Salo Horse Show

Tallikuja 2, Salo, Finland
Stadium, Arena & Sports Venue

Salo Horse Show on on esteratsastuksen GP-sarjan perinteikäs tähtikilpailu. Salo Horse Show on Salon Urheilupuistossa järjestettävä perinteikäs esteratsastuksen GP-osakilpailu. Nelipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen hevosharrastajat, huippuratsastajat ja upeat hevoset. Torstai on 2-tason kilpailupäivä, perjantaista sunnuntaihin kilpaillaan kansallisella tasolla. Sunnuntai huipentuu LähiTapiola GP:n osakilpailuun. Perjantai- ja lauantai-iltoina nähdään vauhdikkaan jännittävinä show-luokkina kaksintaisteluesteratsastus ja supersuosittu Sixbar.

Upea kilpailukenttä on laajentunut ja ravintolapalvelut uudistuneet entistäkin paremmiksi. Tervetuloa näkemään ja kokemaan suomen hienoin kansallinen tähtikilpailu! Vapaa pääsy kaikkina päivinä!

Salon Ratsastusseura kiittää lämpimästi onnistuneesta kilpailuviikonlopusta kilpailijoita, yleisöä, ravintolaa, talkooväkeä, luokkasponsoreita ja muita yhteistyökumppaneita, Expo-myyjiä sekä kaikkia muita jotka ovat edesauttaneet tapahtuman toteutuksessa! :)

LähiTapiola GP-osakilpailun on voittanut Jukka Rantanen hevosella Carlos Santana. Kaikki toisen kierroksen ratsukot palkintojenjaossa. Onnea voittajalle ja sijoittuneille!

Vielä ehtii myös Porin Riding Sportin expotelttaan ostoksille! Sijainti heti ravintolateltan vieressä 😊

GP-luokka alkaa klo 13 joten nyt on loistavasti aikaa käydä kiertämässä Expon liikkeet läpi. Turkulaisella Suomen Ratsutarvikkeella on suuri teltta tuomarintornin ja kanslian takana. Salon Ratsastusseuran jäsenille vielä muistutus että seuravaatteet ovat sovitettavissa Ratsutarvikkeen kojussa, vielä ehtii! 😊

Prix de Fortum Horse Power / Salo Trophy-luokan on voittanut Hanna Tardiveau hevosella Funkel Gabriel, onnittelut! Sama ratsukko voitti eilisillan Six Bar-luokan. Toiseksi sijoittui Manuel Vasconcelos E Sousa hevosella Eldorado W, kolmanneksi Sandra Lähde - Fanita ja neljänneksi Jukka Rantanen - Bon Bon R. Onnea myös sijoittuneille! 😊

Salo Horse Show-uutisia myös Suomen Ratsastajainliiton tiedotteissa!

Päivän ensimmäisen luokan 130cm prix de Rakennus Kämi voitti Patricia Westman ratsulla Carmenzata, toiseksi sijoittui Elena Merivirta hevosella Gon Charles ja kolmantena Alexandra Barthelaix ja Carey

Viimeinen kilpailupäivä on alkanut. Meneillään olevan 130cm luokan lisäksi tänään ratsastetaan vielä 135cm Salo Trophy-luokka joka alkaa klo 10.30, sekä viikonlopun loppuhuipennukseksi klo 13 starttaava LähiTapiola Grand Prix-osakilpailu 145+150cm. Myös Expo ja ravintolapalvelut ovat avoinna. Tervetuloa kisakatsomoon! 😊

Sixbarin voitti Hanna Tardiveau hevosella Funkel Gabriel. Toiseksi sijoittui Ville Kulkas hevosella Joli van de Groenendyck

Illan viimeisen luokan rata alkaa pikkuhiljaa olla valmis. Luokka on Lounaismaan Osuuspankin sponsoroima sixbar. Vielä on vapaita istumapaikkoja katsomoissa mutta ole nopea, ne viedään jo pian!