Top Local Places

HTC Advies

Edvard Munchweg 61, , Netherlands, Almere-Stad, Netherlands
Financial Service

Description

ad

HTC Advies voor horeca, catering en recreatie adviezen met resultaat. HTC Advies voor horeca, catering en recreatie adviezen met resultaat.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Collega Tom Rietveld gaat in 'de vraag van de maand' op facto.nl in op de nut en noodzaak van kassa's in personeelsrestaurants... http://facto.nl/personeelsrestaurant-rij-kassa/

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Binnen 3 minuten op de hoogte van dé Horecatrends in Nederland? lees de visie van HTC Advies op Vastgoedjournaal. https://vastgoedjournaal.nl/news/32756/dit-zijn-de-vier-grootste-trends-in-horeca

facebook.com

Wij feliciteren The Barn met de opening van hun prachtige nieuwe zaak in De Stadskamer in het centrum van Utrecht. Veel succes!

facebook.com

De invloed van toevoegen van een hospitality concept in een Vastgoed omgeving lees je in een artikel op www.fmm.nl waarin collega's Michiel Van Noort en Tom Rietveld samen met Thijs Evers en Cushman & Wakefield (DTZ) de succesvolle herontwikkeling van Secoya Building in Papendorp delen.

facebook.com

Broodnodige verkoeling gisteren met een traktatie van collega's @riaankersmit en @mariekeweerts van de ijscoman! Nog vele jaren gewenst!

facebook.com

Hospitality & vastgoed ontbijt @thebarn. Thijs Evers van Secoya Buildings aan het woord.

facebook.com

Timeline Photos

Vanavond te gast bij de officiële opening van Bij Giel in het oude Librije pand in Zwolle... Een prachtig voorbeeld van blurring van horeca en mode!

Timeline Photos
facebook.com

Food Inspiration

Trots op onze opdrachtgever The Barn. Binnenkort nieuwe vestigingen in oa Utrecht en Rotterdam!

facebook.com

HTC Advies - Vacatures VIA Hostels | Amsterdam

Wil jij of ken jij iemand die wil werken in het nieuwste hostel van Amsterdam? Wij zijn op zoek naar een F&B Manager, Chef-kok en een Revenue Manager.

facebook.com

Timeline Photos

Interim Hospitality Professionals maken het verschil! Zeker met de betrouwbare kwaliteit van HTC Advies, sinds 1978 actief in de wereld van Foodservice & Hospitality.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR HTC Advies