Top Local Places

De TAFEL van ZIN

Da Costalaan 5, Baarn, Netherlands
Food & Beverage

Description

ad

Een inspirerende avond aan tafel, een thema besprekend, onder het genot van een maaltijd met maximaal acht mensen in een wisselende groepssamenstelling.  Twee keer per maand de mogelijkheid om een avond (van 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur) bij mij thuis te eten en inspiratie op te doen, al pratend over een wisselend onderwerp. Aanmelden of informatie-aanvraag graag via nicole.direct@live.nl of 06 - 1331 0945. Kosten: 30 euro per persoon of een tegenprestatie van gelijke waarde.

Het idee is ontstaan doordat:
- ik samen eten leuker vind dan alleen.
- ik veel verschillende mensen ken, het leuk vind die met elkaar te verbinden en bovendien graag nieuwe mensen ontmoet.
- het inspirerend vind om een gesprek met diepgang aan te gaan.

Thema's die voorbij kunnen komen:
- Verbinding
- Contrast
- Inspiratie
- Verlangen
- Dilemma's
- Bezieling
- Dromen
- Generaties
- Lef en durf
- Het ego en je eigen schaduw
- Compassie

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Verwondering ... bron van inspiratie en creativiteit ... leidt bovendien tot een groter geluksgevoel. Ik wens je daarom een 2018 met veel verwondering! In het nieuwe jaar hoop ik je weer te mogen ontmoeten aan één van mijn TAFEL-avonden. Data tot de zomer: donderdag 1 februari, woensdag 21 februari, donderdag 29 maart, vrijdag 20 april, zondag 27 mei (met stilte-wandeling) en donderdag 21 juni. Wil je er meer over weten en horen wat de thema's zijn, stuur me dan een berichtje met je email-adres, dan ontvang je de nieuwsbrief.

facebook.com

Heerlijk herfst! Ik ben dol op dit jaargetijde, met die prachtige kleuren in het bos, de geur van natte aarde, het stormachtige en al die paddestoelen. Juist het contrast van de dynamiek buiten en de warmte in huis, maakt dat ik daar ook weer zo enorm van kan genieten. Met een kop thee op de bank, beetje 'tutten' in huis en naar binnen keren. Stilstaan bij de afgelopen maanden, vertragen. En dus ... tijd voor nieuwe TAFEL van ZIN avonden. Ze staan gepland op: Zondag 12 november, thema: KEUZES maken. Donderdag 30 november, thema: AUTONOMIE. Woensdag 13 december, thema: COMPASSIE en EMPATHIE. Meer informatie over de onderwerpen is te lezen in de nieuwsbrief. Mocht je die willen ontvangen, stuur me dan een PB met je mailadres, dan mail ik je de nieuwsbrief.

facebook.com

REMINDER: donderdag 21 september en vrijdag 13 oktober staan er weer inspirerende TAFEL-avonden ingepland. Schuif je aan? We gaan het hebben over AFGUNST en JALOEZIE (21e) en ANGST en ONZEKERHEID (13e).

facebook.com

Terug van vakantie! Uitgeslapen, opgeladen en heel veel inspiratie opgedaan. Tijd om nieuwe TAFEL-data aan te kondigen. Zou leuk zijn als je binnenkort (weer) een keer aanschuift! Woensdag 6 september, thema: VRIJHEID. Wat betekent vrijheid voor jou en wat begrenst je in je volledig vrij voelen? Donderdag 21 september, thema: ONZEKERHEID. Alles in het leven is onzeker en toch zoeken we naar zo veel mogelijk zekerheid in het leven. In hoeverre speelt dit thema bij jou? Vrijdag 13 oktober, thema: nog nader in te vullen.

facebook.com

Timeline Photos

De eerstvolgende TAFEL-avonden staan ingepland op woensdag 7 juni (thema: LEVENSENERGIE) en vrijdag 23 juni (thema: LOYALITEIT). Hoe stroomt jouw levensenergie? Zit je regelmatig in een flow of gaat het 'stroperig' en ben je hard met jezelf 'aan het werk?' Ik sta op het punt een tweedaags blok van het ITIP in te gaan, waar dit thema centraal staat en het lijkt me inspirerend om hierover op 7 juni ook nog eens met anderen uit te wisselen. Loyaliteit is een thema dat velen ongetwijfeld kennen. Hoe loyaal ben jij naar jezelf en naar anderen? Waar leg jij je prioriteiten? Een interessant thema om eens bij stil te staan en waar ik het graag met jullie op 23 juni over wil hebben. Ik hoor graag wanneer je kan aanschuiven en kijk er (weer) erg naar uit je te ontmoeten!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Woensdag 3 mei zijn er nog een paar plekken aan TAFEL! Dus als je zin hebt, je bent van harte welkom om aan te schuiven aan het volgende inspiratiediner. THEMA is: Kom uit je comfortzone. Heel toepasselijk dus als je al een tijdje twijfelt, maar graag wil komen. Ik zeg: DOEN!

Timeline Photos
facebook.com

TAFEL van ZIN - diner

Inspiratiediner met als thema VERWACHTINGEN en teleurstelling. Deelname 30 euro.

TAFEL van ZIN - diner
facebook.com

Timeline Photos

Nieuwe TAFEL van ZIN data om aan te schuiven staan gepland op: - donderdag 6 april, met als thema: VERWACHTINGEN en teleurstelling. Hoe speelt dit een rol in jouw leven? - woensdag 3 mei, met als thema: UIT je COMFORTZONE, hou jij het veilig, of maak je het juist spannend voor jezelf? Morgen weer een TAFEL 'in the house', overboekt zelfs dit keer. Heel veel zin in! We gaan het hebben over afscheid en loslaten. Ik hoop je ook (weer) te mogen verwelkomen! Warme groet!

Timeline Photos
facebook.com

Witte sneeuw buiten ... witte rook binnen ... over de thema's! 2 februari: OORDELEN, Vooroordelen, Veroordelen. Wat zijn jouw aannames, wat keur jij goed of af, waar loop je tegenaan bij anderen? 22 februari: RITUELEN, tradities en gewoontes. Welke gewoontes heb jij en zijn er belangrijke, symbolische rituelen in jouw leven? 17 maart: AFSCHEID, loslaten. Je baan kwijt, een scheiding, ziekte, een dierbare overleden ... Hoe ga jij om met verlies en alles wat erbij komt kijken?

facebook.com

Timeline Photos

NIEUWE DATA ! Bijgekomen van de kerstdiners, het jaar al weer twee weken 'oud en hopelijk je goede voornemens aan het uitvoeren ... Daar zit wellicht 'zorgen voor jezelf' bij en af en toe stilstaan bij zaken die voor jou belangrijk zijn. De TAFEL van ZIN biedt een mooi platform om te reflecteren en uit te wisselen met anderen. Je bent van harte welkom om aan te schuiven op één van de volgende data: donderdag 2 feb., woensdag 22 feb., vrijdag 17 mrt., of donderdag 6 april. De thema's volgen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De eerstvolgende avond dat je weer kunt aanschuiven aan een inspiratietafel is woensdag 21 december ... nog één plekje vrij, thema: bezinning. Data voor het nieuwe jaar staan gepland op donderdag 12 januari en vrijdag 3 februari. Namasté

Timeline Photos
facebook.com

De TAFEL van ZIN

De TAFEL van ZIN
facebook.com

Quiz

NEAR De TAFEL van ZIN

LifeCity

Baarn, Netherlands
Local business

Montinischool

Baarn, Netherlands
Elementary School