Top Local Places

Fyrværkerigården

Ulkærvej 9, Vejle, Denmark
Fireworks Retailer

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fyrværkerigården ønsker alle et rigtig godt nytår . Og pas nu på jer selv og hinanden . Håber vi ses igen fra d . 15/12 2018.

facebook.com

Så fik de unge handlet ind til i aften . Det skal nok blive en KNALD hammerende god aften tror jeg ..... Godt nytår til til jer drenge og til alle nye som gamle kunder . Pas på jer selv og de andre der ude . Så vi ses igen i 2018 .

facebook.com

Vinderen af raketterne er også fundet det blev Brian Bille Jensen og han har fået en pb Tillykke

facebook.com

De 2 vindere af gavekortene blev Jens Christian Villadsen og Tom Christiansen. Der er sendt en pb til jer begge to ...

facebook.com

KONKURRENCE TID Se vor lille video og måske bliver du fristet over alt vores krudt, og vil se mere.... Så kik på Www.fyrværkerigården.dk Kom evt. Ud og besøg vores special butik med udvalgte vare . Vi har helt sikkert noget du kan lide / bruge. Og vi har ingen bestillingsseddel du får en snak med fyrværkeren og får din vare udleveret af ham med det samme . Del og Like meget gerne dette opslag . Så er du med i konkurrencen om 4 pakker af fyrværkerens kugle raketter til en værdi over 1000,- Denne konkurrence er ikke lavet eller sponsoreret i samarbejde med Facebook .....

facebook.com

RIGTIG GOD JUL.... Så nu er det NYTÅR det skal SKYDES ind .... Vi åbner i morgen kl 10 - 20 10 - 20 til og med d 30 Den 31 fra 10 - 15 Så kom ud og gøre et KNALD godt køb. Og få hjælp - råd Og vejledning af profesionelle fyrværkere. Vi fortæller dig gerne om vor produkter og selvfølgelig sikkerhed ... du skal IKKE skrive en seddel på hvad du vil have . Og du får dine vare med ud fra forretningen med det samme så ingen vente kø på afhentning .... Og husk har du handlet for 500 ,- og op , så rafler vi om en Mega flot fyrværkeri pakke ..... Så kom forbi , vi står til din rådighed ... Husk lyd .......

facebook.com

Så er de 2 vindere af vor batteri konkurrence fundet . Det blev Mikkel Ravn Og Lukas Lodall Larsen Der er sendt pb til begge to . Stort tillykke .

facebook.com

Konkurrence .... Deltag i vor konkurrence om gavekort til køb af fyrværkeri.... Vi trækker 2 vindere D. 29/12 som hver vinder 1 gavekort på kr.1000,- .... Så ved at Dele og Like videoen deltager du i lodtrækningen . Dette opslag/ konkurrence er hverken sponsoreret , støttet, administreret eller associeret af Facebook .

facebook.com

Så står vi klar igen.... Vi åbner i morgen .....Og har åben fra kl 12 til 18 alle dage til og med d 23/12 Fra d. 26 - til og med d 30 kl 9 - 20 D 31 fra kl 9 - 15 Vi garenteret dig flere gode tilbud, der er værd at køre efter, så længe lager haves . Samtidig udlodder vi også 2 store monster batterier til en værdi af 799,-pr.stk. Det eneste du skal gøre er at dele og Like vor populære video, samt at skrive hvem du vil fyre batteriet af med. De 2 vindere udtrækkes d 23/12 og får direkte besked . Dette opslag / konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med facebook .

facebook.com

Så står vi klar igen.... Vi åbner i morgen .....Og har åben fra kl 12 til 18 alle dage til og med d 23/12 Fra d. 26 - til og med d 30 kl 9 - 20 D 31 fra kl 9 - 15 Vi garenteret dig flere gode tilbud, der er værd at køre efter, så længe lager haves . Samtidig udlodder vi også 2 store mester batterier til en værdi af 799,-pr.stk. Det eneste du skal gøre er at dele og Like vor populære video, samt at skrive hvem du vil fyre batteriet af med. De 2 vindere udtrækkes d 23/12 og får direkte besked . Dette opslag / konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med facebook .

facebook.com

📣 SUPER BOXEN DEAL 2 📣 Vejl.Pris. 800,- Bestil på 📞20951069 Inden 15 December så er prisen KUN 550,- ( skal afhentes .. mellem 15 - 23 dec ) Skynd dig . ‼️ Kun så længe lager haves ..‼️

facebook.com

📣 SUPER DEAL 📣JOHGE PAKKEN Vejl.Pris. 850,- Bestil på 📞20951069 Inden 15 December, så er prisen KUN. 600,- ( Skal afhentes.. mellem 15 - 23 Dec ) Skynd dig at ringe .. ‼️kun så længe lager haves ‼️

facebook.com

Quiz

NEAR Fyrværkerigården

Kvickly Vejle

Vejle, Denmark
Grocery Store

Cachill Vejle

Vejle, Denmark
Shopping/retail

Number7

Vejle, Denmark
Local business