Top Local Places

Euroboatcharter - Yacht Charter

Achterweg 1, Groningen, Netherlands
Boat Rental

Description

ad

Via Euroboatcharter kunt u genieten van de luxe van een jacht, zonder de lasten en zorgen van het bezit.  Via de service van Euroboatcharter kunt u niet alleen een zeiljacht of catamaran huren. U kunt ook meezeilen waarbij een schipper en/of kok aan boord is, of alleen een hut huren voor 1 of meerdere personen en actief meezeilen met een groep gelijk gestemde zeilers voor een prachtige zeilvakantie.

De flottielje vloot is beschikbaar in Italië, Kroatië, Turkije en Griekenland. Een originele manier om nieuwe contacten te leggen! Kortom, bij Euroboatcharter kunt u uw zeilvakantie invullen op de manier zoals u dat zelf wenst.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Aanwezig op de HISWA? Kom langs bij Euroboatcharter! Wij zijn te vinden met onze stand (322) in Hal 7. Schrijf u daarnaast in en maak kans op een week zeilen in de Middellandse Zee!

facebook.com

Ben je op zoek naar een vaarvakantie of heb je specifieke vragen over een zeiljacht of vaargebied? Wil je het team van Euroboatcharter en Tubbber persoonlijk ontmoeten? Je bent van harte welkom op onze stand in de recreatie hal, Hal 7, stand 322. Tubbber en Euroboatcharter members ontvangen extra korting op de toegang.

facebook.com

Hou je van zeilen, ben je een groepsdier en heb je tijd in juli en augustus? Word flottieljeleider! We hebben nog ruimte dus reageer snel! :) info@euroboatcharter.com

facebook.com

boot Düsseldorf live

facebook.com

boot Düsseldorf live

facebook.com

Van 20 t/m 28 januari vindt u ons op Boot Düsseldorf op de stand van Bali Catamarans, hal 15, B42. Wij geven u graag een rondleiding aan boord van dit jacht, dat beschikbaar is voor verhuur. Kies dit jacht voor u volgende zeilvakantie, of een van de duizenden anderen die we over de hele wereld verhuren.

facebook.com

Bedankt! Wat was 2017 een prachtig zeilseizoen! Op naar een nog leuker en gezellig zeilseizoen in 2018! Wij wensen iedereen alvast heel veel geluk en plezier.

facebook.com

Pak je ‘bucket list’ erbij en schrijf op: ‘Varen op de Douro’. Wil je meer weten over deze prachtige bestemming? Vraag dan nu om meer informatie. https://buff.ly/2iMC8A9

facebook.com

Stop met zoeken, start met boeken! 😁 Nu extra online kortingen bovenop de vroegboek kortingen op elke boot tijdens 'Euroboatcharter Black Weekend'. Kijk snel op www.zeiljachthuren.nl, want de actie loopt tot met maandag 27 november!

facebook.com

Alle nieuwe data van onze flottielje zeilvakanties zijn nu online ! Waar wil jij volgend jaar zeilen? http://www.zeiljachthuren.nl/Flottielje-Zeilen.html Boek snel, want er gaan maximaal ⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵⛵ mee.

facebook.com

Dit weekend is het hele team van #Euroboatcharter zelf op ontdekkingstocht in Griekenland. Vanmorgen hebben we een test vlucht gemaakt, prachtige omgeving hier.

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Euroboatcharter - Yacht Charter