Top Local Places

Safiraz Yoga

Maaslandcentrum Burgemeester Maenenstraat 45, Elsloo, Netherlands
Yoga Studio

Description

ad

Yoga! Kracht! Plezier! Ontspanning! 'Do what you love, fortune will follow!
"Yoga betekent voor mij je passie volgen en plezier hebben in alles wat je doet. Geniet van je leven, op je matje, maar zeker ook als je even niet je practice kunt doen. Als je iets doet waar je enthousiast over bent, geeft dat ineens heel veel ruimte voor verrijking. Verrijking van je leven, don’t miss your life!'

Yoga brengt (spier)balans in je lijf door zwakke spieren te versterken en gespannen spieren te ontspannen. Dit zorgt voor gezonde spieren en gewrichten.
Door lichamelijke oefening, ademhaling, meditatie en focus leer je je geest kalmeren en te lachen als het mis gaat ;-)." (Safira)

Safira neemt haar enthousiasme mee naar haar lessen. Haar lessen kunnen heel afwisselend en open zijn, maar in de Ashtanga lessen zoekt ze samen met de groep naar de verdieping in de practice. Safira heeft haar 200h Teachertraining-certificaat bij Robert Boustany/Neva Ingalls/Dorinda Farver behaald. Bij Robert blijft zij het 500h programma volgen. Naast verschillende yogaworkshops en teacher-intensives bij o.a. Petri Raisanen, Manju Jois, Ela Veda, Marlies de Koning etc, heeft zij ook een vierdaagse ThaiYogaMassage-cursus gedaan via Thai Dee. Ook die massagetechnieken neemt ze mee naar de les om in Savasana nog wat prettiger te kunnen ontspannen.


Maandag       
9.30 - 10.30           Basis

19.15 - 20.15   Vinyasa Flow
20.30 - 21.30   Ashtanga
Woensdag    
9.30 - 10.30   Vinyasa Flow
Donderdag  
19.15 - 20.15   Ashtanga
20.30 - 21.30   Men Only
Zaterdag       
9.30 - 10.30   Pralaya Flow

Locatie: Maaslandcentrum Burg.Maenenstraat 45, 6181 EA Elsloo

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ik doe (gelukig??) ook nog ‘gewoon’ yoga bij Robert💪😄

facebook.com

JAAAAAAA Ik breng Erodanza (weer) naar Elsloo!! De afgelopen 5 dagen heb ik lekker (en ook met weerstand en tranen😉) door de archetypen gedanst en gezwierd èn Chantalle heeft me gecertificeerd om het zelf te mogen geven!! Hoe leuk is dat??!! Hallo Koningin, Wilde Vrouw, Slet, Maagd en Mystica!! 🤩😇😘 (www.erodanza.com)

facebook.com

🍷😋

facebook.com

Jaaaaaa!!! Laat die bars maar stromen!! Elke cel in mijn lijf danst van plezier!! 🤩😍💃🏻

facebook.com

Ok... Dit is dus wat ik in mijn lessen doe👌

facebook.com

Iedereen is ziek😞 Dus lekker even een uurtje voor mezelf😇

facebook.com

📱👇

facebook.com

(Gratis) online lessen volgen bij mijn docenten uit Breda??

facebook.com

✨M A G I C✨

facebook.com

Yaaaay!!! En zo heb je ineens je 500 uurs certificaat... 🎖En wat zegt dat? Dat ik al 500 uur bij Yogasite rondloop en verder niks. Je opleiding is nooit klaar... ik weet nog zo veel niet en er is nog zoveel te beleven en doen... De belangrijkste les die ik leerde is dat je gewoon lekker je leven moet leven😃❤️ En ik heb er zin in!!! Maar ik ben superblij en dankbaar!! 😃🎉 Gewoon omdat het een heerlijke dag was met mijn crazy yoga posse in Breda✨💋 >>DON’T MISS YOUR LIFE<<

facebook.com

Taaaaadaaaaa🙋🏻 Ik ben er weer!! ✨😃🙏

facebook.com

Jihaaaa😁❄️🔥❤️

facebook.com

Quiz

NEAR Safiraz Yoga