Top Local Places

Slager Ben Doorn

Kampweg 38, Doorn, Netherlands
Caterer
advertisement

Description

ad

KAMPWEG 38,3941  HJ Doorn
0343-412253
openingstijden: maandag tot vrijdag van 8.30/18:00 zaterdag van 7:00/16:00 Slager Ben wil zijn klanten laten genieten van eerlijk, verantwoord en lekker eten van de beste kwaliteit. Hij werkt daarom het liefst met biologisch en scharrelvlees van boeren uit de regio. Duurzaam vlees met een duidelijke herkomst. Ben laat zijn klanten in zijn slagerij het slagersambacht zien, proeven en beleven. Zichtbaar voor iedereen maakt hij zijn  vleesproducten met verse kruiden en puur natuurlijke ingrediënten in de slagerij aan de Kampweg in Doorn.

Opening Hours

maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 18:00
zaterdag
07:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nog niet zo’n ervaren wild-eter en toch een keer proberen? Begin dan met dit recept. Meer inspiratie over wild op www.slagerben.nl/wild

facebook.com

Geen zin om te koken?? Kom eens kijken maar een groot assortiment maaltijden elke dag Weer vers voor u bereid !!!

facebook.com

We hebben weer veel wild in de winkel - laat je vast inspireren op onze website met wild recepten en meer.

facebook.com

Welkom bij slager Ben!!

facebook.com

Vandaag waren we voor het laatst aan het werk onder de naam Keurslagerij. Nu alles leeg maken en grote schoonmaak om klaar te zijn voor de restyling: Maandag en dinsdag wordt de winkel in een nieuw jasje gestoken. Woensdag 15/11 begroeten we jullie graag in de nieuwe winkel van Slager Ben.

facebook.com

Slager Ben trekt een nieuw jasje aan! Met trots laten we jullie ons nieuwe logo en website zien: www.slagerben.nl Vanaf woensdag 15 november zien jullie dit ook terug in onze winkel aan de Kampweg in Doorn.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Wij zijn opzoek naar parttime en weekend medewerkers, ben jij zestien jaar of ouder, stuur een mail met je gegevens en motivatie naar info@kamphuis.keurslager.nl, of kom langs in onze winkel!

facebook.com

Recommended Before and After transformation