Top Local Places

De Kook Sociëteit

Bongerd 23, Heerlen, Netherlands
Company

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De Kook Sociëteit Heerlen | Gezellig samen koken in hartje Heerlen

Vakantie - vernieuwing. De Kook Sociëteit is de culinaire thuishaven van vele kookclubs maar ook die van de vele gasten die wij in de afgelopen tijd weer mochten ontvangen voor workshops, private dining, vergaderen à la carte, wijncursus etc. Dit alles maakt ons bijzonder trots. De vakantie is aangebroken doch dat wil niet zeggen dat we stil zitten. We hebben de tijd genomen onze website te vernieuwen en onze website bouwer heeft een schitterend resultaat neer gezet. Liken en delen mag. Wij wensen u een fijne vakantie en tot ziens in de Kook Sociëteit. Marion Marc René

facebook.com

facebook.com

De Kook Sociëteit's cover photo

De Kook Sociëteit's cover photo
facebook.com

2017 afgesloten met een super gezellige “kerstworkshop” met leuke, enthousiaste mensen van Psychologen praktijk Kerkrade - Heerlen met muzikale begeleiding van WEZIENWEL, rock-coverband.

facebook.com

facebook.com

Lieve Eveline proficiat met je verjaardag. Frits en René vonden het geweldig om voor je familie en vrienden te mogen koken! Ook dank aan Gerty en Marion voor hun bijstand in de keuken.

facebook.com

De Kook Sociëteit is ter ondersteuning van de kookclubs, dringend op zoek naar een enthousiaste afwaskracht. De afwastijden zijn ongeveer tussen 18.30 uur en 23.30 uur. Heeft u belangstelling zien we u reactie heel graag tegemoet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Schelberg 06-13489476

facebook.com

Beste klanten van Le Salonard In de afgelopen 2 jaar hebben wij u met veel plezier ontvangen in onze delicatessenwinkel Le Salonard. Uw vertrouwen en aanwezigheid hebben wij als hartverwarmend ervaren! Helaas bleek het niet meer haalbaar om het winkelgedeelte voort te zetten en hebben wij besloten om de gehele winkelruimte per direct beschikbaar te stellen aan de groeiende vraag naar de activiteiten van de Kook Sociëteit. Hier kunt u terecht met uw kookclub, maar ook voor kookworkshops, private dining, high tea of privé-, of zakelijke uitjes. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met René Lemmens, telf: 06-14374403. Ook kunt u voor informatie terecht op www.dekooksocieteit.com en de FB pagina van de Kook Sociëteit. Met vriendelijke groeten, Team Le Salonard / Kook Sociëteit

facebook.com

Arriva Nederland, Ontwikkelingsbureau Limburg was op 16 augustus te gast in de keuken van de Kook sociëteit. Veertien enthousiaste personen bereidden een drie gangenmenu en twee amuses. Een zeer geslaagde en gezellige avond. Compliment voor de kwaliteit van de bereidde gerechten!

facebook.com

Beroepscollege Parkstad (Arno Buscher en collegae) op 26 juni te gast. Onze gezellige accommodatie werd vooraf gaande aan een kookworkshop gebruikt als vergaderruimte. Bent u ook geïnteresseerd in deze mogelijkheid ( alleen op maandag) neem dan met ons contact op en laat u inspireren door deze foto's. Wij kijken terug op een team dat met passie kookte, mooie gerechten creëerde, veel gelachen en genoten. De complimenten van team Le Salonard!

facebook.com

Kookclub Heerlen werd door Angie Bischops verrast met een 50 kg zwaar wild zwijn dat onder haar leiding werd ontbeend en geprepareerd. De haas werd gebruikt voor het hoofdgerecht. Een bijzondere kookbeleving.

facebook.com

Kookclub Jori Morin geconcentreerd en met passie bezig met de voorbereiding van hun diner

facebook.com

Quiz

NEAR De Kook Sociëteit