Top Local Places

gladforvin.dk - Brdr Schmidt Vinhandel

Viby Ringvej 10, Viby J, Denmark
Specialty Grocery Store

Description

ad

Brdr. Schmidt Vinhandel har ligget på samme adresse i Viby Centret siden 1996, hvor de 2 brødre, Peter og Johnny overtog deres fars butik. Brdr. Schmidt Vinhandel har ligget på samme adresse i Viby Centret siden 1996, hvor de 2 brødre, Peter og Johnny overtog deres fars butik, der dengang handlede med ost og vin. I dag handler vi med vin, spiritus, chokolade, kaffe, te og diverse specialiteter.

Vi har også egen import af vine fra bl.a Frankrig og Italien, og vi er med ejere af www.1855cru.dk der er specialiseret i vine fra Bordeaux.

Vi har som noget nyt lavet butik i vores kælder, så kom og se hvad vi gemmer af lækkerier i kælderen.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nu nærmer påsken sig med hastige skridt - og også tiden for påske sammenkomster med familie og venner. Hos Brdr. Schmidt har vi et stort udvalg af vine og Summerbird chokolader samt påskesnaps til påskebordet 🐣🐥😁 Kig ind!

facebook.com

Tilbud i dag på Www.1855cru.com

facebook.com

Super godt køb i en fantastisk årgang 😄

facebook.com

Super tilbud gælder kun i sag fredag på www.1855cru.com

facebook.com

facebook.com

Kig en på hjemmesiden www.1855cru.com

facebook.com

Årets rom 2018 hos Brdr. Schmidt Vinhandel Abuelo 12 år Gran Reserva Duft af mørk chokolade, kakao, mørk karamel og vanilje, samt et let touch af røde bær. Smagen har en behagelig sødme med let tannin fra fadet. Guld ved Rum Expert Panel 2010. 80/100 point Romhatten. Best Buy! Pr. Flaske kun 299,00 gælder hele året

facebook.com

Så er der gang i whisky smagningen 😀

facebook.com

Eksklusiv Whisky Smagning den 1. februar 2018 kl. 19.00 i vores kælder Vi får besøg af whiskyimportør og whiskybogs forfatter Lars Gregersen fra Lago, der skænker de gode dråber og underholder med historier fra destillerierne og fra Skotland, det bliver helt sikkert hyggeligt og sjovt. Vi smager 8 forskellige Single Malts (alle med en alder på 18 år eller mere) og i pausen serveres en øl og en sandwich. Begrænset antal pladser. Pr. person kr. 499,- Køb billetter her www.gladforvin.dk

facebook.com

facebook.com

Quiz