk maken op een handzaam doek zonder vooropgezet plan. Je laat je inspireren door de materialen die voorhanden zijn om zo je eigen werk te scheppen. Uiteraard zal ik je voorzien van handvatten en enige uitleg om van start te kunnen gaan. We gaan werken met materialen zoals acrylverf, papier, touw, stof etc. Mocht je eigen materialen hebben die je erin zou willen verwerken kan je deze natuurlijk gewoon meenemen. Zelfs afvalmateriaal kan in je werk verwerkt worden, zoals verpakkingsmateriaal, karton, papier, ijzerdraad, etc. Om vrij te kunnen werken is het de bedoeling dat je al doende je beperkingen leert los te laten en jezelf de ruimte geeft om te creëren. Tijdens dit proces leer je om jezelf en je omgeving met andere ogen te bekijken. Het vraagt om moed, humor en compassie om dit kunstwerk te voltooien. Als de tijd en groep het toelaat is het mogelijk om de werken in groepsverband met een positieve inslag te bespreken. Dit kan ludieke en interessante informatie opleveren. Na uitleg ga je aan de slag om je eigen kunstwerk samen te stellen. Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuïtief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is, volgens ervaring, de beste manier.

Workshop "Herontdek je creativiteit" schilderen met mixed media
facebook.com

Herontdek je creativiteit, mixed media op doek – De Workshopsite

Creativiteit = Het vermogen om iets nieuws te scheppen. Het creatieve proces: “Wat ik hoor, vergeet ik, wat ik zie, onthoud ik, wat ik doe, begrijp ik.” Met deze uitspraak gaf Confucius 2500 jaar geleden weer wat we nu soms vergeten. We begrijpen de wereld beter als we er actief mee aan de slag gaan. Pas in het maken ontmoeten we de wereld, krijgen we nieuwe ervaringen en leren we over wat werkt en wat niet. Maken leidt tot nieuwe kennis, inzichten en mogelijkheden. Creativiteit wordt gezien als de nieuwe grondstof voor succes. Improviseren, inspelen op verandering, multidisciplinair werken, maakprocessen en design denken behoren tot het basis menu voor de 21st century skills. Geef je nu dus snel op voor de workshop herontdek je eigen creativiteit en verbaas jezelf!

facebook.com

Herontdek je eigen creativiteit!

Nieuwe data voor de workshop "herontdek je eigen creativiteit" staan weer online! Geef je snel op, 13 januari is reeds volgeboekt. Mocht er geen geschikte datum bij staan, maak dan een aparte afspraak met een eigen groepje, leuk met vriendinnen, team uitje of met collega;s. Voor een afspraak in overleg kun je mij een mail sturen: info@ketlin.nl

facebook.com

Kunstig schrijven - Kade24.com

Hoe belangrijk is goede inhoudelijke tekst bij een kunstwerk? Art blog: mijn leven als kunstenaar. Geschreven door Ketlin van Esschoten.

facebook.com

IJsselstein Schrijft

facebook.com

Quiz