Top Local Places

Sektor7productions.com

tallerupvej 7, Tommerup Stationsby, Denmark
Movie/Television Studio

Description

ad

We make featurefilms, TV-serie and commercials for TV, Theater and Web. Rent your cinemagear,  photo equipment, persuit cars, ATV'S, Dolly 's and Cranes.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

: Så fik vi skudt lidt billeder fra årets 3 dages festival "Karrusel 2017" i Odense af vores fotograf. Husk at vi også kan bookes til Jeres Event, Festival, fest, bryllup eller hvad der nu er af udfordringer.

facebook.com

: søger en kvinde mellem 25-35 år som skal spille ejendomsmægler til webfilm. Erfaring en fordel men ikke et krav. Dato for optagelse er ikke helt på plads endnu, men cirka den sidste uge i januar og start februar. Der er tale om optagelse en enkelt dag og foto til plakat en times tid senere i februar. Optagelserne foregår primært på Fyn. Vi sørger for transport til og fra. Smid et billede og lidt om dig selv på: boegebjerg@sektor7productions.com Flere roller postes senere.

facebook.com

Vil du have din historie/fortælling med en ny dansk spillefillefilm? Vi søger i forbindelse med en ny dansk gyserfilm, din historie, fortælling, oplevelse af f.eks besættelse, dæmonuddrivelse, det okulte, spøgelser, ånder (gode som onde), wee jee board, Ouija board, ånden i glasset, paranormale oplevelser, polter-geist etc. Det behøver ikke være oplevet på egen krop. Kender du en anden person eller er i en gruppe som spiller ånden i glasset, tager ud på lokationer hvor der er sket det paranormale og har oplevet ting og sager. Er du en præst eller har været. Og har du været med til udrivelse af ånder, kendskab til sager hvor at det er foregået, så vil vi også gerne i kontakt med dig/jer. Alt vil foregå anonymt medmindre andet aftales. Vi mødes, snakker, optager evt din historie på lydbånd til videre brug. Det må meget gerne være sket/oplevet i lokalsamfundet, slotte, ruiner, kirkegårde, kirker, private hjem her i DK. (Der søges ikke crew, cast, skuespillere i denne her omgang.) Kontakt mig på: boegebjerg@sektor7productions.com På forhånd mange tak. :-)

facebook.com

Quiz

NEAR Sektor7productions.com