Top Local Places

Van Wijnen Recreatiebouw B.V.

Visbystraat 5, Deventer, Netherlands
Retail and consumer merchandise

Description

ad

Van Wijnen Recreatiebouw B.V. is binnen Van Wijnen dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vakantiewoningen of recreatiebungalows.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Aanstaande zondag, 22 april, is er weer een verkoopdag op de projectlocatie bij Landal Volendam. U bent dan, van 11.00 tot 16.00 uur, van harte welkom. Het adres is Slobbeland 5 te Volendam. U kunt zich hiervoor vooraf aanmelden bij de makelaar, Residentia projectmakelaars, via tel.nr. (0548) 53 87 50 of per e-mail via info@residentia.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de projectsite http://www.vakantieparkvolendam.nl

facebook.com

Nog wat extra foto's van de werkzaamheden die deze week op Landal Mont Royal te Kröv plaatsvinden #hetwordtsteedsmooier

facebook.com

De finishing touch! Deze week wordt de toplaag op de wegen van het nieuwbouwgedeelte op Landal Mont Royal te Kröv aangebracht en maken we tevens gebruik van de mogelijkheid om nog eens extra de laatste puntjes op de i te zetten!

facebook.com

Heeft u het gelezen, afgelopen zaterdag, in de Vrij? Een mooi stuk over de Oostzeekust. Wij wisten al lang hoe mooi het daar is. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.badboltenhagen.nl voor meer informatie over ons project aldaar.

facebook.com

Gisteren is onze verkoopunit in Boltenhagen ingericht voor de verkoopdag van a.s. zaterdag, 31 maart. U bent dan tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom op de projectlocatie van Landal Bad Boltenhagen aan de Dorfstraße 30 te Christinenfeld (Klütz, Duitsland).

facebook.com

A.s. weekend gaan wij heerlijk genieten van een paar extra vrije dagen. Ons kantoor is Goede Vrijdag, 30 maart, en 2e Paasdag, maandag 2 april, gesloten. Dinsdag 3 april zijn wij vanaf 08.00 uur weer bereikbaar. Wel zijn er dit weekend verkoopdagen op locatie bij onze projecten Landal Volendam en Landal Bad Boltenhagen. Op zaterdag 31 maart bent u van 11.00 tot 16.00 uur welkom op de projectlocatie van Landal Bad Boltenhagen aan de Dorfstraße 30 te Christinenfeld (Klütz, Duitsland). En op zondag 1 april is onze makelaar op de projectlocatie van Landal Volendam, het adres hiervan is Slobbeland 5 te Volendam. Ook hier bent u tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom.

facebook.com

In de voorjaarseditie van het magazine Natuurlijk van Landal GreenParks weer volop aandacht voor onze projecten!

facebook.com

Vandaag is er ook op de projectlocatie bij Landal Volendam een verkoopunit geplaatst. A.s. zondag om 11.00 uur wordt deze in gebruik genomen, komt u ook?

facebook.com

Aanstaande zondag, 18 maart, is er weer een verkoopdag op de projectlocatie bij Landal Volendam. U bent dan, van 11.00 tot 16.00 uur, van harte welkom. Het adres is Slobbeland 5 te Volendam. U kunt zich hiervoor, vooraf aanmelden bij de makelaar, Residentia projectmakelaars via tel.nr. (0548) 53 87 50 of per e-mail via info@residentia.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de projectsite http://www.vakantieparkvolendam.nl

facebook.com

Vandaag heeft de verkoopunit van Landal Bad Boltenhagen een mooi "jasje" aangekregen! Daar kunnen wij binnenkort onze gasten prima ontvangen!

facebook.com

Gisteren, woensdag 14 maart, is de verkoopunit geplaatst op de projectlocatie Landal Bad Boltenhagen. Zaterdag 31 maart is hier weer een verkoopdag op locatie, binnenkort meer info hierover.

facebook.com

Second Home Beurs, zaterdag 10 maart 2018.

facebook.com

Quiz

NEAR Van Wijnen Recreatiebouw B.V.