Top Local Places

Binhs

Sorgenfri Torv nr. 15, Virum, Denmark
Pizza Place

Description

ad

Binhs cafégrill har leveret mad til Virum og omegn igennem 20 år.
Vi serverer alt fra traditionel grillmad til sundere retter fra vores grønne køkken. 20 pizza-år på Sorgenfri Torv

Fra pølsevogn til restaurant:

I 1995 overtog vi Cafegrillen på Sorgenfri Torv. Grillen havde på det tidspunkt eksisteret siden 1990, og før da, lå en almindelig pølsevogn på torvet. De nu 20 år som fast del af Sorgenfris lokalmiljø har været en fantastisk oplevelse, hvor forretningskonceptet har udviklet sig konstant. Menukortet er i dag udvidet efter kundens behov, og tilbyder retter af mange forskellige nationaliteter, bl. a. vietnamesiske hjemmelavede forårsruller, mexikansk taco, tyrkisk shawarma og danske hakkedrenge med bløde løg. Ved juletid serveres også den traditionelle julemenu med flæskesteg.

Restaurantens forvandling:

I 2005 gennemgik Binhs cafégrill en omfattende renovering. Restauranten blev ombygget fra top til tå- og alle køkkenfaciliteter udskiftet. Den er i dag en lys, åben og hyggelig restaurant for hele familien. Ved renoveringen anlage vi også terrassen foran butikken, som om sommeren emmer af hygge blandt restaurantens gæster.

Lokalt super-brand:

Binhs cafégrill har i dag udviklet sig til lidt af et samlingspunkt i Sorgenfri og omegn. Med sjove og skæve marketing-tiltag har vi blandt mange opnået status som lokalt super-brand. Efterhånden kender mange mig som ’Pizza-Agent 007’ og jeg forsøger hele tiden at udnytte lokale og samfundsaktuelle begivenheder til at skabe positiv opmærksomhed omkring Binhs cafégrill. I løbet af 20 år på Sorgenfri Torv har jeg lanceret en række ”skæve” marketingkampagner, herunder:


2007: Under folketingsvalget optrådte jeg som folketingskandidat under slogan’et ”Bedre mad til befolkningen”. Medarbejderne på Binhs cafégrill fik tildelt ministerposter som fx ”Shawarma-minister”, ”Salat-minister” og ”Lasagne-minister”.

2008: Ved de Olympiske lege i 2008 blev jeg kåret som Olympisk mester i kyllingespydkast. Herudover blev restaurantens medarbejdere under VM i forbold i 2008 udstyret med rød-hvide t-shirts med teksten ”Vi kæmper for guld til Virum-Sorgenfri”.

2011: Under slogan’et ”Bank-pakke, Bolig-pakke eller Madpakke?” blev der afholdt vælgermøde i restauranten og indbudt til debat mellem to ledende lokalpolitikere fra hhv. Socialdemokraterne og Venstre.

Fremtidsambitioner:

God service vil altid være en del af vores succes. Din mad skal være den samme gode oplevelse – hver gang. Vi bestræber os hele tiden på at levere gode råvarer, der sikrer dig en mad-oplevelse udover det sædvanlige; nemlig gode bøffer, store burgere, fuldkornspizzaer med spændende fyld osv.
Vi betjener dig effektivt og med godt humør – uanset om du bestiller maden til afhentning eller om vi leverer den til din hoveddør. Vælger du at få bragt maden ud, vil den ikke blot være frisklavet, men vil samtidig kunne serveres helt varm. Som det eneste spisested i området har vi nemlig en indbygget varmeovn i bilen.

Det er vigtigt for os at være let tilgængelige for dig. Uanset hvor du befinder dig, kan du altid let komme i kontakt med os så snart sulten melder sig:

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sommerenperioden betyder sol og ferie for de fleste. Det gælder selvfølgelig også for Binh’s medarbejderne. I år har vi dog åbent HELE sommeren. Åbningstiderne er de samme som altid: Hverdage og lørdag 11:00 – 21:30 og søndag 12:00 – 21:30. Du kan fortsat bestille mad på vores hjemmeside – binhs.dk Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

facebook.com

facebook.com

Så er der fuldt hus her til frokost

facebook.com

facebook.com

facebook.com

BINHS PÅSKEJAGT... Påskeharen har været forbi hos Binhs Cafégrill, hvor den har placeret et antal påskeæg i restauranten. Kunne du godt tænke dig at vinde 1 af de 3 fyldte påskeæg? Kig forbi, find det korrekte antal påskeæg og deltag i konkurrencen. God jagt...

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

The WHITE HOUSE PIZZA is back! I anledning af den amerikanske præsidents indsættelsesceremoni på fredag den 20. januar, tilbyder vi 20% rabat på The WHITE HOUSE pizza. Amerikansk deep pan pizza med tomat, ost, kylling, bacon og peberfrugt. Rabatpris: 74 kr,- / Binhs Cafégrill #alwaysforsorgenfri

facebook.com

Quiz