Top Local Places

Werk en Vakmanschap

Ermerweg 88g, Emmen, Netherlands
Business Service

Description

ad

Naast de landelijke-, nu ook de regionale Facebook pagina. Hier vind je technische vacatures, nieuws en evenementen die relevant zijn voor jouw regio!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wist je al dat wanneer je via ons werkt, je mee kan doen aan de tell a friend actie? Breng een technische topper aan en ontvang een mooi cadeau naar keuze! Vraag ons naar de voorwaarden.

facebook.com

Word jij onze (Aankomend) Isolatiemonteur/ plaatwerker? Met een goede technische aanleg + achtergrond kom je zeker in aanmerking! Check:https://goo.gl/yuaLuB.

facebook.com

https://www.werkenvakmanschap.nl/nieuws/week-brengt-technische-leerlingen-en-bedrijven-samen/ Deze week is de Week van de Techniek in Emmen, waarbij technische vmbo-leerlingen in contact komen met technische bedrijven. Waar mogelijk wordt gezocht naar een optimale match. “Leerlingen met scheikunde in het pakket gingen op bezoek bij bedrijven in de chemische procesindustrie en leerlingen PIE (Proces, installatie, elektro) namen een kijkje bij een installatiebedrijf”, legt Patricia Schulte, consultant bij Werk en Vakmanschap Emmen uit.

facebook.com

Altijd al de techniek ik gewild, maar nooit gedurfd? Diploma, of geen diploma, je bent welkom! Tag die topper!

facebook.com

Vacature v.d. week: Machinaal Metaalbewerker - Coevorden. Link: https://goo.gl/Ws88zQ

facebook.com

Heb jij hem al zien hangen? Net als ieder jaar nemen wij de VMBO leerlingen uit regio Emmen mee naar gave technische bedrijven. Zo weet je al jong wat de techniek jou allemaal te bieden heeft. Wie gaat er al mee? Tag diegene!

facebook.com

https://www.werkenvakmanschap.nl/nieuws/open-avond-emmen-krijgt-vervolg/

facebook.com

Van 5 t/m 9 februari organiseren wij samen met het Drenthe College de Week van de Techniek. Tijdens deze week zetten maar liefst tien bedrijven hun deuren open en laten ze zien hoe leuk techniek is. Ook presenteren de bedrijven zich als interessante werkgever aan bijna 350 leerlingen uit het voortgezet onderwijs. In de regio Emmen brengen de leerlingen van Esdal College, Hondsrug College, Carmelcollege en Terra Emmen een bezoek aan een zeer divers technisch bedrijvenaanbod.

facebook.com

Gisteren een enorm leuke dag gehad met vloggende tieners. In een vlog battle won Merel uit Emmer-Compascuum een tablet die Werk en Vakmanschap Emmen ter beschikking heeft gesteld. Lees het hele verhaal hier verder.

facebook.com

Wij zijn hard zoekende naar gediplomeerde Operator(s) B voor een mooie uitdaging in Emmen! Wie helpen wij aan een top baan?!😀👨‍🔧

facebook.com

https://www.werkenvakmanschap.nl/nieuws/start-bbl-opleiding-vmbo-diploma/

facebook.com

Voor jou gaat Werk en Vakmanschap graag op zoek naar DE technische baan! Op basis van een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen en eisen met betrekking tot een functie bespreken, gaan wij voor jou aan de slag. Wat kun je van deze avond verwachten: - Informatie over alle openstaande vacatures; - Bespreken van jouw eisen, wensen en verwachtingen; - Hulp bij het opstellen van een CV; - Uitleg over diverse opleidingstrajecten en jouw mogelijkheden.

facebook.com

Quiz

NEAR Werk en Vakmanschap