Top Local Places

Jepsen HealthCare

Tune Parkvej 5, Tune, Denmark
Medical & Health

Description

ad

Webshop med produkter til allergikere og alle andre med interesse i de bedste plejende og forebyggende produkter på markedet. Også tests til hjemmebrug samt elektronisk måleudstyr. Jepsen HealthCare er en webshop, der specialiserer sig i udstyr, plejeartikler og behandlingshjælpemidler til især allergikere og astmatikere. Flere af produkterne sigter mod allergibehandling eller behandling af børneeksem, dermatitis og atopisk eksem ligesom Jepsen HealthCare fører en række plejeprodukter uden parabener.

Målet er at tilbyde produkter, som både kan forebygge, lindre og behandle forskellige sygdomme og allergier og vi forhandler udelukkende gennemafprøvede, veldokumenterede produkter af højeste kvalitet.

Jepsen HealthCare forhandler blandt andet sengetøj og madrasbetræk fra AllergyControl der kan hjælpe med at undgå gener fra husstøvmider, lindrende og terapeutisk undertøj til hele familien fra Dermasilk og aflastende sko fra Suecos.

Udover produkter til allergikere, finder du også produkter til daglig pleje af normal hud såsom cremer, solbeskyttelse og tørre fødder.

Jepsen Healthcare har også et udvalg af diverse tests til hjemmebrug. Eksempelvis narkotest, alkoholtest og test til påvisning af husstøvmider.

Vi tilbyder også elektroniske måleapparater som eksempelvis lungefunktionsmålere og apparater der kan anvendes til screening af KOL. (Rygerlunger)


Jepsen HealthCare handler med både private kunder med lav fragtpris fra 34 kroner og erhvervskunder, som speciallæger, sygehuse og kommuner landet over.

Vores shop er e-mærket, hvilket betyder, du har den bedste sikkerhed for en god handel - og du finder også Jepsen HealthCare på Trustpilot. Vi støtter Astma-Allergi Danmark og er desuden
medlem af Dansk Selskab for Allergologi, og har veletablerende kontakter til det offentlige sundhedsvæsen, førende speciallæger og til patientforeninger indenfor vores fagområder.

Har du spørgsmål til vores produkter, er vi online på shoppens chat i vores åbningstid - ellers kan vi kontaktes telefonisk i vores kundeservice.

Quiz