Top Local Places

It Works Body Wraps Europe with Ingrid -Independent Distributor

, Helmond, Netherlands
Health/beauty

Description

ad

Het werkt echt! Wrap jouw probleem zone en creëer een jeugdigere, strakkere en gladdere huid zonder operaties!
Email: bodywrapseuropewithingrid@gmail.com De wetenschap omtrent de werking van de Body Wraps.

De werking van de Body wraps bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocesses die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies kunnen bevorderen.

Het eerste proces is de zogenaamde lymfedrainage. Dit proces wordt ook toegepast als onderdeel van een zachte, rustgevende en pulserende massage van de lymfeklieren en de lymfebanen om de lymfe-afvoer te stimuleren. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijdert (excretie) als afval. Dit excreet bevat allerlei onzuiverheden die het lichaam heeft opgeslagen uit voorbereid voedsel dat we hebben tot ons genomen en de lucht die we hebben ingeademd. Het verlies van dit vocht kan centimeterverlies bevorderen.

Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Dit is zeer belangrijk. De meeste body wraps die u kunt vinden op het internet en dergelijke, hebben geen invloed op de vetafbraak. Dit is net het unieke aan de echte wraps die gewichtsverlies veroorzaken. Door het afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe-afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd als afval.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro-circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. Deze werking is essentieel voor een body wrap om echt centimeterverlies te kunnen veroorzaken. De vetcellen zijn namelijk met capillairen omgeven die wel mijlenlang kunnen zijn en de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines te doen afvloeien. Om dit optimaal te kunnen doen dient de micro-circulatie in de capillairen te worden gestimuleerd opdat er voldoende bloed kan worden rondgepompt om deze snel te verwijderen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Ben je al maanden aan het trainen om in bikini te gaan deze zomer? Gaat alles goed behalve dat ene stukje? Maak nu een afspraak voor een kuur en dat laatste stukje lukt ook 😄 #bikinireadyin12days

Timeline Photos
facebook.com

Fijne vaderdag voor alle lieve vaders in de wereld! Speciaal uitgebracht voor vaderdag, geniet van deze speciale videoclip! Delen mag :) https://youtu.be/X7mGTOKiyHk

facebook.com

Timeline Photos

In 24 dagen kan dit jouw resultaat zijn! Zij heeft 2 kuren gebruikt, 8 wraps dus. Hoewel de It Works Body Wraps cmverlies kunnen geven zijn ze GEEN afvalproducten! Daarvoor moet er meer gebeuren. Maarrrr door zo'n resultaat lijkt dat wel zo! Hoe fijn is het dat je broeken fijner zitten (of te groot worden en jurken mooier vallen. Door het wrappen zien we vaak dat wrappers beter gaan water drinken en op hun voeding letten en daardoor alsnog gaan afvallen. Ook zien we sportieve mensen die net hun buikje, de binnenkant van de bovenbenen of armen niet strakker kregen maar met wrappen wel. Ben jij de volgende met een mooi resultaat? HET IS BIJNA ZOMER, MAAK NU EEN AFSPRAAK! IN JUNI GEEN 125 EURO MAAR 110 EURO VOOR EEN KUUR!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from It Works Body Wraps Europe with Ingrid -Independent Distributor's post

Het is alweer juni en bijna zomervakantie! Ben je goed bezig met sporten, maar krijg je je buik niet strakker? Of lukt het niet om met triceps oefeningen de achterkant van je armen strakker te krijgen? Maak dan een afspraak voor een wrapkuur, want daarmee lukt het wel! Wegens succes hebben we besloten deze maand de actieprijs voor een wrapkuur te verlengen. Dus geen €125 maar €110 voor een wrapkuur! WIE VAN JOUW VRIENDEN MOET DIT WETEN?

Photos from It Works Body Wraps Europe with Ingrid -Independent Distributor's post
facebook.com

Timeline Photos

Wil jij ook een strakkere buik voor de zomer? Of misschien wel strakkere benen, billen of armen? Doe dan nu een body wrap kuur en ga zelfverzekerd de zomer in! Maak gebruik van de aanbieding deze maand, een kuur kost geen 125€ maar 110€! WAT zou jij strakker willen aan je lichaam?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Een fijne moederdag voor alle geweldige mama's, oma's, mama's to be! Geniet van deze heerlijke dag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Het is alweer mei! Wegens succes verlengen we de actie van de maand april! Dus ook deze maand: -een kuur body wraps 110 euro ipv 125 euro! -10% korting op alle andere producten! Maak nu een afspraak!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Maak nu een afspraak! Wat houdt jou tegen?

Timeline Photos
facebook.com

Online Wrapparty

Vanavond!

Online Wrapparty
facebook.com

Timeline Photos

Wow! Na 6 wraps! 😁 Like als je dit ook een geweldig resultaat vindt.

Timeline Photos
facebook.com

Online Wrapparty

Donderdagavond hebben we weer een online wrap party! Onder de deelnemers wordt een wrap verloot! Doe je ook mee? https://www.facebook.com/events/1712143375691429/

Online Wrapparty
facebook.com

Timeline Photos

Een mooi resultaat van een klant van een collega. Dit kan jij zijn! Maak nu een afspraak en maak je lichaam klaar voor de zomer! APRIL ACTIE! Een kuur body wraps geen €125 maar €110!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR It Works Body Wraps Europe with Ingrid -Independent Distributor