Top Local Places

Gorcums Museum-Gorinchem

Grote Markt 17, Gorinchem, Netherlands
History Museum
advertisement

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nu bij ons te koop..! Met alles over Vesting Gorinchem, de Waterlinie, soldaten, foto's, bunkers, kortom alles :-)

facebook.com

Henk van Dalen vangt koeien bij maanlicht. Op de gevoelige plaat dan! Immers, maanlicht is weerkaatst zonlicht, en dat levert mysterieuze, atmosferisch foto's op. Uit: De Stad Gorinchem.

facebook.com

Onze eigen Rob opende zondag een dubbelexpositie in de Etage (boven boekhandel Cursief) en de Bank van Noppes. Uit: De Stad Gorinchem.

facebook.com

Deze woensdag 12 juli een kinderworkshop koeienkunst! De tentoonstelling De koe in de kunst is het ook voor kinderen heel toegankelijk en na een blik op al die vooral vrolijke koeien kunnen ze met verf, papier en karton aan de slag. Het onderwerp is, een bewaardoos maken met als decoratie vrolijke koeien. Tijd: 13.30 tot 15.00 u, kosten € 2,50, aanmelden bij: j.versluis@gorinchem.nl

facebook.com

Morgen weer Culturele Route in Gorinchem! Uit: Gorcumse Courant.

facebook.com

Mocht je in de buurt zijn: zometeen om 11 uur bij de Poterne (in de wal vlakbij de Watertoren) http://nieuwsgorinchem.nl/2017/07/06/overhandiging-boekje-vesting-gorinchem-bij-opengestelde-poterne/

facebook.com

Yes, dit weekend weer Hippiefestival in Gorinchem!

facebook.com

Dit boekje wordt morgen gepresenteerd! 64 pagina's vestingistorie van de mooiste vestingstad van Nederland :-) Het komt in de winkel voor € 7,50.

facebook.com

Noteer 'm alvast even: in het weekend van 30 september - 1 oktober brengt de Werkgroep Vesting Gorinchem het geheimzinnige afluisterstation uit de Koude Oorlog tot leven. Waar? In de Luisterpost natuurlijk. Met 'Koude-Oorlog-kamp' met tenten, trucks, veldkeuken, soldaten, muziek en nog veel meer. En als je wilt helpen, contact Hugo Ouwerkerk dan alvast even! Uit: De Stad Gorinchem.

facebook.com

Klaas Leerlooijer fotografeerde koeien aan de Waal bij Zuilichem en won er onze koeienfotowedstrijd mee! De mooiste inzendingen zijn bij ons te zien op de eerste verdieping. Uit: De Stad Gorinchem.

facebook.com

Leerlingen bezochten Gorinchem en Brielle en verdiepten zich in de Martelaren (op de foto in het midden stadsgids Dick Bosch)

facebook.com

Op woensdagmiddag 12 juli om 13.30 tot 15.00 uur is er een workshop in het Gorcums Museum voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De tentoonstelling De koe in de kunst is het ook voor kinderen heel toegankelijk en na een blik op al die vooral vrolijke koeien kunnen ze met verf, papier en karton aan de slag. Het onderwerp is, een bewaardoos maken met als decoratie vrolijke koeien. De kosten bedragen € 2.50 per kind. Aanmelden graag bij: j.versluis@gorinchem.nl

facebook.com

Recommended Before and After transformation