Top Local Places

James Auto Service Groningen

Stettinweg 22, Groningen, Netherlands
Automotive Glass Service

Description

ad

Welkom bij JAMES Auto Service, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Welkom bij JAMES Auto Service Groningen, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.
Auto-onderhoud

Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, airoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Auto Service Groningen aan het juiste adres.
Banden en velgen

Ook voor autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES Auto Service Groningen. U kunt uw nieuwe banden en/of velgen direct laten monteren bij JAMES. Dit kunt u online inplannen bij de vestiging.
Haal- en brengservice

Kenmerkend voor JAMES Auto Service Groningen is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij JAMES profiteert u ook van haal- en brengservice voor zakelijk onderhoud. JAMES geeft u een Leven zonder Autozorgen.
Occasions

JAMES biedt u een ruim aanbod occasions. JAMES Auto Service Groningen hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.


Tot ziens bij JAMES Auto Service Groningen!

Quiz

NEAR James Auto Service Groningen