Top Local Places

GINO TOURS NV

Karel van Overmeirelaan 42, Deurne, Netherlands
Transportation

Description

ad

Hoi,

Ik ben tours, Gino tours en ik organiseer plezierreisjes voor jongemannen net als mezelf.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from GINO TOURS NV's post

Ook dit jaar is GINO TOURS NV aanwezig geweest op het modern popmuziek festival tomorrow land. Onze huisfotograaf Lucien Lens legde alvast enkele wonderbaarlijke sfeerbeelden vast. Geniet u alvast mee!

Photos from GINO TOURS NV's post
facebook.com

Timeline Photos

Dit jaar hebben we weer een uitgebreid nudisten arrangement! Voelt u de nood om in uwen bloten flikker of uwen geschoren muis Spanje onveilig te maken? Dan kan u bij GINO TOURS NV terecht. Ervaringsdeskundige en connaisseur van fijne vleeswaren , winnaar van de mister El templo del sol verkiezing zal ditmaal uw gastheer zijn. Ik heb me laten vertellen dat er veel gefloten werd naar de fluit en de reet van van Reeth! Dat beloofd weer een spannend avontuur te worden met GINO TOURS NV

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Enkele sfeerbeelden van ons personeelsfeest! Zoals u ziet heeft GINO TOURS NV jarenlange ervaring in huis! In volgorde van links naar rechts ziet u: Melchior, specialist busreizen naar d'ardennen, Marcel, commercieel manager en aanspreekpunt voor de jaarlijkse tombola en mosselsouper, Fons, voorzitter van de technologieafdeling (vooral onderhandelingen met de RTT voeren om de vaste lijn per telefoon met draaischijf te kunnen behouden) en tot slot Maria, onze cabinehostess! Dolle pret wederom!

Timeline Photos
facebook.com

! Nieuw, nieuw, nieuw ! Een begeleide wandeling door het historisch centrum van Roermond shopping village. Ontdek alles wat u moet weten over dit prachtige middeleeuwse dorpje. Met antwoorden op verscheidene zaken die ons al jaaaaaren bezig houden zoals; waarom ruikt dat hier naar het putteken? En de immer interessante vraag; waarom is hier zo weinig intelligent leven te vinden? Een culturele uitstap dus, met aansluitend een rasechte tasting van het water van de Heineken rivier! Imodium wordt voorzien door UW reisleider. U ziet, GINO TOURS NV laat ook de innerlijke mens niet onberoerd

facebook.com

Timeline Photos

Een vernieuwend en verfrissend logo! Gino tours investeert in de toekomst en innoveert constant. Slechts een kleine greep uit ons overweldigend aanbod. Busreizen naar Lourdes, Scherpenheuvel en Walibi; dit telkens in onze bussen met het nieuwste in vhs materiaal op schermen van maar liefst 12 inch!!!

Timeline Photos
facebook.com

!Nieuw in het aanbod van Gino tours NV! Een dagje sightseeing per clammionette. Voor meer info bel gerust clam de sopper of mezelf, mijnheer tours.

facebook.com

Gino tours staat garant voor een bewogen reis!

facebook.com

GINO TOURS NV's cover photo

GINO TOURS NV's cover photo
facebook.com

Quiz

NEAR GINO TOURS NV