Top Local Places

Haircare at Home by Kim

Groenewoud 11, Drunen, Netherlands
Hair Salon

Description

ad

Thuiskapster in Gemeente Heusden en Omstreken.
Knippen/kleuren/permanenten/hairextensions/ opsteken/vlechten/krullen/stijlen/wenkbrauw verven. Werkzaam op:
Maandag : 18.30 tot 21.00
Woensdag : 9.00 tot 17.00
Donderdag : 9.00 tot 17.00
Vrijdag : 9.00 tot 17.00

Voor speciale gelegenheden (bruiloft, feest, communie) of het plaatsen van hairextensions is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Over 1 weekje heb ook ik even vakantietijd! 3 weken ben ik dan gesloten, wel beperkt telefonisch bereikbaar. Om alvast het vakantie gevoel te vieren daarom nu de mini's in de sale!! Compleet pakketje voor slechts €10,- ipv €12,95! Keuze uit alle mogelijkheden, en op=op, dus bestel snel!!

facebook.com

Vandaag wordt de winnaar van de deelaktie bekend gemaakt! Omdat de actie zo goed gedeeld is heb ik besloten twee winnaars te trekken!! Onderstaande mensen hebben een mini pakket gewonnen. Zij mogen contact met mij opnemen hiervoor, en hun keuze maken uit de Sun, Color of Rich Repair! Marian Van Bokhoven - van Lankveld Janet V Spaandonk Brakel Voor degene die niet gewonnen hebben, als dank voor het delen kunnen jullie zo'n pakketje aanschaffen voor 7,95 ipv 12,95! Slechts nog beperkt verkrijgbaar!!

facebook.com

IN DE SPOTLIGHT. Vanaf nu ga ik regelmatig een product van Goldwell in de spotlight zetten! Vandaag is dat de CURLY TWIST, TWIST AROUND. Krullen zijn helemaal hot, krultang, stijltang, carmenset, op vele manieren kun je krullen maken. Maar bij al deze manieren komt warmte aan te pas, wat schadelijk is voor je haar... Wil je je haar optimaal beschermen, en gelijk de krul fixeren? Gebruik dan Curly Twist, twist around. Het is een 2 in 1 spray, met een hittebescherming tot 200 graden. Spray het voor het krullen in je droge haar om te beschermen, en na het krullen over het geheel om het te fixeren. Verkrijgbaar bij Haircare at Home, nu met 20% korting!! (T/m 16 juni)

facebook.com

facebook.com

Beste klanten van Haircare@Home, Helaas is vandaag bij mij een peesontsteking in mijn schouder geconstateerd. Hierdoor zal ik wat beperkter zijn in mijn bewegingen en wat vaker mijn arm rust moeten geven. Hierdoor zal ik wat vaker vragen om zelf het haar uit te spoelen na een kleuring, en bijvoorbeeld van stoel te wisselen als blijkt dat ik teveel boven mijn macht moet werken. Hopelijk kan ik op begrip hiervoor rekenen, zodat ik wel gewoon nog alle afspraken door kan laten gaan! Mocht er iemand nog vragen hebben ivm dit of de komende geplande afspraken dan graag contact opnemen via bellen of whatsapp. Alvast bedankt voor ieders begrip!

facebook.com

Speciaal voor de vakanties en de zomer zijn er weer de mini's! Compleet pakketje voor slecht € 12,95!! Verkrijgbaar in de lijnen: * Sun Reflects: shampoo, masker, uv protection spray en een mini tangle teezer! * Color: Shampoo, masker, glossy hairspray en een strandkleed! * Rich Repair: shampoo, masker, glossy hairspray en een strandkleed! Slechts beperkt leverbaar en helaas op=op! Dus wacht niet te lang, voorkom teleurstellingen!

facebook.com

Vandaag weer mee mogen werken aan een mooie donatie voor stichting haarwensen! Ook gelijk een mooi gekleurd, dus een hele metamorfose! Veel plezier ermee Mandy!

facebook.com

Timeline Photos

Niet tevreden over je wenkbrauwen? Dan heb ik nu het juiste adres voor jou! Dit is mijn eigen wenkbrauw, waar zojuist hairstrokes bij zijn gezet dmv microblading. Super natuurlijk, het zijn net echte haartjes! Oftewel, ik ben 100% tevreden, en kan het iedereen aanraden! Dank je wel Vivianne van VIV ala Beauty!

Timeline Photos
facebook.com

Haircare at Home by Kim

Haircare at Home by Kim
facebook.com

Timeline Photos

Elke keer als je mij (of een andere kapper) de tubes leeg ziet knijpen met dit handige dingetje, denk je misschien wel, Hee dat is handig, voor de tandpasta/gel/handcreme en al die andere dingetjes waarvan je de tubetjes nooit helemaal leeg krijgt... Grijp dan nu je kans, nu beperkt verkrijgbaar bij Haircare at Home by Kim voor slechts €5,-! Bel, app, sms en stuur een bericht op Facebook als je interesse hebt!

Timeline Photos
facebook.com

Nu de winter toch echt begonnen is, de verwarming op volle toeren draait, en de mutsen en sjaals uit de kast zijn gekomen, is het ook weer tijd voor statisch en weerbarstig haar... Merk je dat je haar minder goed valt, word je gek van het geknetter als je je lekkere warme wollen wintertrui uittrekt? Dan is het tijd voor de winter haircare set van Goldwell! Hierin zit een shampoo en treatment (masker) voor extra verzorging van het haar. Als kadootje krijg je er een lekker verzorgende handcreme bij! Nu voor maar €15,00 Op is op!

Nu de winter toch echt begonnen is, de verwarming op volle toeren draait, en de mutsen en sjaals uit de kast zijn gekomen, is het ook weer tijd voor statisch en weerbarstig haar... Merk je dat je haar minder goed valt, word je gek van het geknetter als je je lekkere warme wollen wintertrui uittrekt? 
Dan is het tijd voor de winter haircare set van Goldwell! 
Hierin zit een shampoo en treatment (masker) voor extra verzorging van het haar. Als kadootje krijg je er een lekker verzorgende handcreme bij!
Nu voor maar €15,00
Op is op!
facebook.com

Timeline Photos

Haircare at Home by Kim wenst al haar volgers en trouwe klanten hele fijne feestdagen! De rest van december ga ik genieten van een welverdiende vakantie, graag zie ik jullie weer in 2017!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz