Top Local Places

Volleybalvereniging Vollido

Postbus 336, Hendrik-Ido-Ambacht, Netherlands
Volleyball Court

Description

ad

Volleybalvereniging is een gezellige volleybalvereniging uit Hendrik-Ido-Ambacht, waar plezier en sportiviteit hoog in het vaandel staan

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

En nog een kampioen; jongens C2 ook kampioen! Het houdt maar niet op bij Vollido... gistermiddag werd ook Graphorn/jongens C2 kampioen. Gefeliciteerd jongens!

facebook.com

En ook meisjes B1 kampioen! Meisjes B1 werd vandaag gehuldigd, want ook deze sportieve meiden mogen zichzelf kampioen noemen! Gefeliciteerd meiden, super! Overigens zoekt dit team nog een sponsor, dus wanneer u uw naam op de shirts van dit kampioensteam wilt zien, horen we het graag!

facebook.com

Jongens C1 kampioen! De eerste kampioen: Du Prie/jongens C1 zijn blij met hun kampioenschap. Goed gedaan jongens!

facebook.com

Heren 2 wedstrijdverslag En ook heren 2 klimt in de pen, vertrouwd schrijver Harry vond een goede reden om over de wedstrijd te schrijven. Benieuwd? Klik even verder: https://www.dropbox.com/s/zppfwrfxfsk2igd/Heren%202.doc?dl=0

facebook.com

Kampioenen! Meisjes B1 en Jongens C1 zijn kampioen! A.s. zaterdag zullen we de teams tussen 10.00-11.00 uur in het zonnetje zetten in de Ridderhal. Kom ook applaudisseren! # hoera! #goedgedaan!

facebook.com

Het evenement voor alle muziek- en spelletjesliefhebbers! Deze keer heb je een iPad of Smartphone met internet nodig.... benieuwd geraakt? Kom langs!

facebook.com

Vrijdag 29 december 2017: Top2000 quiz! Nu het stemmen op de Top2000 weer is begonnen, gaan we ook weer opwarmen voor de nieuwe quiz bij Vollido. Het clubhuis gaat open om 19.30u en we starten rond 20.30u. Belangrijk : Om mee te doen met de quiz heb je een smartphone of iPad met internet nodig !!! Vergeet hem niet op te laden en wellicht is een lader ook handig :) Check met regelmaat deze Facebookpagina voor meer nieuws !

facebook.com

Morgen ALV! Morgenavond vindt om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering weer in het clubhuis plaats. Ben je erbij?

facebook.com

Heren 3 op stoom Lees hier de laatste verrichtingen van dit team: http://www.vollido.nl/voorpagina/

facebook.com

Een typisch element van de pubquiz: chaos!

facebook.com

Hint voor de pubquiz van vanavond. Goed voorbereid vanavond de quiz in? Kijk dan even op; https://nl.wikipedia.org/wiki/Argo_(2012). Nou, die is binnen dus! Tot vanavond!

facebook.com

Morgenavond pubquiz! Morgenavond niks te doen en goed in zoeken? Goed in reclames ook? Nou zeg, dan wordt het jouw avond morgen! De pubquiz begint om half 9 deze keer, vanaf 8 uur is er zeker iemand in het clubhuis aanwezig om de eerste biertjes te tappen. Tot morgen!

facebook.com

Quiz