Top Local Places

Talent & Career Center

Munnekeholm 2, Groningen, Netherlands
Consulting/business services

Description

ad

Het Talent & Career Center is hét expertisecentrum voor hoogopgeleiden in het Noorden. Wij gaan voor Rendement uit Talent! Confucius zei het al: “Geef me de baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”.

Werken is meer dan een middel om geld te verdienen. Wij, de medewerkers van het Talent & Career Center, geloven erin dat het voor iedereen mogelijk is om gelukkig en succesvol te zijn. Wij dagen klanten uit om werk van hun talent te maken en staan klaar om ze hierbij te ondersteunen. Ongeacht waar mensen zich op dit moment in de loopbaan bevinden. We helpen talent te herkennen, verder te polijsten en vooral: in te zetten. Bij ons werken mensen aan hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling en een uitgebreid internationaal, academisch netwerk zijn we voor een breed publiek van betekenis. Het Talent & Career Center biedt inspirerende maatwerkoplossingen die passen bij ieders unieke persoon en situatie.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Career Kickstart

Je bent afgestudeerd, weet aardig wat je wilt en bent klaar om de arbeidsmarkt te bestormen. Alleen nog “even” dé baan vinden… Wist je dat het gemiddeld 6 maanden duurt voordat een pas afgestudeerde een baan vindt? Duurt jou dat te lang? Pak nu je kans en vind sneller dan anderen een baan! Hoe? Door de Career Kickstart te doen. Hiermee zorg je ervoor dat: • je loepscherp hebt wat jij te bieden hebt • je jezelf krachtig en onderscheidend kunt presenteren • je weet op welke manier jij binnen no time werk kunt veroveren! Meer Weten? Kom naar de voorlichting op maandag 5 september om 16:00 in het Coachhuis, brugstraat 7a in Groningen. Hier vertellen we je meer over het programma en beantwoorden we al je vragen! Aanmelden? Graag! Dat kan via reactie op dit bericht of een mail naar info@talentcareercenter.nl

facebook.com

Hoe Werkt Nederland?

50+: Flexibel & loyaal! De beste mensen voor het beste werk: zo pakken ze het aan bij Wasserij Slenders. Doet leeftijd ertoe op jouw werk?

facebook.com

Werkervaringsplaatsen en vacatures

Werkervaring op gebied van kwaliteit en beleid opdoen in de Zorg? Kijk dan snel op onze site voor de nieuwste werkervaringsplaats (2016014) door te klikken op de link hieronder; We zoeken een bouwer voor een organisatiehandboek met daarin de hoofprocessen en de beleidsdocumenten van de organisatie. Het digitale handboek bestaat sinds 2006 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote hoeveelheid beleidsdocumenten op het gebied van cliëntzorg en personeelsbeleid. Door de hoeveelheid is het handboek minder overzichtelijk geworden. Ook zijn sommige documenten lijvig en gedateerd, waardoor medewerkers niet worden uitgenodigd ze te lezen. Kortom: de documentatie is toe aan revisie! Ook maatschappelijke veranderingen in de zorg leiden tot een veranderende organisatie. Aanpassing van het kwaliteitshandboek is nodig, zodat de inhoud beter aansluit bij wat de medewerkers in de veranderende praktijk nodig hebben. Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding en heb je zin om je tanden in het handboek te zetten? Check de site en bel gerust als je meer wilt weten. We zien uit naar je reactie!

facebook.com

Creatieve hulpverlener

We hebben een nieuwe werkervaringsplaats in de WEP Winkel voor een jongerenwerker! Een groot aantal jongeren heeft problemen om een gewaardeerde rol in onze maatschappij te vervullen. Zij hebben behoefte aan een leerplek waar ze hun talenten tot ontwikkeling kunnen brengen. Onder deskundige begeleiding van pedagogisch medewerkers leren jongeren in een winkel in het centrum van Groningen een dagritme vast te houden, verantwoordelijkheid te dragen en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Maar boven alles leren ze trots te zijn op wie ze zijn en wat ze kunnen, ze ontdekken hun talent en zien weer mogelijkheden voor de toekomst. Zo hebben ze niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar vergroten ze ook hun kans op een betaalde baan! Heb jij een passie voor het helpen ontwikkelen van jongeren en wil jij deze jongeren begeleiden naar een goede toekomst? Ben je afgestudeerd in orthopedagogiek, psychologie of aanverwante HBO of WO studie en wil je ervaring opdoen in dit vak en daarmee je kans op betaald werk aanzienlijk vergroten? Klik op onderstaande link voor meer info over deze kans! Bel ons gerust als je meer wilt weten over werk veroveren op 050-3111589.

facebook.com

Creative Marketeer - Healthcoin

Hij staat nog open! Social Media Freaks opgelet! Ben je goed onderlegd op het gebied van marketing in combinatie met nieuwe media? Dan is deze werkervaringsplek met BAANKANS iets voor jou! Je hebt affiniteit met gezonde leefstijl en tools als wordpress en mailchimp en platforms als facebook en twitter herbergen geen geheimen voor jou. In deze werkervaringsplek kun je een bijdrage leveren aan het veroorzaken van een nieuwe hype: de Healthcoin! Jij bedenkt samen met het Healthcointeam en de aangesloten partners hoe ze de deelnemers blijven verleiden om de Healthcoin te sparen en uit te geven. Kijk snel op de onderstaande link voor meer informatie als jij houdt van werken in een de uitdagende werkomgeving van een start-up.

facebook.com

Creative Marketeer

Social Media Freaks opgelet! Ben je goed onderlegd op het gebied van marketing in combinatie met nieuwe media? Dan is deze werkervaringsplek met BAANKANS iets voor jou! Je hebt affiniteit met gezonde leefstijl en tools als wordpress en mailchimp en platforms als facebook en twitter herbergen geen geheimen voor jou. In deze werkervaringsplek kun je een bijdrage leveren aan het veroorzaken van een nieuwe hype: de Healthcoin! Jij bedenkt samen met het Healthcointeam en de aangesloten partners hoe ze de deelnemers blijven verleiden om de Healthcoin te sparen en uit te geven. Kijk snel op de onderstaande link voor meer informatie als jij houdt van werken in een de uitdagende werkomgeving van een start-up.

facebook.com

Op expeditie met Nieuw Organiseren – HR-Communicatie

Zeer de moeite waard! We hebben meegewerkt aan het congres en gaan zometeen in gesprek over nauwere samenwerking in het Nieuw Organiseren netwerk. Zo kunnen we samen nog meer betekenen en mooie dingen doen voor mens en organisatie.

facebook.com

Rutger Bregman

facebook.com

www.talentencareercenter.nl

Alweer een vacature voor een uitdagende functie vol ontwikkelingskansen! Krauthammer is op zoek naar Young Professionals met een passie voor marketing en sales! Jij spreekt vloeiend Nederlands en Engels en hebt tijdens je studie al laten zien dat er een echte entrepreneur in je schuilt? Dan is het Young Professional Programme wat voor jou! Ga voor meer informatie naar http://tinyurl.com/jzhzruz. Wil je op de hoogte blijven van vacatures en werkervaringsplekken in jouw vakgebied? Stuur dan je CV naar info@talentcareercenter.nl

facebook.com

Waarom Denen nooit moeten overwerken

Kijk, daar kunnen wij Nederlanders van leren!

facebook.com

Timeline Photos

Direct aan de slag? Ervaring opdoen en misschien een (tijdelijk) contract in de wacht slepen? Dat kan! Voor een grote organisatie die kinderen, jongeren en gezinnen in de provincie Groningen helpt zoeken we met SPOED iemand met een afgeronde HBO- of WO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde - IT - bedrijfsadministratie etc.). Het gaat om een werkervaringsplaats van 32 uren per week, maar je maakt ook kans op een tijdelijk dienstverband. Het gaat om het werken aan het digitale berichtenverkeer tussen zorgaanbieders en gemeenten. We zoeken iemand die sociaal vaardig en pragmatisch en doortastend is en het leuk vind om (digitale) puzzels op te lossen. De organisatie is specialist in jeugd- en opvoedhulp en GGZ-hulp. Er werken meer dan 350 medewerkers met bezieling, waarmee ze dagelijks voor een groot aantal kinderen en gezinnen het verschil maken. Meer weten: bel NU naar 050-3111589 of stuur een mail met je CV naar info@talentcareercenter.nl. Deel dit bericht als je denkt anderen er een plezier mee te kunnen doen!

Timeline Photos
facebook.com

Life is your talents discovered | Sir Ken Robinson | TEDxLiverpool

Voor diegenen die denken: mijn talent is niet waard of nog erger: ik heb geen Talent; watch this!

facebook.com

Quiz

NEAR Talent & Career Center