Top Local Places

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet

Aalsterweg 127, Eindhoven, Netherlands
Sports/recreation/activities
advertisement

Description

ad

- Voedingsadviezen op maat.
- Begeleiding van beweegactiviteiten.
- Bijlessen op HBO-niveau (bijv. anatomie). Voedingsadvies op maat en dat voor een voordelig tarief.
Door het volgen en afronden van mijn minor Sport & Voeding heb ik vaardigheden ontwikkeld om sporters te adviseren over de juiste voeding en eventueel supplementgebruik, aangesloten op hun hulpvraag of doel dat ze willen bereiken.
Enkele voorbeelden:
- Een sporter die wilt afvallen
- Een sporter die spiermassa wil kweken
- Maag-darmklachten
- Vermoeid tijdens het sporten
- Wat te eten rondom de inspanning
- Een ander probleem waarvan je denkt dat het aan de voeding ligt.
Ben jij zo'n sporter en ben je op zoek naar hulp, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Heb jij naast een voedingsadvies ook nog een extra steuntje in de rug nodig. Iemand die jou motiveert en begeleidt met sporten, totdat je het allemaal zelf aan kan? Dat kan ook! Naast de afgeronde minor, studeer ik aan de opleiding Sports & Education. Dit heeft mij de afgelopen 2 jaar veel kennis gegeven op verschillende gebieden zoals; allerlei fysieke activiteiten, anatomie, sportschema’s maken en het begeleiden van activiteiten. Dit zorgt ervoor dat ik naast mijn voedingsadvies jou ook trainingsschema’s, bijles en/of ondersteuning bij bootcamplessen kan aanbieden.

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag? Stuur mij gerust een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het gaat tenslotte om jouw hulpvraag, doel of uitdaging, waar we mee aan de slag gaan!


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Al 1 advies in de uitvoering, al 1 nieuw advies in de maak en nog 1 advies in het vooruitzicht. Ik blijf lekker bezig! Wil jij ook jouw voeding beter afstemmen op jouw sportleven, zodat je lekker kan knallen? Stuur me gerust een berichtje en dan overleggen we samen wat ik voor je kan betekenen.

facebook.com

Timeline Photos

Lekker even een smoothie na het sporten en je hebt de juiste voedingsstoffen alweer binnen. Zo makkelijk kan het zijn! #halfvollemelk #fruit #blender

Timeline Photos
facebook.com

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet's cover photo

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet's cover photo
facebook.com

Voedingsadvies op maat. Door het volgen en afronden van mijn minor Sport & Voeding heb ik vaardigheden ontwikkeld om sporters te adviseren over de juiste voeding en eventueel supplementgebruik, aangesloten op hun hulpvraag of doel dat ze willen bereiken. Heb jij naast een voedingsadvies ook nog een extra steuntje in de rug nodig. Iemand die jou motiveert en begeleidt met sporten, totdat je het allemaal zelf aan kan? Dat kan ook! Naast de afgeronde minor, studeer ik aan de opleiding Sports & Education. Dit heeft mij de afgelopen 2 jaar veel kennis gegeven op verschillende gebieden zoals; allerlei fysieke activiteiten, anatomie, sportschema’s maken en het begeleiden van sportactiviteiten. Dit zorgt ervoor dat ik naast mijn voedingsadvies jou ook trainingsschema’s, bijles en/of ondersteuning bij bootcamplessen kan aanbieden. Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag? Stuur mij gerust een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het gaat tenslotte om jouw hulpvraag, doel of uitdaging, waar we mee aan de slag gaan!

facebook.com

SPANNEND! Siem Nijssen is deze week begonnen met de uitvoering van mijn voedingsadvies. Siem is voetbalkeeper en heeft ook zijn eigen keeperschool. Dit zorgt ervoor dat hij elke dag actief bezig is en het beste uit zichzelf wil halen. Vaak zorgde die vermoeidheid ervoor dat hij zich niet 100% kon inzetten en focussen op de training. Terwijl hij nog steeds erg gemotiveerd is om zichzelf te verbeteren! Ik heb de afgelopen weken zijn voeding en zijn sportleven geanalyseerd om te kijken waar het probleem kon liggen. Met een stappenplan van 8 weken gaat hij aan de slag Waarbij hij zijn voeding in balans terug gaat brengen zodat het beter bij zijn leefstijl past. De focus wordt gelegd op avondeten, tussendoortjes en vooral de timing voor tijdens en na het sporten. Ik wens je heel veel succes Siem, ik ben heel benieuwd naar hoe het je afgaat!

facebook.com

Voedingsadvies op maat en dat voor een voordelig tarief. Door het volgen en afronden van mijn minor Sport & Voeding heb ik vaardigheden ontwikkeld om sporters te adviseren over de juiste voeding en eventueel supplementengebruik, aangesloten op hun hulpvraag of doel dat ze willen bereiken. Enkele voorbeelden: - Een sporter die wilt afvallen - Een sporter die spiermassa wil kweken - Maag-darmklachten - Vermoeid tijdens het sporten - Wat te eten rondom de inspanning - Een ander probleem waarvan je denkt dat het aan de voeding ligt. Ben jij zo'n sporter en ben je op zoek naar hulp, dan ben je bij mij op het juiste adres. Stuur een Facebook- of WhatsApp-bericht voor meer informatie.

facebook.com

Goedemiddag en vooral welkom allemaal! Ik ga kort even iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Steffie, ik ben momenteel derdejaars student aan de opleiding Sports & Education en heb zojuist mijn minor Sport & Voeding afgerond. Het afgelopen jaar heb ik veel tijd gehad om na te denken over wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Op je 16e/17e een studiekeuze maken, is voor velen ook nog een keuze waar ze niet zeker van zijn omdat ze nog niet weten wie ze zelf zijn. Gelukkig koos ik vorig jaar voor de minor Sport en Voeding. Waarvan ik de stof erg interessant vond, maar niet wist hoe ik in realiteit hier mee aan de slag kon. Totdat ik bedacht dat ik mensen natuurlijk kon adviseren in hun (sport)voeding en dat eventueel kan combineren met het begeleiden van fysieke activiteiten (dankzij mijn opleiding). Dat is fijn! Ik heb iets gevonden wat ik écht leuk vind, waar ik mee aan de slag wil en waar ik erg enthousiast over ben! Voedingsadvies en sportbegeleiding van de Riet, daar ben ik dan. Het is even wennen, maar met de kennis en vaardigheden die ik heb geleerd, kan ik jullie prima helpen! - Meer informatie volgt! -

facebook.com

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet's cover photo

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet's cover photo
facebook.com

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet

Voedingsadvies en Sportbegeleiding van de Riet
facebook.com