Top Local Places

Leim en Zwa, keramiek- en glazuuratelier

Dorpstraat 4a, Elsloo, Netherlands
Art Gallery

Description

ad

Een sfeervol keramiek-en glazuuratelier in de oude dorpskern van Elsloo. Verkooppunt van Mayco-glazuren. Know-how en hulpvaardigheid staat hoog in het vaandel. Welkom!
Klanten zeggen altijd dat het zo sfeervol en heerlijk werken is in de ateliers van Leim en Zwa. Dat zijn de mooiste complimenten. We beschikken over twee keramiek-ateliers en zijn verkooppunt van Mayco glazuren. Op de begane grond wordt vooral geglazuurd maar kan ook gekleid worden door mensen die de wenteltrap naar het andere atelier niet op kunnen. Op de eerste verdieping is een veel groter atelier en een buitenterras waar geglazuurd kan worden. We geven cursussen en workshops voor iedereen die eens de sfeer wil proeven en met klei wil werken. Ook feestjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes etc. Kijk maar eens op de website.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De Mayco glazuren zijn weer allemaal aangevuld. Verzenden kan ook. Oo mijn website leimenzwa.nl kun je in het hoofdstuk ‘Mayco’ de catalogus downloaden @altijdTrotsOpMijnSnoepwinkel.

facebook.com

facebook.com

Ben er 2 jaar geleden met zoveel plezier geweest! Ik zeg: doen!

facebook.com

Vandaag zijn wij open van 10 tot 13 uur, daarna gaan ook wij koningsdag vieren!

facebook.com

Wij zijn de hele week volgens de gewone openingstijden open maar vrijdag, koningsdag, sluiten we om 13 uur!

facebook.com

Bericht voor de dinsdag-cursisten: morgen iets verder lopen!

facebook.com

Geweldig toch om in zo’n schitterende omgeving een keramiek-atelier te hebben....door een goede fotograaf (ik geloof iemand van Mosterdpop) vanuit daar waar mijn etalage zo’n beetje is, genomen. Dankjewel!

facebook.com

Schrijf op schrijf op. Want daar sta ik. Mét glazuren en leuke kortingen daarop! Plus draai-demonstraties.

facebook.com

Als mijn kleinzoon dan tóch even in het atelier langs komt kunnen we meteen even zijn voetjes opmeten voor een cursiste die een geboortegeschenk aan het maken is @groteoogjes.

facebook.com

Als ik me niet vergist heb, waren er vanmiddag 13 mensen aan t werk in mijn atelier. Goed, tellen is niet mijn sterkste kant, dat weet iedereen wel. Verdeeld over 3 werkplekken, begane grond, 1e verdieping én voor t eerst lekker buiten, levert me dat een paar kilometer lopen en trappen lopen op. Da’s mooi. En ik heb de telefoon niet eens continue in mijn zak gehad. Tot morgen!

facebook.com

Jullie weten natuurlijk allemaal dat er in mijn atelier dagelijks cursussen gegeven worden en bijna wekelijks workshops. En dat ik verkoop-adres ben van die mooie Mayco-glazuren die ik ook met plezier naar je verstuur. Maar wat velen niet weten is dat er ook fijne kleibewerkingsmaterialen te koop zijn. Waar een klein atelier groot in kan zijn 🙂 Hier een greep uit het assortiment.

facebook.com

Ook een uitnodiging voor een communiefeest gekregen? Denk dan eens aan deze kruisjes. Handmade in Aelse by me. De communicantjes vinden ze prachtig. Links doosjes om spulletjes in te bewaren, rechts om op te hangen. Plm. 12 cm hoog.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

5 mini-urntjes voor 5 zussen, voor de as van hun moeder. Bovenop de as, afgesloten met een dekseltje, kan een kaarsje branden. Een mooi theelicht met een diepe betekenis.

5 mini-urntjes voor 5 zussen, voor de as van hun moeder. Bovenop de as, afgesloten met een dekseltje, kan een kaarsje branden. Een mooi theelicht met een diepe betekenis.
@, instagram.com

Quiz

NEAR Leim en Zwa, keramiek- en glazuuratelier