Top Local Places

Flamencoamsterdam Flamencodansschool

Duenden, Lindengracht 62 (Centrum-stad) en Chasseesudio , Chassestraat 62 (West), Amsterdam, Netherlands
Local business
advertisement

Description

ad

Flamencodansschool / escuela de baile flamenco  en Amsterdam. Organizamos talleres de baile /cante   guitarra. FlamencoFestival  Escuela de flamenco, organizadora de festivales, cursos , workshops ,  y actuaciones en Amsterdam. Las últimas noticias de flamenco en Amsterdam.
NEDERLAND
Graag nodigen we je uit om kennis te maken met onze flamencodansschool in het hartje van Amsterdam. De school staat open voor alle leeftijden, kinderen en volwassenen, voor beginners en gevorderden. Je hoeft je niet direct in te schrijven, je kunt altijd komen kijken en, als je wilt, een gratis proefles volgen. Je zult zien dat er bij ons hard gewerkt wordt, maar dat we ook veel waarde hechten aan kwaliteit, gezelligheid, plezier en een goede sfeer. Want we houden van ons werk, en we willen met heel ons hart de mooie kunst van flamenco overdragen.
Onze school biedt naast de dagelijkse vaste lesuren, privélessen, workshops en voorstellingen, zowel in theaters als in besloten kring. De school bestaat uit een enthousiaste groep docenten en medewerkers onder leiding van Teresa Jaldón  


CONTACT

Opening Hours

maandag
19:00 - 22:00
dinsdag
19:00 - 22:00
woensdag
19:00 - 22:00
donderdag
19:00 - 22:00

Recommended Before and After transformation