Top Local Places

Schade- en spuitbedrijf Kloosterman BV

Goorsestraat 167, Haaksbergen, Netherlands
Damage Restoration Service

Description

ad

Schade- en spuitbedrijf Kloosterman BV, Persoonlijke benadering en alleen kwaliteit.
Spuitwerk van o.a. auto, motor, landbouw voertuigen, kozijnen, deuren en meubels Bij ons is de klant koning en gaan wij alleen voor 1ste klas kwaliteit.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Deze week hebben wij weer mooie projecten mogen afronden. Een kleine greep van deze week. #vrijdagmiddag

facebook.com

Deze week weer mooie projecten mogen afronden. Een kleine greep van deze week.

facebook.com

Gezocht per direct, een meewerkende en meedenkende werkplaats chef voor ons groeiende bedrijf. Lijkt je de uitdaging wat of ken je iemand die het wel wat lijkt neem dan contact met ons op. Delen wordt gewaardeerd.

facebook.com

De jeugd heeft de toekomst en wij hebben het geluk dat Tom ons mooie vak wil leren. Wij vinden toch allemaal dat de "ambachten" moeten blijven, dus duimpje omhoog voor onze Tom.

facebook.com

Deze camper kregen we binnen met forse schade aan de voorzijde. We hebben de voorzijde compleet gedemonteerd en een nieuwe linker voorzijde gemonteerd. Een ongeluk kan iedereen overkomen, gelukkig zijn er vakmensen die er voor kunnen zorgen dat je weer verder kunt. Deze camper is bijna weer rijklaar.

facebook.com

facebook.com

Zaterdag al stiekem iets begonnen, maandag opstarten en vandaag weer compleet "aan de bak". Met andere woorden: " MENSEN, WE ZIJN WEER OPEN "

facebook.com

Wij zijn gesloten van zaterdag 5 augustus tot en met zondag 27 augustus. Telefonisch wel bereikbaar onder nummer 06-22063332.

facebook.com

Onze vernieuwde site; www.autoschade-kloosterman.nl is in de lucht.

facebook.com

Even een deukje eruit trekken.

facebook.com

Voor ons is standaard wit geen probleem, we maken er zo zwart van ( of elke andere kleur ),

facebook.com

1ste PLAATWERKER/ VOORBEWERKER GEZOCHT, Ben JIJ de #vakman/vrouw op schade gebied kom dan solliciteren voor de baan als 1ste plaatwerker/ voorbewerker. Misschien word jij dan deel van ons vak team met no-nonsens mentaliteit. We kunnen nu wel opsommen wat we van je verwachten en wat je van ons kan verwachten maar waarom ? Bel, mail, app of kom langs en dan vertellen wij je het liever persoonlijk alles over ons en ons bedrijf. 1 ding is uiterste belangrijk; Wij staan voor kwaliteit en daarom zijn wij alleen geïntresseerd in #vakmensen met passie voor hun beroep ! Delen ? ja, graag

facebook.com

Quiz