Top Local Places

Chalet La Roubine, Willingen

An der Löhn 5, Bömighausen, Germany
Cottage

Description

ad

Te Huur in de omgeving Sauerland:
Noors bergchalet “La Roubine” voor 4/5 personen
Meer info: www.huiswillingen.nl
(Willingen, Winterberg) Bergchalet “La Roubine”:
Even buiten Bömighausen op 550 m. hoogte ligt het bergchalet
La Roubine”. Wandelroutes beginnen bij het huis. Ook is de omgeving zeer geschikt voor Nordic Walking. In het plaatsje Bömighausen vindt u een restaurant, een manege, waarvandaan tochten worden georganiseerd in de omgeving, en een meertje om in te zwemmen of te vissen. Het is vanaf Nederland ongeveer vier uur rijden.

Indeling huis:
De kamer is sfeervol ingericht met een eethoek, zitgedeelte en houtgestookte kachel Ook is er televisie met schotel en radio/cd/dvd aanwezig. Het huis is voorzien van 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken met o.a. koelkast, magnetron, senseo, keramische kookplaat en oven. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Buiten is er een gedeeltelijk overdekt terras op het zuiden met een vrij uitzicht over de omgeving.

meer info: www.huiswillingen.nl

Vakantie adres:
Bergchalet “La Roubine”
An der Lönn 5
34508 Willingen/Bömighausen
Duitsland

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nog even naar de sneeuw! Met een vers laagje sneeuw zijn de pistes nog steeds geopend. Dus profiteer van de actuele lastminutes. Mail of bel voor de tarieven. Zie ook www.huiswillingen.nl

facebook.com

Prachtig Chalet te huur in omgeving Winterberg / Willingen voor 4/5 personen. Prijzen al vanaf €375 voor een week, en €200 voor een weekend of mid-week. Op naar de sneeuw! Alle pistes zijn geopend en er ligt 40 cm sneeuw. Komend weekend en in de voorjaarsvakantie van het zuiden (17 t/m 24 februari) is het huisje nog vrij. Belangstelling voor deze periodes of later in het jaar? Stuur ons snel een berichtje via info@huiswillingen.nl of kijk op onze website: www.huiswillingen.nl

facebook.com

Ons bergchalet is nog vrij voor de voorjaarsvakantie van het zuiden en nog enkele periodes in januari en februari. Belangstelling! Mail of stuur ons een pb berichtje.

facebook.com

Het winterseizoen is begonnen in Willingen. Vanaf vrijdag 15 december zijn de skipistes geopend. Nog een aantal periodes vrij in januari en februari.

facebook.com

Nog even een weekendje of (mid)weekje weg in de herfstvakantie? Het huisje is nog vrij! Bel of mail voor actuele lastminutes.

facebook.com

De zomer voorbij..? Maar in de herfst is het Sauerland ook prachtig! Nog enkele periodes vrij in september en oktober!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Wegens annulering is het chalet per direct beschikbaar tot 15 juli. Interesse? Stuur een mailtje naar info@huiswillingen.nl

facebook.com

Deze zomervakantie nog geen plannnen. Het vakantiehuis is nog vrij van 15 t/m 24 juli en na 20 augustus. Dus wees er snel bij!

facebook.com

Nog even een weekendje naar de sneeuw. De pistes in Willingen zijn nog geopend en er ligt 50 cm sneeuw. Dus wees er snel bij!

facebook.com

Nog even lastminute naar de sneeuw. Weekend van 18 februari (voorjaarsvakantie) nog vrij. Alle skipistes zijn geopend en er ligt 80 cm sneeuw.

facebook.com

Quiz

NEAR Chalet La Roubine, Willingen