Top Local Places

sirgeorge.nl

Fornheselaan 274, Den Dolder, Netherlands
Clothing Store

Description

ad

Sir George | De nummer 1 in gelegenheidskleding. jacquet,smoking,rokkostuum en business kostuums incl. alle bijbehorende accessoires. Zoekt u gelegenheidskleding op hoog  kwaliteitsniveau tegen een betaalbare prijs dan zit u bij Sir George Gelegenheidskleding helemaal goed!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De laatste loodjes, maar ook nu zorgen wij er weer voor dat iedereen weer op en top gekleed aan zijn kerstdiner kan beginnen! Wij wensen iedereen via deze weg fijne dagen toe en een gezond 2018.

facebook.com

OP=OP / Pre-Order nu het nog kan! / Laatste 10% Korting in December -

facebook.com

OP=OP / Pre-Order nu het nog kan! / Laatste 10% Korting in December -

facebook.com

Kerstvoorbereiding met Rudirick de Jong en Ivo Putman! Welke voorbereiding? Dat zie je terug in de kerstuitzending (23-12-2017) van Robs grote tuinverbouwing. Wij hebben er nu al zin in!

facebook.com

Wie kan beter beschrijven welke kwaliteit en service Sir George gelegenheidskleding levert? Juist onze klanten!

facebook.com

Pre-Order nu Uw Ex-Rental Kostuum / 20% Korting in November -

facebook.com

Ook Jos de Blok, oprichter van Buurtzorg heeft de kwaliteiten en service van Sir George Gelegenheidskleding ontdekt, nu terug te zien in VPRO ''tegenlicht'', zondag 15 oktober NPO2 (21:05 - 22:00 uur) #josdeblok Buurtzorg Nederland #rokkostuum

facebook.com

Afgelopen zaterdag een laatste kostuum check bij het 125 jarig jubileum concert van het Zeister Mannenkoor, deze 85 heren zijn door Sir George in een complete nieuwe outfit gestoken. Het resultaat mag er zijn! Zeister Mannenkoor

facebook.com

Waar is Sir George nu weer beland? Maandag vertel ik het!

facebook.com

De zomer is voorbij en de feestjes zijn weer begonnen, dit is te merken ook! Ons advies is, reserveer bijtijds om teleurstellingen te voorkomen want op = op.

facebook.com

Man on a Mission: Marcel Burgwal van Sir George gelegenheidskleding (compilatie).

facebook.com

Jos de Blok (rechts), directeur van thuiszorgorganisatie Buurtzorg, heeft met spoed een rokkostuum nodig. Is uitgenodigd voor een staatsbanket op Noordeinde. De ongekroonde koning van de Nederlandse thuiszorg gaat een vorkje prikken met koning Willem-Alexander.

facebook.com

Quiz

NEAR sirgeorge.nl