Top Local Places

De Gesprekspartners

Fahrenheitstraat 18, Elst, Netherlands
Consulting/business services

Description

ad

Trainings- en adviesbureau in Social Media, Internetpromotie, Internetveiligheid, Web 2.0, Marketing en Communicatie De medewerkers zijn de sterkste en direct de zwakste schakel van iedere organisatie

Iedereen laat bewust en onbewust veel informatie achter in de fysieke en digitale wereld. De Gesprekspartners geeft bedrijven en haar medewerkers meer inzicht over de kracht en risico’s van zakelijk en privégebruik van informatie, systemen en netwerken.

Omdat het privégebruik van internet direct invloed kan hebben op de organisatie, is het van belang dat alle medewerkers zich bewust zijn van de mogelijkheden en risico’s. De Gesprekspartners heeft dan ook als doelstelling om uw medewerkers op te leiden in het effectief en veilig gebruiken van social media en internet in het algemeen.

Bewustwordingstrainingen
ICT beveiliging gaat veel verder dan alleen antivirus software en een firewall om indringers van buitenaf tegen te houden. Kleine en grote cyberincidenten zijn aan de orde van de dag en halen bijna dagelijks het nieuws. Zo’n 40% van de mkb-ondernemers is vorig jaar slachtoffer geweest van computervirussen, phishing, hacking en andere vormen van cybercrime.

Om medewerkers zich veiliger te laten gedragen, dient ieder bedrijf iets te doen aan hun betrokkenheid bij en de bewustwording van de risico’s.

LinkedIn bedrijfstrainingen
Met een goed LinkedIn profiel vestigt men de aandacht op zichzelf en het bedrijf. LinkedIn een krachtige tool om potentiële klanten te bereiken en bestaande klanten te betrekken bij je professionele activiteiten. Een goed LinkedIn profiel levert niet alleen meer naamsbekendheid op, maar creëert ook een krachtige vertrouwensband met je doelgroep.


Medewerkers zijn hierin een belangrijke schakel, zij zijn immers het visitekaartje van de organisatie. Maar zijn je medewerkers wel bewust van de kracht van LinkedIn? Weten zij dat ze zowel persoonlijk als zakelijk meer succes uit dit netwerk kunnen halen?

CONTACT

Quiz