Top Local Places

Kennel Porthuset

Mads Hansensgade 16, Brylle, Tommerup Stationsby, Denmark
Kennel

Description

ad

Udstiller af engelsk cocker spaniel Vi er en lille familie på 1 voksen og 2 børn. Vi har 2 engelske cocker spaniels, der lever sammen med os.
Familien fik den første cocker i 2005, da jeg altid har drømt om at få min egen udstillingshund.
I 2010 købte jeg mit eget kennelnavn, der er opkaldt efter min afdøde mormors hus, der ligger i Svendborg.
Huset har været i familiens eje i mere end 100 år- og er det stadig.
Jeg er medlem af DKK samt Spaniel klubben.
I 2010 gennemførte jeg DKKs version af den lovpligtige hundeholderuddannelse og senere erhvervede jeg Jura kurset.

Min største interesse er dog udstillingen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jeg fik taget lidt billeder af Sky i dag. Nøjagtig som jeg gjorde for 3 år siden før han vandt sit første cert og Crufts kvalifikation. 😍sidste billede er fra 2015.

facebook.com

Diana og Sky har nydt vejret de sidste par dage, selvom det har været både med sne og sol.

facebook.com

Om kort tid vil mit første - og indtil videre - eneste kuld, fylde 5 år. Tiden har ikke været til kuld nr 2 og nu har Diana nået en alder, der gør at hun bliver alt for gammel til endnu et kuld. Næste løb vil først være omkring hendes 8 års fødselsdag. Men derfor kan jeg godt nyde billeder af de to hvalpe hun nåede at få. Bl.a. dette af en meget træt Porthuset Better Than You aka Ella.

facebook.com

facebook.com

I dag er det 2 år siden DEVHDCH DK(u)CH KLBJCH Gessa D´Aran SkyFull Of Stars aka "Sky" og jeg deltog på verdens største hundeudstilling: Crufts, i Birmingham, UK. Min næste store drøm er, at kunne deltage igen samt få en INT CH. Men i øjeblikket nyder jeg minderne samt at det endelig er forår. God søndag.

facebook.com

Igår var jeg afsted til Spaniel Klubbens dobbelte certifikat udstilling, hvor jeg mødte Skys datter, som er fra Kennel Dan-L. I dag, og pga sygt barn, er jeg hjemme og det gav mulighed for at tage nye billeder. Desværre ville Sky ikke stå stille, så resultatet blev derefter. 😆 Men her er datter og far. Pga Dianas alder kan jeg ikke selv lave en mini-Sky, så jeg må ud og finde en ny kæreste til ham. Mere om det senere.

facebook.com

Forleden faldt der sne. Det nød både hunde og jeg.

facebook.com

facebook.com

💥🎁🎈 29.12.10 var en helt særlig dag. Da blev Silverblues Happy Portress Diana (Francini’s Upper Class x Silverblues Quality Winn Holiday) Født. 7 år er gået 😍 med denne skøre, fantastiske og evig glade dame. Diana fik desværre kun 1 kuld, men hun er højt elsket af mine børn og det er trods alt det vigtigste. Kæmpe tillykke Lady Di. ❤️🎉

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz