Top Local Places

Beauty For All

Molenstraat 56, Helmond, Netherlands
Beauty Salon

Description

ad

Beauty For All staat voor professionele schoonheidsverzorging en huidverbetering met topkwaliteit en werkt daarom uitsluitend met Babor producten. Beauty For All staat voor professionele schoonheidsverzorging en huidverbetering met topkwaliteit en werkt daarom uitsluitend met Babor producten.

Natuurlijkheid is de basis van BABOR. Een uitstekende kwaliteit en goede werkzaamheid is een voorwaarde binnen BABOR en dat uit zich in een professioneel verzorgingssyteem voor iedereen. Wij verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon voor één van onze behandelingen of adviezen.

Naast schoonheidsverzorging bieden wij ook manicure- en pedicurebehandelingen. Ook voor wimperextensies kun je bij Beauty For All Helmond terecht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Boek nu uw pedicure behandeling al vanaf €16 euro! Maak nu uw afspraak 0492 77 11 79

facebook.com

Warm aanbevolen tijdens de koude wintermaanden...

facebook.com

NIEUW bij Beauty For All. Vanaf 1 januari: Pedicure behandelingen. Bel voor een afspraak.

facebook.com

En de winnaar is: Kayleigh Dirks-landsbergen en haar moeder Marianne Rademakers. Van harte gefeliciteerd! Neem contact met ons op via een facebook-bericht of 0492-771179 of info@beautyforallhelmond.nl.

facebook.com

facebook.com

Vandaag om 18:15 heb ik een annulering. Wilt u nog graag een behandeling om stralend de kerst in te gaan bel dan nu: 0492-77 11 79 en ontvang een leuke korting !

facebook.com

facebook.com

Vertel ons wie er volgens jou een gratis beauty behandeling verdient en waarom. Tag deze persoon in het bericht. Dan maken deze persoon en jijzelf allebei kans op een gratis behandeling ter waarde van € 37,50. We maken de winnaar op 30 december bekend.

facebook.com

Ook bij Beauty For All is het kerst💕

facebook.com

Deze maand bij Beauty For All 0492-77 11 79

facebook.com

Black Friday Weekend! Bestel nu op onze webshop en ontvang 20% korting voordeel op de producten van babor. www.babor.nl/beautyforall

facebook.com

Deze Black Friday aanbieding wil je niet missen! Reserveer vandaag je behandeling en je ontvangt een mooie korting. #blackfriday #delenmag!

facebook.com

Quiz

NEAR Beauty For All