Top Local Places

Slow Food Masters

Voltstraat 2E, Deurne, Netherlands
Food & Beverage Company

Description

ad

Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid. Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met de speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, de sandwichindustrie of de horeca.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Voor wie niet geabonneerd is op het vakblad Meat & Co en een leuk stuk wil lezen over ambacht en authenticiteit op 2e paasdag . Wij zijn er trots op en delen het daarom graag met U.

facebook.com

Vandaag en morgen en zelfs overmorgen zijn wij hier om jullie een heerlijk broodje Pulled Pork aan te bieden. Echte Pulled Pork. Zoals het hoort. Low and Slow. Gegaard in een smoker, met appelhout. Zonder E-nummers! Eerlijk is eerlijk, naar onze bescheiden mening: Heerlijk!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ook industriële klanten her/ erkennen de kwaliteit van onze traditionele low en slow smoked producten. Door verwerking van onze pulled pork Zonder enige consessies aan ons standaard “Grand Cru “ product. -Mora met hun nieuwe pulled pork roll De 4e rol voor Mora -Hekos met hun pulled pork loempia -de Jong met hun pulled pork bitterbal Wij zijn trots op deze mooie samenwerkingen.

facebook.com

Come see and Visit us at Horecava Rai Amsterdam hal 7 standnummer 225 Wij hebben voor Horecava gekozen om onze nieuwe lijn “grand cru” low en slow smoked produkten te presenteren .

facebook.com

En alweer de laatste demo van dit , voor Slow Food Masters,mooie jaar . Mooie groeicijfers kunnen realiseren langzaam maar zeker ontstaat er DNA in onze organisatie. Kortom de beste resultaten die jr kunt boeken na 3 jaar buffelen. van 8 tot 11 Januari tijdens Horecava in hal 7 stand 225 zullen we. onze nieuwe Low &Slow smoked producten range voorstellen en 2018 met de goede dingen verder gaan. Alleen “Grand Cru” producten ontwikkelen en produceren, en afnemers hiermee tevreden stellen. We hebben er zin in . Dank U allen voor het gestelde vertrouwen. We zien en spreken u graag op de Horecava of ergens in 2018 Fijne jaarwisseling.

facebook.com

Wij wensen u n fijne kerstmis

facebook.com

The Slow Food Masters Road train to succes has been ended for this week , dank jullie wel voor gastvrijheid ISPC Gent Luik Makro Leeuwarden Hanos Groningen en Heerlen We hebben het graag gedaan, met smakelijke groet Slow Food Masters team sander , Emma cezerina Imre.

facebook.com

Vandaag zijn we zelfs supporter van FC Groningen. En dat na afgelopen weekend. Kom proeven Cezarina staat alweer klaar om u te laten proeven.

facebook.com

There’s Santa! Vandaag en morgen bij Hanos in Groningen staat onze Cezarina klaar om u te laten proeven van onze heerlijke Pulled Pork. Tot straks!

facebook.com

Quiz

NEAR Slow Food Masters