Top Local Places

Stukadoorbedrijf Rolvink

Herculesstraat 40, IJmuiden, Netherlands
Home Improvement

Description

ad

Met een team van professionals, de beste materialen en de laatste technieken, realiseren wij iedere opdracht geheel conform uw verwachtingen! Sinds de oprichting in 1986 door de broers Joep en Rien is Stucadoorsbedrijf Gebr. Rolvink uit IJmuiden en met name werkzaam in de regio Haarlem, de enige juiste keuze. In 2009 heeft Lex het bedrijf van zijn vader voortgezet na 10 jaar zelf succesvol een eigen stucadoorsbedrijf te hebben gerund.

Met een team van professionals, de beste materialen en de laatste technieken, realiseren wij iedere opdracht geheel conform uw verwachtingen. Wij verzorgen een keur aan diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Stucadoorsbedrijf Gebr. Rolvink heeft uitsluitend vakbekwaam en goed opgeleid personeel in dienst, dat beschikt over ruime ervaring en doelgerichte expertise, zodat alle stucwerkzaamheden tot in perfectie worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf dat zich richt op de regio Haarlem? Dan bent u bij ons aan het enige juiste adres.

CONTACT

Quiz