Top Local Places

Leertouwer b.v.

A. Plesmanstraat 38, Barneveld, Netherlands
Local business

Description

ad

Leertouwer b.v. is een innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. Actief in markten Wonen, Werken, Zorg en Industrie. Expertise in elektrotechniek, procesbesturing, ICT, beveiliging en domotica. Energie door techniek.  Duurzaam verbinden. Dat geeft u en ons energie.
Door het slim koppelen van elektrotechnische systemen en het toepassen van nieuwe en duurzame technieken ontstaan er oplossingen die u meer comfort, veiligheid, efficiëntie en rendement bieden. Leertouwer biedt u een duidelijke meerwaarde. Ook wanneer het gaat om het vakgebied werktuigbouwkunde. U hoeft uw verhaal maar een keer te vertellen. U kunt op een adres terecht. En u bent verzekerd van een totaaloplossing op maat.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en wil je techniek en zorg combineren? Dan zoeken we jou! http://ow.ly/sTdx303YCBW

Timeline Photos
facebook.com

Smart Homes Magazine: Conview Care van Leertouwer

Eind vorig jaar waren wij de trotse winnaars van de Smart Homes Award. In de laatste editie van Smart Homes Magazine blikt de redactie terug en geeft een mooie inkijk in de kansen die ontstaan door succesvolle samenwerkingen.

facebook.com

Photos from Leertouwer b.v.'s post

Vandaag een videoteam van Otib in huis voor een interview met Jasper Coppes, onze themaspecialist Zorg & Technologie. We laten graag zien en horen hoe aantrekkelijk de technische branche is voor HBO-ers en WO-ers!

Photos from Leertouwer b.v.'s post
facebook.com

Smart Homes Magazine: Smart Homes Partnerdag: Samen bouwen aan domotica!

Als partner in de Smart Homes Partnercommunity ontvingen we alle partners voor een inspirerende sessie over de toekomst van domotica en de kansen die ontstaan door succesvolle samenwerking.

facebook.com

Weg met de PLC?

De cloud ontwikkelt zich in rap tempo. Maar wat betekent dat in de praktijk? Onze collega Henk Hazeleger voorziet op termijn zelfs het einde van de toepassing van PLC's. Wat denk jij? Kunnen we in de industrie zonder deze hardware? Discussieer mee.

facebook.com

Zomertijd: Willem van Oranjeschool profiteert van de zon

Ook op de Willem van Oranjeschool in Barneveld liggen nu zonnepanelen. We wensen jullie veel zonnige uren toe!

facebook.com

Barneveldse Krant: Recordproject voor Leertouwer

In de Barneveldse Krant van gisteren stond een mooi artikel over ons project in Southampton.

facebook.com

Leertouwer b.v.

Bewegingsmelders en led-verlichting maken de gymzalen van het Pallas Athene College energiezuinig voor de korte én lange termijn.

facebook.com

Zomertijd: licht in de duisternis

De donkere fietsenkelder van het Marnix College in Ede hoort vanaf nu bij het verleden. Deze zomer vervingen we de oude verlichting. Nu hangen er twintig led-armaturen voor optimale verlichting en veiligheid.

facebook.com

Leertouwer b.v.

De leerlingen met vakantie? Het ideale moment voor Leertouwer om het onderhoud aan de technische installaties van de school uit te voeren. Bijvoorbeeld bij Pantarijn.

facebook.com

Timeline Photos

Zoek jij een afstudeeropdracht .NET development in de zorg? Check onze website! http://ow.ly/zPRU302Cs9c

Timeline Photos
facebook.com

B+U: Alles wordt informatie

Dagelijks produceren onze apparaten terabytes aan informatie. Al die data geeft een inkijk in ons gedrag. Welke gevolgen heeft dat voor de maatschappij zoals we die nu kennen? Lees de column van Maarten van der Boon in B+U.

facebook.com

Quiz