Top Local Places

Byens brød og café

Nørregade 44, Vejen, Denmark
Bakery

Description

ad

Se Smiley Report her » http://www.findsmiley.dk/560431  Hos Byens Brød og Café er vi stolte over vores store udvalg af forskelligt brød.
Udover altid at have et friskt udvalg, bagt på dagen, laver vi også specialbrød, der er bagt til sæsonen.
Vi lægger vægt på en god kvalitet. Derfor bruger vi kun friske råvarer, og ingen tilsætningsstoffer. På den måde sikrer vi en bedre kvalitet.
Vi ved også at kvalitetsbrød, ikke bare laves på få minutter. Det tager tid, og kun ved at give brødet, den tid det kræver, opnår man et godt resultat. Både ved hævningen, bagningen og afkølingen.

Hvis du er mere i det søde hjørne, så er du kommet til det rette sted. Hos Byens Brød og Café, har vi et stort udvalg af lækre kager, både tørkager og flødekager.
Alle vores kager er bagt med stor kærlighed og ligesom vores brød, bager vi efter sæsonen.
Du er derfor sikker på at kunne købe klejner i julen, og jordbærkager om sommeren. Uanset hvad, er vi overbevist om, at vi har noget der falder i din smag.

Du er altid velkommen til, at nyde en kop kaffe til kagen, nede i vores café.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Stort tillykke til Helle Østergaard, som blev den heldige vinder af vores konkurrence om brunch for 5 personer! Mange af jer gættede det rigtige rundstykke, nemlig skagenstykker. Dem og en masse andre lækre stykker har vi klar til jer i hele efterårsferien! Så kig forbi Byens Brød og Cafe, og hav en rigtig god weekend! 😄

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

STØT BRYSTERNE hos Byens Brød og Cafe. Nyd en lækker kage og støt et godt formål! Køb årets brystkage 2016 for kun 5 kr, så støtter vi med 2,50 kr. pr. solgt kage til støt brysterne. Gælder i morgen fredag og lørdag den 8. Oktober. Vi ses hos Byens Brød og Cafe!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Byens brød og café's post

Bager- og Konditormestre i Danmark & Valsemøllen A/S overrakte i dag sølvmedaljen for Danmarks Bedste Rugbrød til bagermester Sune hos Byens Brød og Cafe. Smilet var stort og der blev fotograferet i stor stil. Endnu engang stort tillykke med den flotte præstation! - og husk lige at du selv kan smage vores Sølvvinder Trolderugbrød hos Byens Brød og Cafe! :-)

Photos from Byens brød og café's post
facebook.com

Timeline Photos

Byens Brød og Cafe vil gerne sige mange tak for alle lykønskninger her på Facebook, såvel som i butikken. Tak for blomster og hilsner fra kunder og forretningsforbindelser, det betyder meget med den store opbakning. Kom gerne forbi og smag vores Sølvvinder Trolderugbrød - og så kan du også lige snuppe et franskbrød med i købet og få det for kun 50 kr! (Tilbuddet gælder alle rugbrød og specialbrød)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Og han fik en flot flot 2. Plads 😀 juhuu Til lykke til vores alle sammens bagermester 👏🏻🇩🇰🇩🇰🇩🇰 fra hele holdet i Byens Brød og Cafe

Timeline Photos
facebook.com

Finalen om Danmarks bedste rugbrød venter i morgen og der bages lækre Trolderugbrød hos Byens Brød og Cafe! Alle mand krydser alt hvad der krydses kan, og vi ønsker bagermester Sune held og lykke mange gange! 🍀🍀

Finalen om Danmarks bedste rugbrød venter i morgen og der bages lækre Trolderugbrød hos Byens Brød og Cafe! 
Alle mand krydser alt hvad der krydses kan, og vi ønsker bagermester Sune held og lykke mange gange! 🍀🍀
facebook.com

VIND BRUNCH FOR 5 PERSONER! Bagerne er i fuld gang med at lave rundstykker klar til weekendens glade morgenkunder. Gæt hvilket rundstykke der bages her i videoen og vind Bagerens Morgenmadsbrunch til 5 personer! (Værdi 345 kr) VINDEREN TRÆKKES NÅR VORES FACEBOOKSIDE NÅR 1.400 LIKES! Så like gerne vores side og del konkurrencen med dine venner, så vi kan finde den heldige vinder! Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit gæt i kommentarfeltet. (Konkurrencen er ikke sponsoret, associeret eller administreret via Facebook)

VIND BRUNCH FOR 5 PERSONER! 
Bagerne er i fuld gang med at lave rundstykker klar til weekendens glade morgenkunder. 
Gæt hvilket rundstykke der bages her i videoen og vind Bagerens Morgenmadsbrunch til 5 personer! 
(Værdi 345 kr) 

VINDEREN TRÆKKES NÅR VORES FACEBOOKSIDE NÅR 1.400 LIKES! 
Så like gerne vores side og del konkurrencen med dine venner, så vi kan finde den heldige vinder!
Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit gæt i kommentarfeltet. 

(Konkurrencen er ikke sponsoret, associeret eller administreret via Facebook)
facebook.com

Photos from Byens brød og café's post

Nye lækre sandwich i Byens Brød og Cafe! - Prøv f.eks. tun i en lækker chiabolle eller mexicansk kylling i et sprødt stenovnsbagt flute. Læs mere her. Kom forbi og find din favorit sandwich, så ses vi hos Byens Brød og Cafe! :-)

Photos from Byens brød og café's post
facebook.com

Photos from Byens brød og café's post

Finaleplads til Byens Brød og Cafe! Stærke arme og godt håndværk hjalp Byens Brød og Cafe til finalen i konkurrencen om Danmarks Bedste Rugbrød. Vi ønsker bagermester Sune mange gange held og lykke den 27. September på Rådhuspladsen i København!

Photos from Byens brød og café's post
facebook.com

Vi glæder os til at se jer alle til Open By Night i morgen, og forberedelserne er allerede i fuld gang! Glæd dig til sprøde stenovnsstykker, søde trøfler, lækre gulerodskager og en masse andet skønt bagværk.. Vi ses hos Byens Brød og Cafe! :-) .. Og husk lige, du får 8 stenovnsstykker for kun 25!

Vi glæder os til at se jer alle til Open By Night i morgen, og forberedelserne er allerede i fuld gang!
Glæd dig til sprøde stenovnsstykker, søde trøfler, lækre gulerodskager og en masse andet skønt bagværk.. Vi ses hos Byens Brød og Cafe! :-) 
.. Og husk lige, du får 8 stenovnsstykker for kun 25!
facebook.com

Photos from Byens brød og café's post

I dag tog bagermesteren til Odense for at deltage i konkurrencen om Danmarks bedste rugbrød! Vi krydser fingre og ønsker ham held og lykke mange gange! 🍀🍀

Photos from Byens brød og café's post
facebook.com

Open by Night - Radiospot

Glæder du dig til Open by Night på fredag? Det gør vi! Og det skal selvfølgelig fejres med 8 lækre stenovnstykker for kun 25 kroner! Se videoen her, og hør mere om fredagens gode tilbud. Vi ses hos Byens Brød og Cafe!

Open by Night - Radiospot
facebook.com

Quiz