Top Local Places

Horsemanship-rideskolen.dk

Engvej 32, Stenløse, Denmark
Equestrian Center

Description

ad

Horsemanship-rideskolen er et lille sted hvor børn, unge, voksne i alle aldre er velkomne, bare man har kærligheden til heste og godt vil lære horsemanship Vi vil gerne, at rideskolen bliver et sted, hvor alle kan føle sig velkomne. Alder, køn, religion, politisk ståsted, etnicitet osv er underordnet. Det, der er i centrum, er den fælles interesse for at udforske hestens væsen og derigennem opdage nye sider af sig selv. Uanset hvor dygtig man bliver til horsemanship, er der stadig nye nuancer at opdage, stadig timing og balance at raffinere. Så velkommen her, uanset hvem du er og hvor du står i dit liv.

Horsemanship er noget du laver, mens du i virkeligheden bliver klogere på dig selv.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På disse kursusdage arbejder vi med begrebet naturligt sæde. Ved naturligt sæde forstås, at man kan sidde solidt placeret på sin rumpe, med afspændt lænd og i god balance. På den måde kan man ubesværet følge alle hesteryggens bevægelser, så man dels bliver en mere behagelig rytter for sin hest, dels en mere sikker rytter, der ikke så nemt ryger af, når noget uventet sker. Vi vil både arbejde på teoretisk plan, og virkelig gå i dybden med det biomekaniske, både med dig selv og hesten, og hvordan I sammen kan optimere hinandens holdning, og harmonien i ridningen. Vi vil også arbejde på selve sædet, balancen og kommunikationen sammen med hesten, enten med din egen hest, eller en af vores. Kurset starter d. 10/5 kl.12, og slutter d. 11/5 kl 15. For at melde dig til, skal du skrive os en e-mail på: info@horsemanship-rideskolen.dk og fortælle kort om dig selv. Så kvitterer vi med en mail med betalingsoplysninger mm. Først når vi kan se pengene på kontoen, er pladsen sikret. Prisen er 1500,-kr/pers. inkl. forplejning. Hvis man har hest med og den skal bruge en boks eller gæstefold under teorien, koster det 200,-kr. ekstra ekskl. hø/wrap, og man rengør selv boksen/ folden efter brug. Der er mulighed for at tilkøbe wrap for 2 kr. kg. og frøgræshalm for 1 kr. kg. Der er enten mulighed for at overnatte i eget telt eller køre hjem og sove.

facebook.com

I Pinseferien holder vi en 3 dages ridelejr for børn, primært under 10 år, men er du ældre er du selvfølgelig stadig velkommen. Vi vil komme til at lege, hygge om hestene, træne fra jorden og ride både på bane og også lidt på tur :-) Der er mulighed for at overnatte i eget telt (gerne med forælder/værge) eller I kan køre hjem og sove om natten. Om morgenen vil vi sammen sørge for at hestene får deres morgenmad, før vi går ind og spiser selv, og om aftenen putter vi hestene, før vi selv går i seng. Pris: 2000 kr,- inkl. kost og evt. logi. Er der en forælder/værge med under hele lejren vil det koste 500 kr. ekstra for at deltage i måltiderne. Du er velkommen til at medbringe egen hest eller låne en af vores. For tilmelding skriv en mail til info@horsemanship-rideskolen.dk og få tilsendt en tilmeldingsblanket.

facebook.com

Denne ridelejr er mest for voksne og unge mennesker, da vi kommer til at have mere teori og mindre leg end på Mest-for-børn-ridelejren. Man kan godt tage lidt større børn med, men de vil muligvis finde teoridelen noget langtrukken, så der skal de have noget andet at lave. Efter vi har taget os af hestene og har fået morgenmad, samles vi til teori, samt spørgsmål og svar. Så henter vi hestene og leger med dem ind til frokost. Efter frokost holder vi en god pause, inden vi igen henter hestene og enten leger fra jorden, rider eller tager på tur. Om aftenen har vi forskellige foredrag, som endnu ikke er helt planlagt, men følgende er muligheder, vi har i støbeskeen: Førstehjælp til heste, førstehjælp til mennesker, hestens biomekanik, faldteknik, rytterangst, afspænding og korrekt sæde samt forskelligt andet. Som deltager har du mulighed for at komme med forslag, hvis der er noget, du gerne vil i dybden med, men vi skal vide det i god tid, så vi kan nå at finde en kvalificeret underviser. Endelig vil der i løbet af ugen være forskellige lege, som styrker f.eks. balance, koordination, feel, timing og empati. På denne ridelejr arbejder vi med kommunikation, dvs. forståelse af hesten og dens opfattelse af verden, og menneskets muligheder for at kommunikere til hesten på en måde, som kommer så tæt på hestens eget sprog, som det nu er muligt, når man bare har en menneskekrop. Vi begynder helt grundlæggende både fra jorden og ryggen, og når vi så kan se, hvor de forskellige er med deres HMS, differentierer vi i det omfang, det er nødvendigt og ønskeligt. Uanset niveau, begynder eller øvet, så kom glad, vi underviser individuelt og ser på, hvor du og din hest er. Vores højeste prioritet er sikkerhed, dernæst at det skal være sjovt for alle. For tilmelding skriv privat besked eller mail på: info@horsemanship-rideskolen.dk så sender vi en tilmeldingsblanket. Den skal underskrives af dine forældre, hvis du er under 18 år. Pris 3500,- kr./person, om du vil låne en af vores søde heste/ponyer eller medbringe din egen. Man betaler 800,- i depositum ved tilmelding, resten betales inden d. 15/6.

facebook.com

Denne uge kommer til at stå i hestens tegn. Hver morgen før morgenmaden tager vi os af hver vores hest, der skal ordnes på folden og den skal have foder og frisk vand. Så spiser vi selv morgenmad og rydder op i teltene, børster tænder osv. Så passer det med, at putterne har gumlet af, når vi er færdige. Så skal de strigles og have renset hove. Her kommer vi til at snakke om, hvordan man samtidig f.eks. holder øje med om den er rask, man kan lære at flette man og hale osv. Så går vi på banen og leger med hestene og laver horsemanship, lige til vi skal have frokost. I begyndelsen af ugen mest fra jorden, men efterhånden, som både du og hesten er klar, begynder vi også at ride mere og mere. Efter frokost laver vi forskellige ting hver dag. For at give hestene en god pause, begynder vi uden dem, med forskellige lege, øvelser eller teori. Så henter vi hestene, og enten går vi på banen igen, eller også går/rider vi tur. Efter aftensmaden vil der være forskellig undervisning, f.eks. om hestepleje, førstehjælp til hesten, førstehjælp til dig, hesteracer, forskellige ride-discipliner osv. Både fra jorden og fra ryggen fokuserer vi meget på, at du og hesten forstår hinanden. Ridning foregår bidløst i rebgrime og uden sadel, men med en ridepude uden bøjler (i særlige tilfælde kan andet aftales). Hvis I er langt fremme i kommunikationen, kan I ende med at ride i cordeo (halsreb). Uanset niveau, begynder eller øvet, så kom glad. Vi underviser individuelt og ser på, hvor du og din hest er. Vores højeste prioritet er sikkerhed, dernæst at det skal være sjovt for alle. For tilmelding skriv privat beskedher på Facebook eller en mail på: info@horsemanship-rideskolen.dk så sender vi en tilmeldingsblanket, der skal underskrives af dine forældre, hvis du er under 18 år. Pris 3500,- pr. person, om du vil låne en af vores søde heste/ponyer, eller du medbringer din egen. For at deltage på denne ridelejr skal du min. være 10 år. Er du yngre end det, og vil du gerne med alligevel, så kontakt os så vi kan møde dig. Aldersbegrænsningen er udelukkende for at evt. deltagere skal være forholdsvis selvkørende hvad, sengetider, tandbørstning, være væk hjemmefra osv. angår. Man betaler 800,- i depositum ved tilmelding, resten betales inden d. 15/6.

facebook.com

Her kan du læse om Nadja vores skønne medarbejder og den oplevelse hun havde i dag, med at få hjælp fra hesten til virkelig at være hvor man er❤️ Hvis du selv går med lidt angst eller stress i livet, eller bare er interesseret i horsemanship fra hjertet, så kan det varmt anbefales at gå ind og følge Nadjas side, hvor hun vil fortælle om sine egne erfaringer, både med horsemanship, angst og stress.

facebook.com

Har du lyst til at snuse til horsemanship? Vil du gerne have indblik i en helt anden tilgang til heste, baseret på deres egen natur? -eller har du brug for konkrete værktøjer til forskellige problematikker med din hest? Introkurset giver et godt fundament for at få en ny forståelse for heste, og hvis man bliver bidt af det, kan man evt. fortsætte på et pakkehold, eller se, om der kan findes en ledig plads på et af ugeholdene. Uanset tidligere erfaring med heste, (om du har redet stort set hele dit liv eller om du er absolut nybegynder) eller om du måske er bange for heste, men gerne vil tættere på alligevel, vil du kunne få noget værdifuldt med hjem fra dette kursus. Pris: 500,-kr. inkl. forplejning Kurset varer fire timer, hvor vi begynder med teori, fortsætter med redskabs-now how, og øvelser uden heste, inden vi henter hestene for at øve os på teknikkerne med dem på fra jord og ryg :-) For at melde sig til, skal man skrive til: info@horsemanship-rideskolen.dk. Så får man en mail med vores bankkontooplysninger. Indbetaling med angivelse af navn på deltager er lig med tilmelding. Ønsker man at have sin egen hest med, er det bestemt en mulighed. Hvis den kan stå i traileren, mens vi har teori, er det gratis, skal man bruge en boks eller gæstefold, koster det 200,-kr. inkl strøelse og hø/wrap, som man selv gør ren efter brug.

facebook.com

Hestepsykologi og indlæringsteori er et evigt langt emne, som vi på dette kursus vil lægge fokus på, for at få en bedre forståelse af, og lære at blive bedre til at læse hestene, ved at have en bedre baggrundsviden om deres væsen. Heste kommunikerer udelukkende ved kropssprog og energi, og det er som mennesker vores ansvar at lære at forstå dem, og finde måder hvorpå vi kan kommunikere med dem, på et sprog de forstår. Planen er således, dog med forbehold for ændringer undervejs: -Hestens behovspyramide -De fire grundtemperamenter -Det personlige rum, grænser og respekt -Det mest basale kropssprog -Demo med hest -Evaluering af demo -Farvel og tak Kurset er fra 12-16 og koster 500 kr. Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@horsemanship-rideskolen.dk

facebook.com

Vi skal have ny hjemmeside! :-D Vi tager skridtet og får en professionel hjemmeside, MEN: Hvordan skal designet være? Der er så mange muligheder at vælge i mellem, så nu spørger vi jer om hjælp. Vi vil gerne have en enkel og overskuelig hjemmeside med et lækkert layout, der udstråler det vi står for. Så her er det, vi spøger om: 1. Hvad kan undværes på hjemmesiden (tjek gerne den vi har nu), og hvad SKAL stå der? 2. Kender I til hestehjemmesider, som I synes er lækre, flotte, spændende osv.? Læg meget gerne et link i kommentarerne :-D -OG hvis I har andre input og idéer, så tøv ikke med at dele dem.

facebook.com

Sådan kan det se ud, når man øver sig selv og ponyen i at dreje :-D

facebook.com

Har du lyst til at snuse til horsemanship? Vil du gerne have indblik i en helt anden tilgang til heste, baseret på deres egen natur? -eller har du brug for konkrete værktøjer til forskellige problematikker med din hest? Introkurset giver et godt fundament for at få en ny forståelse for heste, og hvis man bliver bidt af det, kan man evt. fortsætte på et pakkehold, eller se, om der kan findes en ledig plads på et af ugeholdene. Uanset tidligere erfaring med heste, (om du har redet stort set hele dit liv eller om du er absolut nybegynder) eller om du måske er bange for heste, men gerne vil tættere på alligevel, vil du kunne få noget værdifuldt med hjem fra dette kursus. Pris: 500,-kr. inkl. forplejning Kurset varer fire timer, hvor vi begynder med teori, fortsætter med redskabs-now how, og øvelser uden heste, inden vi henter hestene for at øve os på teknikkerne med dem på fra jord og ryg :-) For at melde sig til, skal man skrive til: info@horsemanship-rideskolen.dk. Så får man en mail med vores bankkontooplysninger. Indbetaling med angivelse af navn på deltager er lig med tilmelding. Ønsker man at have sin egen hest med, er det bestemt en mulighed. Hvis den kan stå i traileren, mens vi har teori, er det gratis, skal man bruge en boks eller gæstefold, koster det 200,-kr. inkl strøelse og hø/wrap, som man selv gør ren efter brug.

facebook.com

Et spørgsmål vi ofte bliver stillet er hvordan man kan læse hestens kropssprog, hvad det betyder når hesten gør forskellige ting, og hvordan man derved kan forstå hvad hesten fortæller og viser, og kunne reagere derpå. Heste kommunikerer udelukkende ved kropssprog og energi, og det er som mennesker vores ansvar at lære at forstå dem, og finde måder hvorpå vi kan kommunikere med dem, på et sprog de forstår. Dette foredrag lægger fokus på hvordan vi kan læse hestens kropssprog, hvad de forskellige signaler heste sender kan betyde, helt fra store tydelige, som bukke/sparke/ bide til de helt subtile, som man virkelig skal være vågen for at opfange. Vi vil se på enkeltstående signaler, kombinationer af signaler og hvilke følelser og impulser der ligger bag.

facebook.com

Et spørgsmål vi ofte bliver stillet er hvordan man kan læse hestens kropssprog, hvad det betyder når hesten gør forskellige ting, og hvordan man derved kan forstå hvad hesten fortæller og viser, og kunne reagere derpå. Heste kommunikerer udelukkende ved kropssprog og energi, og det er som mennesker vores ansvar at lære at forstå dem, og finde måder hvorpå vi kan kommunikere med dem, på et sprog de forstår. Dette foredrag lægger fokus på hvordan vi kan læse hestens kropssprog, hvad de forskellige signaler heste sender kan betyde, helt fra store tydelige, som bukke/sparke/ bide til de helt subtile, som man virkelig skal være vågen for at opfange. Vi vil se på enkeltstående signaler, kombinationer af signaler og hvilke følelser og impulser der ligger bag. Foredraget er fra 17-19 og koster 300 kr. inkl. forplejning (te, kaffe og kage). Tilmelding foregår ved at sende en mail til info@horsemanship-rideskolen.dk

facebook.com

Quiz