Top Local Places

Koffie-dik

Deutzstraat 20 a, Heemskerk, Netherlands
Shopping & Retail

Description

ad

En het is een feit. De winkel is open . Ook achter de schermen  is de verbouwing klaar. Kom gezellig eens binnen kijken .  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Wist u dat?? Wij met de aankomende vakantie periode gewoon open zijn. Maar wel aangepaste openingstijden hebben. Wij wensen de reislustige vakantienemer alvast een hele fijne vakantie toe. En diegene die lekker in de buurt blijven ook en uiteraard van harte welkom .

facebook.com

Wist u dat? Al onze bonbons en chocolade van 100% biologische cacao is gemaakt.

facebook.com

Vakantie tip. Voor de mensen die naar het buitenland gaan en toch het water uit de kranen daar willen drinken . Waterkannen met filters. De filters zijn ook geschikt voor de Brita Maxtra, Anna Duomax, Laica Bi-flux, Mavea en BWT.

facebook.com

Oh oh oh wat een verwennerij. Nieuw in het assortiment . REPEN. En deze lopen qua cacao van 45% melk to 85% puur. Ook zijn er suikervrije repen in melk en puur.

facebook.com

Het team is er klaar voor. Hun eerste wedstrijd is om 13:25. Kom ze aanmoedigen .

facebook.com

facebook.com

Ze zijn er klaar voor. Leuk spektakel . Komt alleen kijken en genieten. Er worden mooie shows gegeven . Er zijn dansers, cheerleaders en nog veel wedstrijden

facebook.com

Vakantie tip. Ook op vakantie kunt u uw favoriete koffie of thee meenemen met de luchtdichte verpakking bij koffie-dik. De koffiebonen kunnen gemalen worden in alle malingen. Voor de thee hebben wij handige wegwerpzakjes.

facebook.com

Even de vaderdag tips op een rijtje.

facebook.com

Tip voor Vaderdag. 9 Picasso bonbons , gevuld met 2x whisky en 1x bourbon. Een echte traktatie voor vader. Bij de cadeau verpakking zit tevens de beschrijving van de dranken.

facebook.com

Wist u dat wij ook aan vaderdag denken. Vaderdag tip. Plateau met stropdas en duimpjes +/- €10,- 3d chocolade sigaar gevuld met cube libre. €5,-

facebook.com

Quiz