Top Local Places

Cafe-Zalen Hartjes

Rijksweg 226, Gaanderen, Netherlands
Cafe

Description

ad

Voor feesten, vergaderingen en een gezellige avond in het cafe.Ook is er 1x per 2 maanden de gezellige Hartjesnight. Café-Zalen Hartjes is een familiebedrijf gevestigd aan de Rijksweg in Gaanderen. Het horeca bedrijf bestaat al bijna 45 jaar.
U kunt hier terecht voor als u iets te vieren heeft een vergadering wilt houden of voor andere bijeenkomsten. Ook is het mogelijk om een catering thuis of op uw bedrijf te laten bezorgen.
In 2009 is het café geheel vernieuwd, deze ruimte kan ook worden afgehuurd voor partijen en is uitermate geschikt voor het geven van een “feest in het café, tot een maximaal van 150 personen.
De grote zaal van het horecapand is ideaal voor het geven van een bruiloft of een feest met de mogelijkheid om er bij te eten. U kunt kiezen uit diverse buffetten of een diner behoort ook tot de mogelijkheid.
Tevens kunnen in de grote zaal ook vergaderingen en bijeenkomsten worden gegeven voor een maximaal aantal van 200 gasten.
Café-Zalen Hartjes organiseert een aantal keer per jaar de inmiddels wel bekende “Hartjesnight”. Deze gezellige avond in het café of in de zaal afhankelijk van de artiest(en) is altijd entree vrij.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Bestel nu uw luxe opgemaakte salades voor de aankomende feestdagen bij café-zalen Hartjes in Gaanderen.

facebook.com

Het jaarlijkse NIEUWJAARSFEEST! bij café-zalen Hartjes in Gaanderen. Dit jaar met DJ RAYMOND in het café en DJ NIELS in de zaal. De entree is gratis en de deuren gaan om 17 uur open.

facebook.com

facebook.com

Hartjesnight met Katzmav

Op zaterdag 1 april a.s is er weer een HARTJESNIGHT bij cafe-zalen Hartjes in Gaanderen. Dit keer met de knotsgekke acht mans formatie KATZMAV. www.katzmav.nl KatZmaV is van niks en niemand vies… Soms zijn de nummers vermomd in een heel ander jasje, of overgoten door een onverwachte saus. Maar altijd met ballen gespeeld! Niemand blijft gespaard: Michael Jackson niet, Bruce Springsteen en ABBA ook niet. Beatles, Peter Gabriel, BeeGees, Stones, Van Morrison: ze motten d’r allemaal an geloven! De avond begint om 21:00 uur en de entree is € 5,00 p.p.

Hartjesnight met Katzmav
facebook.com

Photos from Cafe-Zalen Hartjes's post

WIN ACTIE VOOR KERST!!! Wij geven voor kerst een LUXE OPGEMAAKTE VLEES SALADE weg voor 5 personen (ter waarde van € 30,00) WAT MOET JE DOEN OM TE KUNNEN WINNEN! - LIKE DIT BERICHT - DEEL DIT BERICHT - EN LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA https://www.facebook.com/Cafe-Zalen-Hartjes-143637415747871/ De winnaar wordt op woensdag 21 december bekend gemaakt.. (vergeet het niet openbaar te delen)

Photos from Cafe-Zalen Hartjes's post
facebook.com

HARTJESNIGHT met KATZMAV

Op zaterdag 19 maart a.s is er weer een HARTJESNIGHT bij cafe-zalen Hartjes in Gaanderen. Dit keer met de knotsgekke acht mans formatie KATZMAV. www.katzmav.nl KatZmaV is van niks en niemand vies… Soms zijn de nummers vermomd in een heel ander jasje, of overgoten door een onverwachte saus. Maar altijd met ballen gespeeld! Niemand blijft gespaard: Michael Jackson niet, Bruce Springsteen en ABBA ook niet. Beatles, Peter Gabriel, BeeGees, Stones, Van Morrison: ze motten d’r allemaal an geloven! De avond begint om 21:00 uur en de entree is € 5,00 p.p.

HARTJESNIGHT met KATZMAV
facebook.com

Quiz

NEAR Cafe-Zalen Hartjes