Top Local Places

Integraal Gezondheids Centrum = IGC

Leijenseweg 115A, Bilthoven, Netherlands
Acupuncturist
advertisement

Description

ad

Lichaam en geest zijn 1 geheel! Voor velen normaal, maar niet voor de  Gezondheidszorg behandelingen. Wij behandelen jou, niet een onderdeel van jou.
wij werken vanuit de wetenschappelijke visie "embodied cognition. " Dat wil zeggen dat wij lichaam en geest als één zien.

Wij combineren in de behandelingen ook inzichten uit de westerse- en de complementaire geneeskunde.
Door onze unieke samenwerkingsvorm behalen wij een optimaal resultaat met de therapie.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

We hebben een nieuwe beweeggroep opgestart. De " van bankje tot bankje" loopgroep. Dit is voor mensen die (opnieuw) moeten leren lopen/ bewegen. Met veel plezier , kleine oefeningen en ruime ondersteuning wordt het lopen plezierig.

facebook.com

Afgelopen donderdag een inspectie gehad van de NAAV. We zijn goedgekeurd zonder dat we verbeteringen hoeven doen. YES De inspecteurs waren alleen verrast dat iedere arts/therapeut geen zichtbare eigen kamer had met een buro. De patiënt mocht zo kiezen. Dat was verwarrend. Wij hebben duidelijk gemaakt dat wij het een voordeel vonden om het zo te doen.

facebook.com

Wij wensen iedereen een heel gezond 2017. En mocht het niet helemaal lukken, staan wij klaar om u te ondersteunen.

facebook.com

Deze week met het UWV een pitch gehad met 5 kandaten voor onze functie receptioniste. Goede manier van werken!

facebook.com

Vacature ! Integraal Gezondheids Centrum te Bilthoven bestaat 50 jaar en kenmerkt zich door integratief te werken binnen de gezondheidszorg. Uitgangspunt bij integratieve geneeskunde is de wisselwerking tussen lichaam en geest. Daarbij staat integratieve geneeskunde voor een werkwijze waarbij de relatie tussen behandelaar en cliënt gelijkwaardig is. Binnen het IGC wordt naar een behandelmethode gezocht die reguliere en complementaire technieken combineert tot een optimaal behandelplan voor de cliënt. Door de groei van onze praktijk zoeken wij per direct een nieuwe collega voor de functie van: Receptionist(e)/assistent(e) M/V Parttime (12 uur) �De werkzaamheden: Cliënten ontvangen. Telefoon aannemen. Voorraadbeheer van kantoorartikelen en verkoopproducten. Administratieve werkzaamheden; factureren afspraken/producten, agendabeheer, etc. Huishoudelijke taken zoals; Vaatwasser in- en uitruimen, planten verzorgen, beddengoed wassen, etc. Wachtkamer en behandelkamers opruimen. Wie zoeken wij voor deze functie? Iemand die: Minimaal beschikt over een LBO / MAVO / VMBO niveau. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands. Kennis van Word, Excel en Outlook is een pré. Beschikbaar is op maandagavond (17:30 tot 21:15) en woensdag (8:30/9:00 tot 17:00/17:30). Proactieve houding. Communicatief vaardig Een representatieve verschijning Behulpzaam en klantgericht Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om in te springen bij afwezigheid collega’s. Woonachtig is in de directe omgeving van Bilthoven (max. 10 km). Op zoek naar een parttime baan? U kunt uw motivatie brief en cv met pasfoto sturen naar: info@integraalgezond.nl of adres: Leijenseweg 115A, 3721 BC Bilthoven, t.a.v. mw. S. de Bruin Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de “Aanpak jeugdwerkloosheid”. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

facebook.com

Informatie over ziektekostenverzekering 2017

Informatie over ziektekostenverzekering 2017
facebook.com

facebook.com

Integraal Gezondheids Centrum = IGC

Integraal Gezondheids Centrum = IGC
facebook.com

facebook.com

Integraal Gezondheids Centrum = IGC's cover photo

Integraal Gezondheids Centrum = IGC's cover photo
facebook.com

Recommended Before and After transformation