Top Local Places

Karina Stackelies - Hestetræning med omtanke

Østerbyvej 10, Vamdrup, Denmark
Personal Trainer
advertisement

Description

ad

Her vil man kunne følge de daglige aktiviteter, kommende arrangementer, og stedets heste og deres træning. Derudover en masser af gode råd og ideer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Idag har jeg taget imod Pride som skal bo hos mig de næste 2 måneder. Pride skal i udredning og jeg skal forsøge at finde årsagen til, hvorfor hun ikke synes det er sjovt at være ridehest og vi skal sammen se om vi kan finde den helt rette vej frem igen. Dagen har gået helt fantastisk. Hun har hygget sig på folden med Kalle, Landtine og Shufro. Og da hun kom i sin nye og rene boks, skulle der bare spises. Nu er hele stalden puttet for idag og har fået deres natmad. Håber I alle derude har haft en ligeså god weekend som os.

facebook.com

Nogen har fortalt mig, at 2018 er mit år og jeg er helt overbevist om, at det bliver helt fantastisk. Men vil gerne inddrage jer derude til at være en del af mit 2018. Men hvad skal vi finde på? Muligheder er mange og efter vi har fundet plads på Damager i Vamdrup, så er det kommet endnu flere muligheder til og plads er der masser af. Eksempler: - produktion er blingbling udstyr i højeste kvalitet og med de flotteste og mest glimtende sten på markedet. - foredrag i blandt andet turridning og uddannelse af turheste. - hvem er jeg og hvordan er jeg blevet sådan. - stævner - Hvf klasser, spring, mm. - kurser og workshop evt med udefrakommende underviser. - weekendkurser, lejr mm. - video med træningssetup, eller løsninger på jeres udfordringer. Jeg kører også gerne ud til arrangementer arrangeret hos jer, dog i begrænset omfang, så her skal i være hurtige til bestilling. Mulighederne er mange og kom gerne med ønsker. Men noget som er helt sikkert, er at vi skal have indviet vores springbane med et arrangement til foråret. Vi glæder os til 2018 og til de mange fantastiske oplevelser som venter forude.

facebook.com

Wiiii hos os har vi åbenbart stald-nisser...🎅🏼 gad vide om der om der også er en pakke til mig 😱😍🎁🎄💙🏇

facebook.com

Ikke dåligt😄🏇🏼💙

facebook.com

Fedt fedt fedt... endnu et skridt i den rigtige retning. 🏇🏼 Vi rider med så løse næsebånd at det ikke bliver spændt op når vi tager det af og på. Og i vores distancetrense, er der slet ikke noget næsebånd på. Hvad rider i med eller helt uden ? Og kom gerne med billeder.

facebook.com

Vi har stald et par ledige pladser, både med og uden egen hest. Og du kan også bare komme for at nyde lidt tid hjemmefra. Vi glæder os helt vildt.

facebook.com

Når nu man atter ligger syg godt puttet under dynen, så er det skønt at der findes noget godt at se på. En video som er både informativ, løsningsorienteret og og lærerig.

facebook.com

Opdateret og med dato fra den fredag den 6 til søndag den 8 oktober. Håber vi ses

facebook.com

Spændende foredrag om den sunde hov👍🏼

facebook.com

Det fantastiske vejr blev selvfølgelig nydt i godt selskab og på hesteryg. Det blev til mini-hop og bomtræning på banen og afsluttet med en lille hyggelig tur om gården. Sammen med Camilla Damgaard, Laura Normand og Charlotte Normand

facebook.com

Anden afdeling af klubmesterskabet på Vamdrup Rideklub den 10/9. Vi springer 80 cm for anden gang i vores karriere og vi vinder og bliver klubmester, hvilket er en kæmpe personlig sejr og det har kostet rigtig mange timer træning. Og det skal siges at vi har inden første afdeling, ikke springet højere end 50 cm de sidste 4-5 år og heller ikke startet springstævner under drf i denne periode. Jeg er så stolt af både Kalle og jeg selv, og er topmotiveret for at vi skal blive endnu bedre til både spring, dressur og distance.

facebook.com

Husk vores mega fede og totalt fantastiske ridelejr på Rømø

facebook.com

Recommended Before and After transformation