Top Local Places

Verloskundigenpraktijk Laif

Heratemaheerd 8, Groningen, Netherlands
Obstetrician-Gynecologist (OBGYN)

Description

ad

Verloskundigenpraktijk in Groningen, Ten Boer, Meerstad en omgeving. Kleine praktijk, met zorg, aandacht en tijd voor jou, je gezin en jullie wensen.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Interactieve voorlichting over de periode rondom de bevalling en natuurlijk de bevalling zelf. Geen lange presentatie, maar voorlichting in gespreksvorm. Daarom een maximaal aantal aanmeldingen van 5 stellen. Aanmelden bij Samatha of Caroline, per mail of via onze facebookpagina.

facebook.com

Met een prachtig uitzicht gezellig spreekuur doen in Meerstad samen met verloskundige in opleiding Ilse.

facebook.com

Na veelvuldig gebruik, moeten we afscheid nemen van ons bad. Hij stond zo krom als een banaan! Dan is dat wachten op het blank staan van een vloer en dat is niet de bedoeling natuurlijk 😅 Gelukkig is het nieuwe bad alweer binnen dus mocht je de wens hebben om hier gebruik van te maken, geef het maar aan, dan nemen we hem voor je mee.

facebook.com

We willen jullie bedanken voor weer een prachtig jaar! Nog even een stukje statistiek: Dit jaar zijn er 111 kinderen in de praktijk geboren (wellicht volgt er nog 1 :) ) 58 jongens en 53 meisjes. De kleinste een mannetje van slechts 600 gram en de zwaarste een dame van 4900 gram. De meest populaire termijn om te bevallen was bij 40 weken en 1 dag. We willen jullie bedanken voor het vertrouwen! We hebben onwijs veel zin in het nieuwe jaar om nog meer mooie zwangerschappen en bevallingen te mogen begeleiden!

facebook.com

Een mooi artikel om eens te lezen.

facebook.com

We mogen weer een student verloskunde begeleiden. Vanaf 8-1 kunnen jullie haar tegen komen Hier onder stelt ze zich voor: Ik ben Ilse Drijfhout, tweedejaars studente Verloskunde in Groningen. Ik vind het mooi dat ik deze bijzondere studie mag doen; ik ben steeds weer onder de indruk van het wonder van nieuw leven! Van 8 januari tot 18 februari loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Laif! U kunt mij tegenkomen tijdens spreekuur, in het kraambed en bij de bevalling. Als u liever niet heeft dat ik erbij ben, geef dit dan gerust aan. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten. Een goede zwangerschap gewenst!

facebook.com

We wensen iedereen hele fijne feestdagen! En de eerste kerstbaby hebben we op kerstavond mogen verwelkomen! Een prachtig meisje!

facebook.com

In de afgelopen 24 uur zijn er 3 kindjes geboren! Zou er dan toch een link zijn...?

facebook.com

Voor de dames die over tijd zijn én de dames die graag willen bevallen... Misschien werkt dit?

facebook.com

Herkenbaar dames? Of heren...? https://herbapproach.com/network/17-husbands-who-prove-that-being-married-to-a-pregnant-woman-aint-easy/

facebook.com

Vandaag samen naar een hele nuttige scholing!

facebook.com

Hartstikke leuk! Wie deelt haar bevallingsverhaal? Hierbij het verhaal van één van ons:💦💦😕😲⏱️🚿⏳⌛🤢😵🤪☎️👩✌️📏😮🛁⏱️🤬👿👩✌️📏😖😖😖💥👶😍😍🎉

facebook.com

Quiz

NEAR Verloskundigenpraktijk Laif