Top Local Places

Rebelde Needles Tattoo

Rijksweg centrum 28a, Geleen, Netherlands
Tattoo & Piercing Shop
advertisement

Description

ad

Tattoo & Laser treatments
E-mail : Rebelde.needles.tattoo@gmail.com

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Onderarm sleeve gemaakt door Dasier Navarro, voor een afspraak met deze meester in realistisch neem contact met ons op, want hij is vanaf 12 April weer bij ons. / Underarm sleeve made by Dasier Navarro, for an appointment with this master in Realism contact us, because he will be back on April 12th.

facebook.com

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️STOP⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ ——————————————————————Volg ons op onze Instagram pagina voor nog meer videos met tattoos 💉 van onze artiesten 😄✨ @rebeldeneedles volg! ——————————————————— ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

facebook.com

Nog een mooi tattoo van onze Deivid . Old school, new school, letter, Japans traditioneel en more. Hij heeft nog plaats in de agenda.

facebook.com

facebook.com

Nog een keer a master piece van Dasier Navarro @ Rebelde Needles Tattoo ! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

facebook.com

Mooie tatoeage gemaakt door Dasier Navarro bij Gabry

facebook.com

In Rotterdam zijn we met de volgende 2 artiesten aanwezig. Dasier Navarro en Apostolos Bouzalas . Agenda voor rotterdam staat open om afspraken in te plannen. Na Rotterdam zal Apostolos nog een week bij ons zijn en hij heeft nog een enkele plaats vrij in zijn agenda. Bel of neem via Fb contact met ons op.

facebook.com

Vandaag en morgen zijn we op de tattoo Convention maaastricht , booth 77/78 met Zinfa del Bosque en Deivid Fullneck. Ook onze Reza Tinta Hitam booth 88 is aanwezig de conventie. Kom gezellig voorbij voor tatoeage , advies of om afspraak in te plannen.

facebook.com

Apostolos Bouzalas is weer bij ons aanwezig vanaf 9 Maart tot en met 17 Maart . Zijn agenda is vanaf vandaag geopend. Groot artiest in foto realistisch, colourwork, , realistisch en fine line work . Kijk voor meer van zijn werk op onze Facebook pagina. Bel, mail of neem via Facebook contact op om design te bespreken of een afspraak vast te leggen.

facebook.com

Dasier Navarro is weer bij ons aanwezig vanaf 28 February tot en met 9 Maart . Zijn agenda is vanaf vandaag geopend. Groot artiest in foto realistisch, portret , realistisch en fine line work . Kijk voor meer van zijn werk op onze Facebook pagina. Bel, mail of neem via Facebook contact op om design te bespreken of een afspraak vast te leggen.

facebook.com

Jotha is bij ons aanwezig tot 6 Februari. Hij heeft nog namiddag een plek vrij en morgen ook. Iemand met interest om getatoeëerd te worden door deze artist uit Madrid??. Contact via mail met onze pagina voor afspraak te maken of kom binnen bij onze shop.

facebook.com

😛😛😛😛

facebook.com

Recommended Before and After transformation