Top Local Places

Camping Heerewaarden

Hogestraat 37, Heerewaarden, Netherlands
Campground

Description

ad

Deze familiecamping met jachthaven is gelegen in het centrum van het dorp Heerewaarden direct aan de rivier de Maas. Deze familiecamping met jachthaven is gelegen in het centrum van het dorp Heerewaarden direct aan de rivier de Maas. De camping is zo'n 45 jaar geleden opgebouwd en beschikt momenteel over zo'n 175 jaarplaatsen, 100 seizoenplaatsen en 150 ligplaatsen.

De ligging van de camping in het door rijke natuur omgeven Heerewaarden maakt het een zeer aantrekkelijk oord voor liefhebbers van elke vorm van (water)sport.

Op deze camping heerst een ongedwongen sfeer wat er voor zorgt dat iedereen hier ongestoord zijn/haar vakantie en vrije uurtjes prettig door kan brengen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ook in 2018 wordt het campingseizoen geopend met Eierpop. 🎤🎸! Inmiddels is het traditie om het seizoen muzikaal te openen met vooral lokale muzikale helden. Op zaterdag 31 maart is het nieuwe hoofdgebouw van Camping Heerewaarden opnieuw omgebouwd tot festivallocatie. Opening door The Streets: Vorig jaar wonnen Maasdrielse formatie The Streets de prestigieuze publieksprijs bij The Clash of the coverbands in Paradiso Amsterdam. Nu zijn The Streets zich aan het voorbereiden voor een optreden bij Monsters of Rock in de Kreek in Kerkdriel op 21 april. Samen met Vaneges en tributebands van AC/DC, Iron Maiden en Metallica! Na het optreden in Kerkdriel vertrekken de heren voor een tour naar Scandinavië, met optredens in Oslo, Gotenburg, Kopenhagen en Hamburg. Als openingact op Eierpop geven de jongens een klein voorproefje op een spectaculaire show en tevens het startschot van Eierpop 2018 die je niet mag missen! Lekker dansen met Nipple Six: Vervolgens betreedt de met name Heerewaardense formatie: Nipple Six het podium. Deze band bestaat, anders dan de naam doet vermoeden uit maar liefst 8 leden. De muzikanten afkomstig uit bands zoals Attic, Parttime, Gelband en MottunPair brengen een mix van Pop, Rock en Rock’n Roll uit de jaren 60 en 70. Het instrumentale gedeelte wordt ingevuld door Perry Vermeulen (gitaar), Nico Sepers (gitaar), Fred Hommersom (toetsen), Mathe Stoof (basgitaar) en Jasper Brinkman (drums). Al dit geweld wordt opgeleukt met zang van Hennie Brinkman, Marianne en Nathalie Broekmeulen. Het zal voorlopig de laatste keer zijn dat de band in deze samenstelling zal optreden dus mis het niet! On-Que: On-Que is een Funky, Soul en Pop band uit Driel met oa de Heerewaardense Anja van Dinteren op zang. Deze groovy en swingende band met maar liefst 9 muzikanten spelen bekende nummers maar gesmeerd met eigen sausje. Nummers van o.a. Chiq, Bruno Mars, Simpley Red, Joss Stone, Stevie Wonder, etc. Kortom een heerlijke afsluiter van Eierpop 2018! Na afloop zullen ook dit jaar de gebakken eieren niet ontbreken. Ben jij erbij? 💪🏼

facebook.com

facebook.com

Vanaf komende zaterdag is onze keuken weer elk weekend geopend! 😋 en denk eraan.... 31 maart Eierpop 👌🏼🕺🏼 🎉🎤🎹🎸

facebook.com

Ook in 2018 wordt het campingseizoen geopend met Eierpop. Inmiddels is het traditie om het seizoen muzikaal te openen met vooral lokale muzikale helden. Op zaterdag 31 maart is het nieuwe hoofdgebouw van Camping Heerewaarden opnieuw omgebouwd tot festivallocatie. Opening door The Streets Vorig jaar wonnen Maasdrielse formatie The Streets de prestigieuze publieksprijs bij The Clash of the coverbands in Paradiso Amsterdam. Nu zijn The Streets zich aan het voorbereiden voor een optreden bij Monsters of Rock in de Kreek in Kerkdriel op 21 april. Samen met Vaneges en tributebands van AC/DC, Iron Maiden en Metallica! Na het optreden in Kerkdriel vertrekken de heren voor een tour naar Scandinavië, met optredens in Oslo, Gotenburg, Kopenhagen en Hamburg. Als openingact op Eierpop geven de jongens een klein voorproefje op een spectaculaire show en tevens het startschot van Eierpop 2018 die je niet mag missen! Lekker dansen met Nipple Six Vervolgens betreedt de met name Heerewaardense formatie: Nipple Six het podium. Deze band bestaat, anders dan de naam doet vermoeden uit maar liefst 8 leden. De muzikanten afkomstig uit bands zoals Attic, Parttime, Gelband en MottunPair brengen een mix van Pop, Rock en Rock’n Roll uit de jaren 60 en 70. Het instrumentale gedeelte wordt ingevuld door Perry Vermeulen (gitaar), Nico Sepers (gitaar), Fred Hommersom (toetsen), Mathe Stoof (basgitaar) en Jasper Brinkman (drums). Al dit geweld wordt opgeleukt met zang van Hennie Brinkman, Marianne en Nathalie Broekmeulen. Het zal voorlopig de laatste keer zijn dat de band in deze samenstelling zal optreden dus mis het niet! On-Que On-Que is een Funky, Soul en Pop band uit Driel met oa de Heerewaardense Anja van Dinteren op zang. Deze groovy en swingende band met maar liefst 9 muzikanten spelen bekende nummers maar gesmeerd met eigen sausje. Nummers van o.a. Chiq, Bruno Mars, Simpley Red, Joss Stone, Stevie Wonder, etc. Kortom een heerlijke afsluiter van Eierpop 2018! Na afloop zullen ook dit jaar de gebakken eieren niet ontbreken.

facebook.com

Komende zondagmiddag vanaf 16:00 uur is er een openbare repetitie van Nipple Six. Lekkere hits uit de jaren '60 & '70. 🎤🎸🕺🏼🎹🍻

facebook.com

Het is alweer bijna carnaval en tot die tijd is onze keuken gesloten. Na de carnaval kun je weer lekker eten bij ons. Alaaf 🍻🎉

facebook.com

facebook.com

Het loopt lekker vol🍻🍻🍷🕺🏼🕺🏼

facebook.com

Vanavond Top2000 cafe op Camping Heerewaarden. Met oa DJ Edwin en Thomas, een mini Top 2000 Popquiz en natuurlijk de Camping top 10. 🎸🎶🕺🏼

facebook.com

Gezellige muziek van Nipple Six bij Camping Heerewaarden. Kom kijken bij deze openbare repetitie!

facebook.com

Kom naar het top 2000 Cafe op Camping Heerewaarden. Stuur je persoonlijke top 10 naar ons door (via facebook of mail of app) en we maken de Camping top 10 bekend op vrijdag 29 december.

facebook.com

Kom ook het jaar gezellig afsluiten bij het Top 2000 cafe - Camping Heerewaarden. Deze avond staat in het teken van gezellige muzikale avond. Er wordt muziek geluisterd en de Camping top 10 bekend gemaakt. (iedereen kan zijn top 10 inzenden en we stellen de meest gekozen nummers samen). Verder kun je je favoriete liedjes aanvragen en is er een Top 200 mini quiz!

facebook.com

Quiz